Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És lesz HoQ TDM Fall Season. Yay.
-
5150
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Én a 98-tol 2008-ig voltam függő, aztan sikerult leszokni rola.

De neha meg elmerengek rajta, hogy mennyire jo elmenyek fuzodnek hozza, mikor az ELTE koleszban toltuk. Mekkora hendi volt a 10-es ping az akkori isdn, vagy max adsl-esekkel szemben. na meg a jo kis earthquake lanok...
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy hét QC-only rageslideshowvergődés után egy tegnap esti QL pickup dm6-on (BOOM és a retardált pickjei); [link]
9,1k dmg, 65 frag, 22 net, no Quad.
Volt némi idegesítő lag, de amúgy fel voltam pörögve, ami szerintem látszik az egérkezelésen is. Eager for blood. ))
s7ry és nc panaszkodtak, hogy a túl sok QC-tól elkrumplisodtak. Nálam pont az ellenkezője - inkább sérthetetlennek éreztem magam a meccs alatt; végre egy olyan játékot játszom a néhány tucat (főleg duel) Csempionsz után, ami nem slideshow, látok, hallok, pontosan az történik, amit akarok. : D
No mindegy, egész jó kis game lett végül. A render a szokásos igmdb csoda, bla bla.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Emmeg +30 net, Dreadful Place. Csak, hogy jó legyen.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy jobban sikerült pickup Limbuson. 11k dmg, +22 net, 17 impressive.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egyelőre úgy fest, hogy Fall Season-re HoQ liga admin leszek. ^^
Remélem, minden jól alakul.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Megyeget-megyeget.
Néha 3-4 game / nap-est, néha 15. Mikor hogy.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Próbálkoztam.

Amúgy köszcsi.
A stathegy még bővülni fog, egy része már kész van (items taken / round, items taken overall, PU time / round, PU time overall, number of self kills / team kills / getting team killed, accuracy roundokra meg komplett szezonra lebontva), de talán jön még hozzá ez-az.
Ha beérkezik hozzám mindenkitől a cucc, akkor lesz egy nagy zip is, ami majd tartalmazza az összes ae-tag cfg-jét + HUD-ját, ill. az összes official HoQ demot, külön, playerenként.
Ill. doz3rtől tudom, hogy a ruszki "hey," ősszel már div1-ben játszik. Ahogy azt most tavasszal is tenniük kellett volna.

Ősszel tervezem majd más teamek meccseit is streamelni, ha olyan napon játszanak, amikor nekünk nem lesz game. Ha esetleg odakerül a sor, szívesen látnálak ezügyben Discordon / ts-en. Ha már ketten szájalgatunk valami zöldséget (english), nem olyan unalmas. Amúgy sem vagyok egy nagy elemző. : >
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Official final standings for HoQ TDM Spring 2017 Division 2 (by doz3r):

Vasárnap kerül ki a site-ra.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
A két game PoV-ját feldobtam igmdb-re, mert miért ne?
Ha nagyon unatkozol, akkor most ~40 percig csak feleannyira fogsz unatkozni.-----------------------------------------------------------------
Ill. ma pár órát beleöltem, hogy a teamünk szereplését a mostani tavaszi szezonban kicsit számszerűsítsem.
Ha valakit érdekel, akkor klikk, oszt nagyobb lesz.Sajna a weapon / killek résznél a mai (hopp, már tegnap volt : >) 2 map adatai nem szerepelnek, sem külön, sem pedig az összesítésben, az eggyel feljebb taglalt qlstats-jóanyja miatt. <3
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ma este megesett az átütemezett HoQ 6. forduló játéka is, ahol az unnamedteam ellen nyomtuk.
oldsplatterhand amúgy gwynplaine, régi Clanbase / ESL-eseknek így jobban ismerős lehet, lemmings effectben (le) játszott chubzzal és drkivel (ők ketten most is unnamed tagok), rehepappal és még néhány taggal egyetemben.
Számunkra már nem volt tétje, a helyezésünk biztosított volt, szóval eléggé relaxált állapotban kezdtünk neki. Meg is látszott, mert szanaszét pörögtünk. A második map meg mercy lett. >8] Szaúval 2:0 ide. Drayan most is pihizett.
Persze a szájbarakott qlstats-on nincs fent EGYIK GAME SE.
Ahogy az előttük lévő, nyert Ragnarok pickup sem. Ami külön öröm, mert elkezdtem a falka mostani szezonban nyújtott teljesítményéről egy orbitális stathegyet összerakni és kissé kéne hozzá. 
Kisakkoztam egy alternatív megoldást; a két streamer szerencsére átváltott a Statistics fülre a scoreboardon a gémek után. RoumanianCham csak az első mapon, de mák, hogy kisa megtette ezt a második mappal is. <3 Így csak a fegyverfüggő statok (weapon / kill) hiányoznak az összefoglalómhoz.
Bedobom a két plusz lopott képet is, csak hogy yuhuhu legyen.Map 1: Purgatory
Map 2: Ragnarok
Itt a screenshotok idejére sajna ketten már távoztak.
Amúgy RoumanianCham streamelte: [link]
Szokás szerint orosz kommentár is van. Már cooke YT csennelére is felkerült: [link]kisa is streamelt: [link]
ggs this season. \(: D)/
Egyelőre úgy fest, hogy a szeptemberben induló HoQ TDM Fall 2017-re is nevezünk.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nnna, megvolt a HoQ Spring 2017 Catchup Round az orosz RAKS ellen. Velük eredetileg 2 hete játszottunk volna, de mivel csak hármunknak sikerült a megadott időben online lenni, wildcardot használtunk (ebből minden teamnek 1 van szezononként, ha felhasználjátok, akkor az éppen ominózus enemyvel az összes fordulót követő felzárkózási körben játszotok).
Mára esett a dolog.
Ahogy néztem az opponent korábbi meccseit houseofquake.com-on, erőteljesen érlelődött bennem a gondolat, hogy most nem a dm14-et kellene választanunk (pláne, mivel ma Drayan egyáltalán nem volt elérhető, ő pedig kell oda - meg amúgy minden mapon kezdőben van ő is). XPEHOPE3 azért jó szokásához híven gyűjtött egy kis extra intelt a srácokról. Ez tovább erősítette bennem a dolgot, hogy a pörgősebb mapokon jobb esélyeink vannak.
Persze a legerősebb lineup-ukkal jöttek, ami várható volt (a miénk talán Drayan, haz_mat, dehumanizer és én).
A vége 2:1 ide lett.A cointosst nyerték és mit ad Isten, a dm14-et választották. Időközben mi kisakkoztuk, hogy nekünk bizony a Ragnarokot kell eszközölnünk saját picknek. Így is lett.
Map 1: dm14
Egészen szoros volt, de a menet közepe felé eléggé átmentünk passzívba. Tudjátok, milyen nehéz azon a mapon RA-t támadni, ha a szembenálló fél képben van azügyben, hogy mit csinál - ők pedig igencsak képben voltak.
A glicko-ik qlstats-on annyira nem mérvadóak, hiszen zömében orosz pickupon játszanak, az meg valamiért (B) glicko.Map 2: Ragnarok
Az első halálom az 5. percnél következett be, muhaha. Div2 official gémben az nem olyan rossz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A végére kicsit leeresztettünk, de azért sikerült relatíve komfortosan hozni.
Most jött a mindent eldöntő 3. map. Mi elsőként a Dreadful Place-t dobtuk (akkor is azt írtam volna be, hogy -dp, ha nem lett volna nagyjából egyöntetű vélemény a csapatban ezügyben )) ).
Tudtam, hogy a ruszkik a dm20-at fogják dobni, s úgy is lett. Mi ezután ospdm5-től (Deep Inside) szabadultunk meg, így maradt Limbus vagy Purgatory. Tudtam, hogy a RAKS Purgát fog választani, és így is tettek. Az jó, mert mi is szeressük - viszont nekik is elég erős mapjuk.Map 3: Purgatory
Ez nem indult túl bíztatóan. Relatíve szoros volt, de ők egy picivel előbbre voltak. A menet közepe felé (10 frages hátránynál) bedobtam azt a timeoutot, mert nem lesz ez így jó; kicsit lenyugodva gyorsan átbeszéltük, hogy mit kéne tenni (rail rail rail).
Baromi szoros volt, de a végére sikerült pár fragos előnyt kicsikarni és megtartani.
Huh, close one.
Sajna a negyedik emberük a screenshot idejére már ragequitolt, így ő lemaradt a képről. )A mai gémeket k1lljoy streamelte, ha valakit esetleg érdekel: [link]
Az első map 10 perc 15 másodpercnél kezdődik.Holnap még játszunk egyet az unnamedteam ellen (velük a múlt hét hétfőn kellett volna megütköznünk, de először ők rakatták át keddre, majd kedden én tettem ugyanezt erre a hétre), de akármi is lesz az eredmény, az már biztos, hogy a "div 1.5-ös" hey után (komolyan, még mapot sem nyert tőlük senki, nemhogy szettet - na mindegy, ezt kb. tudta mindenki, amikor kezdődött a tavaszi liga) a második helyet sikerült bebiztosítanunk magunknak a mostani div2-es szezonban. Yay.
\(: D)/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Feldobtam YT-ra a dm20 gémet, me csak; [link] Pár bullet híján 13,5k. ^^
Volt még néhány "kicsit" komolyabb pcw mix is a "div1.5"-ös hey ellen is. Drayannak dolgoznia a kellett, a másik kettő jómadár meg nem volt online, így kellett egy zsoldos. Ezek a személyek váltakoztak az est folyamán, a feltöltött gémben abso volt a delikvens.
Ragnarok. +20-as net meg majd' 9k dmg, yuhu.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Na milyen?
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Sry, este jöttem rá, hogy nem vagy fent a listámon.
HA előbb érnél oda, TerraN.THX.
-
atidzsiforc
őstag
na vegre hazaertem vegyetek fel steamen dr 7ep3s
(#14464) [oWn]f4te: mindjart lecsekkolom!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
^^
Nézd meg az utoljára posztoltat. Szerintem rohadtul adja az aimot. : >
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
Emmeg a *.cfg, amit a HoQ első fordulójában, meg most használtam: [link]
Fincsi darab szerintem. Railezni <333.
Nem van rendszerezve, meg pár fölös cvar is akad benne, de most jó ez; így sem egy Cypher-féle szeméthegy.
Az egér 800 cpi, displayrefresh 144, a HUD meg az utóbbi időben megszokott cooller HUD. A múltkor itt megosztott *.cfg-s zip-ben benne van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
ncc1701: Thx.
Tessék QL-ezni. KEEP THE FLAME ALIVE.
----------------------------------------------------------------
LnB: Ja, UT4 pre-alfában trollkodom. A QC teljesen kifordított önmagamból.
----------------------------------------------------------------
A PoV-ok (igmdb, szóval a scoreboard bug tiszteletét teszi):
Map 1 (dm14): [link]
A 3 perc utáni timeout-nál realizáltam (ok, már előtte is, de itt untam meg), hogy a ts teljesen néma. A múltkori pcw után mute-oltam az embereket, miközben tettem-vettem a desktopon, aztán véletlenül úgy maradt, rufl.
A game az utolsó 3 percre kissé ellaposodik. Azért a pozitív net és a 10 impressive megvolt.
Map 2 (dm20): [link]
Itt elszabadulnak az indulatok.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701
üzenetére
Mi meg összejöttünk páran a Quake Champions miatt. Próbálgattuk, aztán van akinek bejött van akinek nem. Én inkább nyomtam újra a QL-t helyette. Freyia is váltott most QC-ről kicsit másra, de ezt a bejelentést meghagyom neki, még ha ideiglenesen is kóstol bele abba a bizonyos game-be.
-
ncc1701
veterán
Ja, csak kapkodom itt a fejem.
Mester TDM-ezik, végre, ennek marhára örülök. Az utóbbi időben csak azért jártam fel QL-ezni, h a "skillem" ne kopjon meg (akármilyen vicces is ez a szó az én vonatkozásomban). Aztán megláttam az ARK survival című játékot, és egyből beleszerettem. Nem mondom, h biztosan nem lesz részemről több QL, de jelenleg abszolút nem bizserget a gondolat, szögre akasztottam a razerem egyelőre.
Ja, gyúrás mindig van, alap.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
En is megprobalok jonni. Duck huntingot szeretitek?

-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
19:00,20:00 körül?
vagy mikorra gondoltál? -
atidzsiforc
őstag
Este lesz kedve vkinek duelezni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megvót ma HoQ TDM Spring 2017 5. fordulója. Az orosz Quake Brothers (qb) ellen játszottunk. A vége 2:0 ide.
Volt némi vergődés, hogy milyen szerveren nyomjuk, mert valakinek mindig baja volt a pinggel. DEU nekik nem volt jó, SWE nekünk (mondjuk nekem tökmindegy lett volna; úgy látszik, csak itten van zsír, 2500 Ft-os net : D), aztán végül Latviára mentünk. Drayannak és headznek 60+ volt a hálózati késés, de a két csapat átlagpingje közti különbség még így is csupán ~6 volt, így maradtunk ezen. Ideje volt, mert fél órás késésben voltunk már a tervezett 2100h kezdéshez képest.
A cointosst megnyerve mi választottunk először mapot, ami a dm14 (Grim Dungeons) lett. Én "erőltettem", hogy az legyen, ne pedig Limbus vagy Purga. Eddigi pcw-k alapján fekszik nekünk a Grim, bár nem mindenki rajong érte. A magam részéről csípem. Szép, lassú, megfontolt ninjázás. Meg dupla PU, ugye.
Map 1: dm14
Elég szoros volt, de sikerült hozni. Az utolsó percben a +back mértéke igencsak megnőtt. : >
Az ő választásuk, ahogy az kb. 100 %-ra várható volt, a dm20-ra (Hidden Fortress) esett.
Map 2: dm20
A második mapra xPEHOPE3-ot és a pingen befordult headzt váltotta a jó öreg dehumanizer és haz_mat.
Megleptük magunkat a meccsel, mert a lelke mélyén szerintem senki nem gondolta igazán közülünk, hogy ezt megnyerhetjük - így a valós reményeket a sorsdöntő harmadik mapba helyeztük. Persze azért nem úgy kezdtünk neki, hogy egyből feladjuk, de valószínűbb volt, hogy ezt ők fogják vinni. A kettős teammate-csere azért adott egy kis okot a bizakodásra.
Ehhez képest a végén csak 15 kellett volna a mercylimithez. : >
Segített, hogy haz_mat beastingelte a Quadot meg a mapot, nekem meg Quad nélkül 9,2k-t sikerült beletunkolom a népbe.
dehumanizer is kitett magáért, Drayan pedig Drayankodott. Yay.RoumanianCham streamelte: [link]
15 percnél kezdődik, orosz kommentár.
Ill. kisa is megtette ugyanezt: [link]
1 óra 13 percnél kezdődik, ha valakit érdekel.
Szerintem majd igmdb render és feldobom YT-ra a két PoV-ot. Mer mé ne?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Quake Championsra van 3 felesleges kódom!
XBP6-P39K-G7QP-8D7R-C72Q
BRA6-A36Y-Q7PQ-8F7A-U89X
AFF2-G46Y-B6YB-3P7P-M44B -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem olyan is, hanem gyakorlatilag nem létezik pub TDM (és amíg volt is valami - évekkel ezelőtt -, az sem proTDM rulesetet használt).
Pedig nem te lennél a leggyengébb pickupon, az tuti. Nem is második vagy harmadik. Ha ez a gond.
Nekünk csak jó, ha beesik egy-egy új player.
-
.LnB
titán
Egy valamire jó volt ez a QuakeChampions zárt bétázás. Arra, hogy inkább újra elkezdjek a QL-lel játszani.
És el is kezdtem, nem is keveset, amennyi időm volt játszani azt csak QL-lel töltöttem. Úgy vettem észre, hogy sok lehetőségem nincs QL-ben, csak a CA. És a CA az annyira nem jó.
Duelezni nem akartam, FFA nekem sose ment, vagyis hazudok, mert Quake Chapions-ben minden második meccset megnyertem FFA-ban. Itt QL-ben meg..
Nyomtam párat, kicsit más szint. TMD nincs, nem találtam mikor kerestem de a pub tdm gondolom olyan is (nem Freiya nem megyek pickup-ot). Szóval nyomtam CA-t, ha más nem volt. És jól szórakoztam, gyengusz vagyok de nem érdekel. Ami durva, és jól mutatja, hogy én régen mennyire csak dueleztem, hogy egyetlen mapot sem ismertem.
Láttam párat demo-ban, meg meccsek nézésekor, de szerintem sose játszottam rajtuk.
Így külön érdekes volt.Freyia cfg-je nagyon jó. Bár sokat alakítgattam már. 250fps-nél a hangok fele "elvész" nálam.

-
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Jelentem főnök, megcsináltam jóra a configodat!
Először mikor kipróbáltam, mozdulni nem tudtam vele. Aztán átalakítottam. Sok dolog maradt, sok dolgot változtattam.
De a grafikai kinézet maradt, ez pofás. Egér beállítások is maradtak a sens-en kívül. Az nekem lassú volt 400dpi-n tolom, 800-on se volt jó nekem a te sensed. Áttettem FHD-ra. És a bindek azok teljesen egyediek lettek mint ami régen volt. Mivel drawgun 0-t állítottam mindenhol be a weapon crosshair-eket hagytam ahogy neked van. Különbözőek, majd betanulom mi-melyik. Drawgun 0-val jól jöhet.Még nem teszteltem éles meccsen, de eddig jó.
Mivel a QC nálam kiesett, majd nyomok valamikor pár kör QL-t.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
tobbire nem volt idom hajnalban haha
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Időközben lezajlott a HoQ TDM Spring League 2017 második és harmadik fordulója.
A 2. fordulóban (múlt hét hétfő) a ruszki "hey," formációval volt szerencsénk találkozni.
Érdekes team, ESR-en kisebb vitát is kiváltott, hogy div1 helyett div2-ben indultak (pl. 421 (102 player), Alostraz). Practice warokon sokszor lenyomtak div1-es teamet is, meg amúgy is a playereik egy része simán div1. Legjobb tudomásom szerint gyakoroltak is együtt rendesen.
Persze a legerősebb lineupukkal jöttek, szóval az eredmény papírforma szerint alakult, 2:0 oda. A szerver is fos volt, az sem segített (utóbbi időben sokat lagzok), de nem keresek kifogást, most jobbak voltak.
Map 1: Limbus
Map 2: dm20
Itt van cooke stream-je YT-ra töltve: [link]
-------------------------------------------------------
A 3. fordulóban (tegnap este) az "I Love My Squad"-dal (SQUAD#) mérkőztünk meg. Ők is már div2-ben nyomják, egy jóideje együtt vannak a srácok.
Map 1: Limbus
Map 2: Purgatory
Map 3: dm14
A map pick egyébként úgy megy, hogy cointoss és a nyertes csapat választ először mapot. Másodiknak játsszák a cointosst elveszítő team mapját, 1:1-es állás esetén pedig a poolban megmaradt 5 mapból 4-et kukáznak és azon játszanak, ami a végére megmarad. A map dropot az a csapat kezdi, aki elveszítette a cointosst.
A mi pickünk Limbus volt, amit csodásan el is veszítettünk.
A magam részéről többet voltam az lg-környékén és kevesebbet (mint all-time) az RA-rg térségében a kelleténél, ez is közrejátszott. A rohadt idegesítő lag mellett. Esetenként a játék megfagy egy fél másodpercre és a célkereszt full random irányba és random fokban elugrik. Persze közben in-game történnek a dolgok. Fegyverváltás esetén gyakoribb. Imádom. No mindegy.Az ő pickük a Purgatory volt (szeressük mi is). Az elején úgy látszott, hogy hahó van, de aztán szépen stabilizálódtunk, visszaszereztük a rail controlt és bebiztosítottuk a wint, yay. Azért vicces, hogy mindketten nyertük a másik csapat mapját.
A remove-ok után a mindent eldöntő map a dm14 lett végül (Grim Dungeons). Ez sem indult rózsásan, nemszép hátrányban voltunk az elején, de aztán beindult a ninjázós gőzhenger. Elárasztottuk a Red roomot, lopkodtam a shaftokat és csapatjátékkal mercybe toltuk őket. \(: D)/
Szóval a vége 2:1 lett, ide.
Az utolsó map POV-ját igmdb-vel kirendereltem, oszt YT, mer mér ne?
Streamekkel nem tudom, hogy mi a helyzet, mivel div1-es gémek is mentek tegnap, és leginkább azokat streamelték az emberek. Aztán lehet, hogy majd felbukkan valami.
-------------------------------------------------------Még annyi, hogy tegnap full új cfg-vel nyomultam, a ligameccsek voltak az első éles próbák. Ha már lúd..
Új sens, accel, yaw, pitch, acceloffset, teljesen oldschool GFX-vonulat. Modern Quake-ben szokatlan lehet, de szerintem egész fun vele játszani. Nem aim-ra kihegyezett btw.
Ha nem 144-es monitorod van, akkor az r_displayRefresh-t ne felejtsd el 0-ra átírni, mielőtt execeled.Külalakra amúgy szépen rendszerezett, minimalista, minden felesleget nélkülöző darab.
Itten van a cfg + HUD, ha valakit esetleg érdekel: [link]
Nekem teljes Steam QL cfg reset után valamiért elfelejti a shotgun cg_weaponConfig-beállításait, pedig a cfg-ben hibátlanul benne van minden. Szóval ha a sg nálad nem drawgun 2, akkor a menü Weapons pontja alatt copy-paste-eld be a cfg-ből a cg_weaponConfig_sg paramétereit a megfelelő helyre, oszt utána már jó lesz.
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

hát, majd következő teszten mérek.
-
"Ó, belépek!"

"Ó, hogy b*xódnál meg!!!"

Ezt vajon miért csinálja? De állandóan.. Akkor módosítsa a max slotokat 12-re, ha az a max. Ha a spectatorok miatt nem tudok belépni akkor meg miért nem számolja bele a foglalt slotokba?

-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
mert ma reggel találta meg.

-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
QC, nem QL.

-
Orbb
aktív tag
Estét Urak!
Mennyire normális, hogy az alábbi cfg-n, 1280ban, full low-on, úgy megy a QC, mint ahogy nagyanyám szaggata a tésztát?

fx4300,8giga ram,r7 260x oc 2giga, ssd.
konkrétan nem is tudom mikor volt ilyen.
minden nagyobb térnél úgy megáll, mint a szög. 
régi szép időket jutatta eszembe.
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez te vagy?

-
atidzsiforc
őstag
ahaha tanci tanci [link]
-
.LnB
titán
ezt nem ide akartam

-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
te is?
-
atidzsiforc
őstag
[link] porgetjuk a lant ma warsow holnap reflex vasarnap ql

-
Sziasztok.
Egy kollegámmal anno sokat Q3TA-ztunk és jó sok kihagyás után nemrég Quake Live-ozni kezdtünk. Sosem voltunk profik, a játék öröméért játszunk.
QChampions a videók alapján nem tetszik, kipróbálni pedig még nem tudtuk, pedig regisztráltunk.
Kérdés: Játszik még valaki esetleg QL ctf-et manapság? Vagy hol találhatnék alkalmi magyar játékosokat, időszakos esti henteléshez? -
.LnB
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Áhh.. Sose játszottam Quake-t teambe. Egy random pickuba is ha bemennék, a borzalmas aimom, és tapasztalatlanságom nagyon nehezen lenne korrigálható. Rengeteg idő kellene. Én meg már casual vagyok. Annyira, hogy a Quake Champions beta előtt se játszottam semmivel kb egy hónapja már. Olvasgatok meg ilyenek. Csak a QChampions tudott kicsit lázba hozni. Várom is a holnapi folytatást.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy ezek a teamek vannak a tavaszi HoQ-ban;
div 1:
b52: HiRi_, prestij, Troooolz, evt, cherepoff, lethiferous
Falafel Kings: un4x, hodenmann, Smurfy, trippy, NOOBAKIllAH
KogdaKvad: pecka, antonio_by, d1z, hattifnattar, YegorB
lastpick: bab, bl4jnd, fresARN, proZaC, stickan, dibbe
rekt: rehepapp, khan, gienon, brescia, h8m3, Xron
Team Hungary: dash, feeder, s7ry, Wood
Worldstar: R1EPA, Ant3stor, GaRpY, 4by55, Luminusdiv 2:
hey: om3n, 421, femme_fatale, real_grubby, Alostraz, N0tnice
I Love My Squad: Osnart, snaga, Eteto, JunkZ, pipeline
Pandæmonium: headz, Drayan, Freiya, dehumanizer, haz_mat, XPEHOPE3
Quake Brothers: lostcost, inz_, andjey, kke, qbn1, s0da
RAKS: 170bpm, Kalter, KindDevil, ratu, Dmkn, Mureau
unnamedteam: oldsplatterhand, chubz, ani, t.krr, kane, drki
Zombei: k1lljoy, furti_ve, Laskiy, FX, zanes_, Vendigodiv 3:
Anchors: maf, Gibi, kartman, creator, nxsofsys, KuleshoV
Chess Club: NeyroN, play_ua, DMN, Betelgeuse, Dznglm
Catz & Slippers: Fliperrr, 8Myp3uk, trancer, koshmare, Shinobbi, axEy
get armor frag bitches: aesick, tKy, pebben, saka1, dnf_nocturne
OverPowered: skillz, NotueRn, jugg1s, Grels
Placebo Effect: Prophy, lo2dk, veRRo, chaaron, SouJirO, qoyote
Platige Team: kosq3, spooky, SSRI, cream, zeal_x, r1bo
Virtual Owners: Ewil, dzouKi, Dloobiq, brajente
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A QC meg már látványra sem az esetem.

s7ry meg nc még mindig kvékezik?!

Ahogy az előttük lévő, nyert Ragnarok pickup sem. Ami külön öröm, mert elkezdtem a falka mostani szezonban nyújtott teljesítményéről egy orbitális stathegyet összerakni és kissé kéne hozzá. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)