Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Nem rég lettem ps3 tulaj és lenne egy FONTOS kérdésem!!!
A gépen 3.55 szoftver van. Hogy tudom megoldani azt hogy online multiplayer-ben játszani?
Ha a játékban (backup játék) csatlakozni akarok akkor először a Playstation network belépést kér. A probléma az hogy ugye oda nem tudok bejelentkezni mivel akkor frissíteni akarja a szoftvert!!Kérlek titeket segítsetek!
Előre is köszönöm!!! -
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Nem tudnátok nekem valamilyen megoldást ajánlani arra hogy a 3.55 kmeaw szoftverrel betudjak jelentkezni a PSN-re??
-
balazs8907
tag
sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy a cd meghajtó alatt lévő széles szalagkábelem megsérült egy szétszerelés közben (az olvasó fejet akartam tisztítani). Esetleg tudja valaki honnan és mennyiért tudnék beszerezni egyet???Előre is köszi
-
balazs8907
tag
válasz karakpecze21 #28783 üzenetére
Háááát nagyon örülnék ha meglenne és eladnád!!!
Elég újjonc vagyok még sajnos nem tudom hogy eredetileg hány GB-s volt ,mert most 320-as.
2 usb, wifi, van rajta és FAT modell.Remélem ebből kiderül. -
balazs8907
tag
Sziasztok!! Lenne egy HATALMAS problémám a ps3-mal!!!SEGÍTSETEK
A probléma a következő: délelőtt játszottam vele kb 2 óra hosszát.
Mikor újra beakartam kapcsolni a joystick-al nem sikerült és már feltűnt hogy valami nem stimmel mert ugye a gép készenléti állapotba volt kapcsolva (előtte teljesen ki volt kapcsolva)
és a joystick-on folyamatosan villogott a 4 led ,de nem reagált rá a gép és utána a joy is kikapcsolt. Ezután bekapcsoltam a gépen lévő érintő gombbal és sikerült is. Bekapcsolt a hűtés, de a rendszer nem állt fel még a ps3 logó sem jött be!! Egyszerűen semmi!!! Utána bekapcsoltam a joy-t és megint csak villogott a 4 led gondolom és kereste a jelet, de semmi és kikapcsolt. Próbáltam többször is bekapcsolni, de midig ez történt!!!
Szerintetek mi lehet a baj???
A segítségeteket előre is köszönöm!!!!! -
balazs8907
tag
Sziasztok! Először is ne haragudjatok a kis warezért, de muszáj vagytok tőletek információt begyűjteni, mert szeretnék legális felhasználó lenni.
A kérdés a következő:
Nem rég vásároltam egy fejhibás cfw-s gépet. Szeretném 4.0-ra frissíteni. ( amennyiben ez a legújabb ) Arra lennék kíváncsi hogy mivel most nem tudok beruházni egy fejcserére van- e valamilyen megoldás hogy játszani tudjak rajta? Úgy értesültem hogy psn-ről lehet fizetős és ingyenes teljes játékokat beszerezni. Ezekhez kell a meghajtó? Vagy elég a vinyó ahhoz hogy futtatni tudjam őket? Továbbá multizni is nagyon szeretnék és elég hozzá egy 2 megás internet sebesség? Most hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe , de ha tudtok más egyebet is hozzátenni az nagy segítség lenne! Előre is köszönöm -
balazs8907
tag
Viszont továbbra is kíváncsi vagyok arra hogy lehet-e ingyenes játékokat letölteni.A fizetős játékokat hogy lehet letölteni és hogy zajlik a fizetés?? Esetleg ha letöltés megszakad akkor búcsút mondhatok az egésznek??Átlagba mennyibe kerülnek a fizetős játékok?
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
akkor most Magyar reggel milyen korlátozások vannak. Olvastam sok mindent pl hogy nem lehet demókat letölteni meg stb...
-
balazs8907
tag
Megint csak nem szeretnék warezolni ,de ezt meg kell kérdeznem!!volt egy program ezen a cfw-n amivel nem tudom hogy ,de tudtam regisztrálni, de aztán már nem engedett fel többször, mert ugye kérte a friss ofw-t. A kérdésem az hogy ha most van egy Magyar regem, ettől függetlenül tudok csinálni brit fiókot is??
-
balazs8907
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy fat 40 gb-os (cechg04) ps3. Az olvasója bedöglött és vettem egy másikat egy illetőtől. Az eredeti olvasó kes400a és amit vettem az is szintén. Bár az eladó mondta hogy nem 40gb-s psből van de attól még működnie kell mivel az olvasók egyeznek. Az a probléma hogy az eredeti olvasó felpörgeti a lemezt csak ugye nem tudja beolvasni, de viszont amit vettem az még a lemezt sem pörgeti fel....Mi lehet a baj??
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a ps3 meghajtójával. Most egyenlőre csak arra lennék kíváncsi hogy mikor beteszem a lemezt látom hogy az olvasó vizsgálja a kék fénnyel és a pirossal is. Ha ezeket a fényeket látom akkor már az olvasó nem lehet hibás ugye??
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Elég új vagyok a témában és szeretnék érdeklődni a multiplayer játékmódról.
Szóval ha egy adott játék online pass-át felhasználom egy adott reg-hez....utána csinálok egy új reg-et akkor érvényben marad a kód? -
balazs8907
tag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem hogy egy ps3 slim 320gb blu-ray olvasója kb mennyi üzemórát bír?Ha nagy hülyeséget kérdeztem előre is bocsi, csak érdekelne egy körülbelüli szám...
Olvastam itt már 5000 és 2000 óráról is....
A két érték között azért nagy különbség van és nem mindegy..[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
Mondjuk egy bf3 nagyon gyilkolja a bd diódát?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Valaki közületek játszik a bf3-al?
Lenne egy olyan kérdésem hogy a single és a multi között van-e bármiféle grafikai különbség?
Azt tudom hogy a multiban csökkentették a létszámot és kisebb mappok vannak annak érdekében hogy a grafikát ne keljen "butítani".
Most szeretnék rá beruházni. Egy havernál játszottam már a single részel és annak a grafikája még tetszett is, de most nézegettem youtube-on pár multis videót és mintha nem olyan grafika lenne...
Lehet hogy csak én latom így, mivel nem valami No.1 minőségi felvételek.
Köszi előre is a választ -
balazs8907
tag
köszönöm a 100%-os kielégítő válaszokat
-
balazs8907
tag
Nemrég szereztem be a bf3-at...ha gondoljátok vegyetek fel : Nihilke
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyire megbízható ez az oldal ?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a ps3-at rátudom-e kötni a a monitoromra?
Jellemzők: DVI bemenet van, max felbontás 1280×1024, 5:4-es képarány.
A választ előre is köszi -
balazs8907
tag
Aki nyomja a bf3-at az vegyen fel : Nihilke
-
balazs8907
tag
sziasztok! Van egy slim ps3 (cech-3004) és azt vettem észre hogy fektetett állapotban nagyon melegszik a gép alja pedig nem közvetlenül érintkezik az alatta lévő felülettel, mert pepsi-s kupakokat raktam alá
Mikor állítva megy jelentősen alacsonyabb a gép aljának a hőmérséklete....
Szerintetek melyik pozíció jobb neki és miért?
Ha hülyeséget kérdeztem bocsi, de szeretném tudni a választ.[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
bármilyen vezetékes(usb)/vezeték nélküli headset jó a ps3-hoz?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Dead Island game-ról? Fejgyilkos? Mennyit telepít hdd-re? Coop-hoz kér online passt? Stb...
A választ előre is köszi -
balazs8907
tag
sziasztok! a Dead island coop-hoz kell online pass?
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Tudnátok adni egy rövid beszámolót a dead island nevű játékról?? Mennyit telepít hdd-re? Mennyire gyilkolja a blu-ray-t? Stb....Előre is köszi
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a ps-hez milyen USB- fejhallgató jó? Szeretnék venni egy olyat ami mikrofonnal is rendelkezik csak nem tudom hogy a géphez jó-e mind, vagy ha nem akkor melyik a jó választás. A választ előre is köszi
-
balazs8907
tag
pontosabban azt szeretném ezzel megoldani hogy ne csak chatelni tudjak, hanem hogy minden mást haljak is. Vagyis filmet, zenét, játékot.
-
balazs8907
tag
Ps3-hoz tudnátok ajánlani néhány jó USB-s fejhallgatót 10k-ig? Amivel mindent hallok.
-
balazs8907
tag
érdemes még psn-en megvenni a cod mw2-őt vagy a Crisys2-őt? Nyomják még a multit?
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
lehet hogy hülyeséget kérdezek de arra még kíváncsi lennék ha megveszem valamelyiket akkor már nem kell hozzá még az onlne pass-t is megvennem? Még nem vásároltam strore-ról
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Lehet nagy hülyeséget kérdezek de engem mindenképp érdekelne...
Szóval azt szeretném megtudni hogy van-e mód arra hogy digitális( psn-ről letöltött) játékot cseréljek valakivel....én arra gondoltam hogy az illetővel megadnánk egymás account adatait, aminek a jelszavát a csere erejéig megváltoztatnánk és a megvásárolt játékot letöltjük. Ez így működne? -
balazs8907
tag
Sziasztok! 1 év után ismét optimus 2x tulaj lettem, látom sok új rom és okosság jött ki azóta. A kérdésem az lenne hogy érdemes-e felrakni valamelyik isc romot? gondolok itt a nova hd-ra és hasonlókra.Ha nem akkor melyik most a legjobb, legstabilabb rom amivel a telefon is aránylag gyors, smooth?
[ Szerkesztve ]
-
balazs8907
tag
Valakinek nincs kedve psn játék megosztáshoz?? Még nem csináltam és kíváncsi vagyok hogy működik a dolog. Továbbá nem ártana új játék. Nekem is.vannak megvásárolt játékok és plusz előfizetésem is van.
-
balazs8907
tag
NFS The run-ról mi a véleményetek?? Nyomják még a multit??
-
balazs8907
tag
Lenne egy kérdésem. Bf3-ba belevertem kb 400-500 órát. Most olvastam hogy nem sokára kijön egy premium edition lemezes változat, ami tartalmazza a játékot és a szolgáltatást is. Ha lecserélném arra a mostani bf3-at nem fog elveszni a multis állásom? Ugyan azt tudom folytatni egy adott acc-on? Lehet hogy hülye kérdés de na
-
balazs8907
tag
A psn+ előfizetés hátralévő idejét hol lehet megnézni? Én eddig a letöltött játokonál az információban néztem. Nekem már csak 34 órám volt hátra. Most vettem egy éveset, de még mindig ugyan annyit mutat?? Miért van ez?? Kezdek parázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest