Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Ezek csak az alapok, nagyon sok taktikai dolog van még;
pl.
- out of control esetén megfelelő késleltetett felvételt alkalmazva szándékosan szinkronba hozni RA-t az MH-val, hogy egyszerre spawn-oljanak, így az ellenfélnek választania kelljen a kettő között, minek következtében te a másikat bezsebelve fő item-hez jutsz- néha érdemesebb fegyver control-t játszani; pl. tudod, hogy az enemy kibaszott idegesítő rail-lel (/ lg-vel) - az item ciklusaidat és helyezkedésedet hozzá viszonyítva mindig úgy alakítod, hogy véded az adott fegyver pozícióját. Baromi frusztráló ám, ha már 3 perce nem tudsz lg-hez jutni, mert az a paraszt mindig a környéken sompolyog. :>
Erre klasszikus példa mondjuk T4-en a 15 s-enként spawn-oló rail megtagadása vagy mondjuk DM13-on a rocket-denial.- sok map-on a rocket megtagadása is jelentős előnyhöz juttat - pl. DM13-on ez a mid map kontrollját jelenti, ahonnan ~3 másodperc alatt elérhető mindkét YA, az RA és a MH is, 3x 25-os bubi, 2x 50-es bubi. Az lg bikaerős, de csak nyílt terepen (vagy szűk folyosókon is, ha az enemy-nek nincs rakétája); a szűk folyosókon és a kereszteződésekben SZÁMOTTEVŐ az előnyöd, ha rocket-et használsz és neki nincs. Azért a sick-kategóriás plazmával tessék vigyázni.
- tudni, hogy mikor (és HOL) NEM szabad harcba keveredni annak ellenére, hogy a te stack-ed nagyobb
- tudni, hogy kell kikényszeríteni a kill helyének, ill. saját pozíciód meghatározásával az enemy spawn-t. Ezt hívják forced spawning-nak. Neten találhatsz kis flash-alapú cuccot (Memento_Mori: Interactive Spawn Visualization), ami az egérkurzort a map felülnézeti térképén mozgatva mutatja, hogy adott map-okon a kill-t követő helyezkedésed függvényében hol spawn-olhat az enemy.
- tudni, hogy mikor szabad adott fegyverért menni - pl. megintcsak DM13. Alapesetben rocket-ért (tehát középre, a nagy nyílt térre) csak akkor megyünk, ha van lg-nk és legalább 100/50, de inkább 100/100-as stack-ünk. Vagy akkor, ha BIZTOSAN tudjuk, hogy ellenfelünk nem arrafelé ólálkodik.
- tudni, hogy mikor érdemes beáldozni egy (vagy gyorsabb map-okon akár több) frag-et, csak hogy jelentős sebzést kiosztva nagyon legyengítsd az enemy-t, hogy friss spawn-ból kikerülve a következő fő item-nél számottevő stack-előnyre tegyél szert, majd azt felvéve átvedd a kontrollt
- tudni, hogy mikor (ill. HOL) NEM érdemes megölni az ellenfelet, még ha van is rá lehetőség, mert a következő spawn-jával egy éppen spawn-oló fő item mellé kerül
Item cycling-ot gyakorloni szerintem a két legjobb map a DM6 és a DM13.
Duel-ről, főleg map-okra lebontva, igazából könyvet lehetne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest