Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUfantom: Stabil megoldást keresek. Nem kell ilyen nagy összegben gondolkodni. Van kevesebbért is jó eszköz.
Cerebellum Értékelem. Komolyan. Én is jobban szeretem kiturkálni, mint kérdezgetni aztán vagy jön valami vagy nem. De már többször próbáltam használni ezt a Guide-ot, de mindig csak férevitt... vagy nem tudom mit keresek. Nem ismerem a RAID controller piacot. Nem tudom az árszinteket. Kicsit sok lenne mindegyiket végignézni. Egy támpont kellett, hogy tudja viszonytani. Képességben, és árban is.
Több dolgot nem is lehet itt beállítani ami a keresés szempontjából fontos. Pl jó ár/érték arány, otthoni környezet, gyors. Ezekre nem tudok keresni... Arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az ami esetleg bevált itt valakinek... Kaptam egy ötletet a VMware topikban a HP SA P410 képében. Ez árban is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Diablo IV
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Micro Four Thirds
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest