Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
Protoype 2-t valaki megvette meg? A Radnet verzioban nem mukodik a Blackwatch pilot uniform kod
Utannanezve a neten, masnak is van ilyen baja, csak szeretnem tudni, hogy itt valaki tapasztalt-e hasonlot... -
dilipok
veterán
válasz
CoroStar86
üzenetére
nem, de ha ott draga a jatek, rendelj a UK-bol, arra nagyobb eselyt latok, hogy mukodni fog a nemet accounton (bar nem vagyok benne biztos). Vagy csak siman csinalj egy UK accountot es akkor tudsz a UKbol rendelni olcson jatekokat.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
dilipok
üzenetére
Köszi mindenkinek! A Mortal esetében még nem tudtam, h ez a probléma, ott csak a Freddy karakter hiányáért bosszankodtam, de annyira nem volt zavaró a dolog. A TM-nál már a Black hiánya elég zavaró volt, főleg ezért szereztem be a limitált verziót. De még idegesítőbb volt az osztott képernyős multi hiánya. Am a kérdésre válaszolva: németben lakok, brutál drágák a játékok itt (70-80 euro is lehet egy frissen induló cím), a Mortalt abszolút nem lehet itt kapni, a TM-ből meg csak sima verzió van.
Am olvastam vhol két profil összevonásáról. Hallottatok ilyenről esetleg? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
CoroStar86
üzenetére
Csinálj egy US-profilt és meg van oldva a gondod! A jövőben pedig ne rendelj az USA-ból játékot, ha a német profiloddal szeretnéd használni!
szerk.: dilipok kicsivel megelőzött.
-
dilipok
veterán
válasz
CoroStar86
üzenetére
Hozz letre egy US accountot es nagy valoszinuseggel meg van oldva a problema (szerintem). Am miert rendelsz amerikabol jatekot, ha mar elotte is megjartad vele?

-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Amerikából megrendeltem a Twisted Metal Limited Editiont. A PS3-at viszont Németországban vettem, az account-om is német. Valószínűleg ezért nem fogadja el a játékhoz adott kódot a PSN. Így a multit sem tudom nyomni és a letölthető tartalmaknak is búcsút mondhatok, a TM Blackről nem is beszélve...
PLZ segítsen valaki, aki tud megoldást a problémámra, mert a Mortal Kombattal is így jártam...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
dilipok
üzenetére
Persze, adaptálódik a karakter a környezethez, figyelembe véve az adott állapotát. Nekem az is tetszik, amikor vizes lesz a ruhája, aztán szép lassan megszárad. Szépen odafigyeltek ezekre a részletekre, nagyon kevés játékban van ez így.
Gabriel: The Last of Us-t én is nagyon várom tőlük, illetve gyakorlatilag mindent, ami az ő kezeik közül kerül ki.

-
Gebriel
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Pedig pont a mozgások a legzseniálisabbak ebben a játékban az élőszínészes motion-capture-nek köszönhetően. Szerintem azért látod gáznak, mert ugye egyes részekben még gyerekként irányítod, sok egyéb helyen meg sérült, kimerült állapotban van (sok ilyen lesz ebben a részben). Szerintem nem volt vele gond, nekem nagyon tetszettek a mozgások, még mindig ebben a játékban a legélethűbbek.
-
supercow
őstag
Mostanában PS Plus izgatja az agyamat, májusban Trine 2 ingyen meg minden más finomság. Érdemes befizetni egy évre? Ha megveszem a Plus előfizetést, nem marad zseton Journey-t venni. Van itt valakinek? Mik a vélemények? US Store-ban lenne.
-
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
Na ott tartok, hogy az U3-t elkezdtem pár napja.
Tudom lefutott játék, de én jó kis időeltolódásokkal álltam neki egy-egy résznek. Indokom amire válaszoltam hsz-ben benne van.
Továbbra is lenyűgöző a játék, és kimondottan tetszik, hogy mindegyik résznek más más a harc mennyisége.
Viszont főhősünk mozgását kicsit jobban is megcsinálhatták volna, amikor fut a mozgása olyan mint egy ratyié.

-
tDr1v3r
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
Rosszul tudod... ha idén jönne új PS, akkor nem a 3-asra lenne bejelentve az új LBP meg a GoW se - a többiről nem is beszélve.
-
mikró!
csendes tag
Azért kérdeztem, mert gondoltam, hátha Ti többet tudtuk már a következő Playstation-ről, meg kíváncsi voltam a véleményetekre. Azért kösz, nagy valószínűséggel meg fogom venni!

-
mikró!
csendes tag
PS3 vásárlás előtt állok, és egy kicsit félek attól, hogy nemsokára jönnek a next-gen konzolok. Szerintetek mit tegyek? Nagyon végig szeretném már játszani a a három Uncharted-et, meg sok más ps exkluzív címet. Szóval, érdemes vagy sem?
-
SektorFlop
aktív tag
Valaki esetleg tudna segíteni nekem? Egy oldal fejlesztésén dolgozom, és olyanra lenne szükségem, hogy PS trófeákat, statokat, és egyéb ilyen fincsiségeket szeretnék megjeleníteni PSN ID alapján. Nem tudja esetleg valaki hogy ezzel kapcsolatban milyen lehetőségek vannak?
-
james001
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére

Amúgy nem tudom mennyire járta már be ez az infó az oldalt de gondoltam megosztom mert azért fontos megemlíteni. Szóval az új God of War játékban lesz multiplayer! Itt egy videó: [link]
Sztem egyébként ez jó ötlet,bár engem nem hoz lázba,én inkább a single részre leszek kíváncsi. -
osszaki
tag
Sziasztok! Nagyon hálás lennék, ha Szakdolgozatom megírásában segítenétek azzal, hogy kitöltitek ezt az online kérdőívet. Témám 'Elektronikus-társadalom a marketing szemszögéből' amin belül, külön fókuszálok a gamer rétegre. 1-2 info még a cím alatti leírásban. Aki tudja kérem ossza meg ismerőseivel, facebookon stb.

A kérdőív: Google docs-os kérdőív
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
narancsnn
senior tag
Aki benne van nagyon a ps3 témában, írjon már rám pls(pü)...

-
buci30
addikt
válasz
vaksi8
üzenetére
Köszi!
S mi van akkor ha nem enged fel valamelyik játék online?
wifi csatlakozás van, regelve is vok és a játék is eredeti nem használt szóval jónak kell lennie az online kódnak.
A Burnout Paradise felenged simán de...
pl.: Uncharted3 azt írja:
The code you entered may not be correct or may no longer be valid.
S ez lehetetlen mivel új a game.
De a GT5 se jó nem csatlakozik pedig ott kód se kell
Vagy a GT5nél valahova kell regelni előtte? -
buci30
addikt
Kinéztem pár játékot mi véleményetek róluk?
Közbe megjött a GT5 is
Tetszik csak a tuningolás rész nem mivel nem igazán értek a kocsikhoz 
No de:
Assassin's Creed 1-2 duplapack
The Elder Scrolls V: Skyrim
Mass Effect 3
Resident Evil 6 -
buci30
addikt
Ha nincsen flash-elve a PS3-am akkor is lehet játékot telepíteni a vinyora ,hogy pl. ha nincs már nálam a kölcsön kért game akkor is tudjak játszani?
Ha lehetséges akkor hogyan kell? -
james001
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
add inkabb ide, ne szennyezd a kornyezetet

-
dilipok
veterán
válasz
SektorFlop
üzenetére
akkor ne jatsz veluk
nem annyira bonyolult ez a kerdes 
-
SektorFlop
aktív tag
már lassan egy éve van ps-em, és ma leszedtem a simpson család arcade játékát, most volt elsőnek olyan konzolos hangulatom... nagy csalódások a játékok arra jöttem rá

-
Ps Vita
őstag
Lenne egy kérdésem..
A már 4 éves Ps3-m(Fat 60) néha lefagy amikor a Fifa vagy Mw:3 van benne(kizárólag ennél a két játéknál fordul elő),mi lehet a baja?
Köszi előre is
-
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Ha a gép beveszi a lemezt,de nem indítja el akkor az elképzelhető,hogy olvasófej hiba? -
Ocarina
aktív tag
Battlefield 3-ban van lehetőség gyakorolni a helikopter vezetését?
-
-
válasz
supercow
üzenetére
Itt van egy jó kis leírás, ha tudsz angolul.
Összefoglalva: javítva

-
supercow
őstag
PS3-ra javították már a Skyrim lag bugot? Tudtommal nem teljesen, ezért még mindig nem merem megvenni. Tudtok erről valamit?
-
eszgé100
őstag
bőség zavarával küzdök, mivel kezdjek?
Batman: Arkham City
BF3
Skyrim
AC: Revelations
ME3
Killzone3? -
SektorFlop
aktív tag
valaki bf bc2 valaki? egyedül unalmas játszani!
-
balazs8907
tag
Aki nyomja a bf3-at az vegyen fel : Nihilke
-
meoindil
aktív tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
meoindil
üzenetére
Feltétlenül kell, net a ps-re ha store-t elakarod érni, ha jól tudom csak regisztrált accal tudsz elindítani játékot(lehet tévedek), de ami biztos, hogy amikor regisztrálsz a ps-en egy psn id-t vagyis egy accuntot akkor a lakhelyed alapján dönti el hogy melyik store-t éred el, ajánlott az UK acc regisztrálása, nekem személyszerint UK és USA accom van, de igazából csak az amcsit használom, ami lehet hülyeség mert UK-n nagyon sok olyan dolog van amit amcsin nem találok.
-
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem használtan egy PS3-at, úgyhogy még kezdő vagyok benne.
A gép nincs netre kötve - nincs routerem, és az online, multi játékok sem érdekelnek. (Ne akarjatok meggyőzni, hogy pedig milyen jók! - Nem érdekelnek. Én a jól megírt, kidolgozott történettel bíró single játékokat szeretem.) Ami viszont igen, hogy van néhány nagyszerű régi játék a Store-ban. Hogy tudnék onnan vásárolni (egyáltalán lehet-e regisztrálni) pc-n keresztül? Ha igen mi a magyar Store elérhetősége, vagy eleve érdemesebb máshová regisztrálni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
meoindil -
Olyasmi
aktív tag
Lenne egy kérdésem-ha bármilyen játékhoz kellene reg.kód,az honnan,és hogyan tudom beszerezni?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Nem ismeri valaki személyesen Francis89 felhasználót?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Utannanezve a neten, masnak is van ilyen baja, csak szeretnem tudni, hogy itt valaki tapasztalt-e hasonlot...
Am olvastam vhol két profil összevonásáról. Hallottatok ilyenről esetleg?

PLZ segítsen valaki, aki tud megoldást a problémámra, mert a Mortal Kombattal is így jártam...

)
Ha szerinted erdemes es a keret is megvan ra, akkor mindent bele

Az ilyenek naponta hány órát játszhatnak?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)