Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz
v4nd4l
üzenetére
Nekem van egy olyan első kiadású UK lemezem a Move Sports Championshoz, amihez egyáltalán nem volt jó egy letölthető DLC sem. De ez csak a DLC megvétele után derült ki.
A support válasza az volt, hogy vigyem vissza a boltba a lemezt és cseréltessem ki egy másik, újabb kiadásra. Használtan vettem, így ezt buktam, no meg a kifizetett DLC-t.
Páran még panaszkodtak erre a fórumokon, mire levették a PSN Storeból azt a DLC-t és átnevezve újra kiadták. No komment
-
v4nd4l
csendes tag
Ehhez a verzióhoz viszont lehet letölteni DLC-t, de nem az angol store-ból.
Amit UK store-ból töltöttél, ahhoz a BCES-00458 számú lemez ami jó.Ha jól tudom, osztrák vagy német store-ból lehet a BCES-00797 lemezhez DLC-t tölteni.
Sajnos ebből a játékból több régió 2-es változat is van, és külön van bontva országokra/ store-okra, hogy melyik lemezhez melyik ország store-járól lehet vásárolni.
Amit korábban írtam visszahívás ennél a játéknál pl. azért volt a skandináv országokban, mert a lemezre szitált szám, a lemez tartalma meg a borító eltért egymástól. Azt gondoltam egy ilyen példányt fogtál ki.
-
törölt tag
válasz
csimpi1
üzenetére
Egyes üzletek szeretnek promólemezt árulni BD tokban, házilag nyomtatgatott borítóval. És persze ezt egy szóval sem említik a webshopban, de még az üzletben sem, és még ők puffognak ha visszaviszed, hogy ezt a pixeles borítót te nem teszed fel a többi dobozod mellé a polcra. Pl. ehhez is kellhet neki borító.
-
dilipok
veterán
Senki nem akar RE5-ot tolni? Ne legyetek szegyellosek

-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
a sony playtv-vel fogható a hazai digitális földi mpeg4 sugárzás? kell valami plusz szoftver a használatához? valamint olyan géppel, amelyiken nem tudok psn-t használni, működik-e?
köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
lajosx
üzenetére
Tuti, hogy valami hálózati zűr lesz. Ha túl sok csomag veszik el, akkor egyszerűen leakad a dolog, hiába, hogy maga a kapcsolat nem szakad meg. Ha a router-csere óta áll fenn a probléma, akkor elég egyértelműen az a ludas. Bele kéne másznod kicsit a router konfigjába és kísérletezgetni vele.
-
Hello.
ps3 media servert használok,és ma olyat csinált hogy filmnézés közbe kb 20 percenként eltünt a media server ikonja a ps3-rol,és megállt a film..
Tudjátok mi lehet a bibi?A net nem hiszem hogy megszakadt mivel ahogy kilépett böngészni tudtam ps3-on.
Pc-én meg azt mutatta hogy van kapcsolat,nem volt x .
Viszont csak akkor lett csak jó, ha pc-én újra inditottam a media servert,de kb 20 perc és megint megállt.
Új router van, eddig a régivel nem csinálta igy arra gondolok azzal van valami.Ha valakinek van ötlete szivesen veszem.
-
v4nd4l
csendes tag
-
supercow
őstag
Életem első előrendelése megtörtént
Kingdoms of Amalur: Reckoning -
nokia párti
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Igen az 1. és 2. generációs gépek(20GB, 60GB valamint az NTSC-s 80GB) mellett szól a PS2 kompatibilitás, a kártya olvasó és a +2 usb port. Az első generációs gépek még hardveresen, a második generáció viszont már csak szoftveresen volt képes emulálni PS2-es jétékokat.
-
rumkola
nagyúr
válasz
nokia párti
üzenetére
Kösz!
Jól veszem ki, hogy a FAT 80-as előnye a HW-s PS2, ill. az új 160-as vagy 320-as a jó vétel még? -
nokia párti
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Ha használtan akarsz venni, akkor mindenképpen csak Sony Garanciával érdemes, és ez vonatkozik az új gép vásárlására is, de tényleg Sony gari nélkül nem szabad PS3-at venni!!! FAT gépet elég nehéz találni(garisat), így az nem valószínű, hogy kapsz, de a Slim-mel sincs semmilyen gond, 3 évig nyugodt lehetsz.
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
PS3-at szeretnék venni, jó a használt is. Viszont nem vagyok képben melyik verzió ajánlott, melyik kerülendő, tudna nekem valaki segíteni? Jöhetne priviben is.
Előre is köszi! -
dilipok
veterán
válasz
dani3l
üzenetére
en vagom hogy ezt megcsinaljak, de en balheznek miatta. Meg kell nezni, ha errol volt figyelmeztetes a weboldalukon, akkor legalabb szoltak. Mondjuk ha van figyelmeztetes ilyesmirol, akkor en eleve nem rendelek onnan. Dugjak fel maguknak valtozo aron
Ha nincs, akkor meg lehet menni a fogyasztovedelemhez
En tuti nem hagynam magam. -
dani3l
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Pedig sajnos van rá példa. Én hardverkerből rendeltem kb 2 éve ha jól emlékszem egy Logitech Performance MX-et (talán 19 ezer forint körül, de már nem emlékszem pontosan, meg nem is lényeges..), és pont elfogyott a készlet nekik. Majd kb 1 hét múlva küldtek egy mailt, hogy a csomagomat föladták, rajta az új árral, ami kb 3 ezer forinttal több volt..
El is szidtam őket rendesen, de átvettem (vagyis átvetettem) a csomagot, mert máshol sem lett volna sokkal olcsóbban, meg mire megrendelem megint, meg satöbbi.. De a lényeg, hogy sajnos megcsinálják. Persze ha valaki nem akarja, nem veszi át, csak akkor lehet másikat keresni, meg elcseszett vele egy csomó időt. Azóta nem is rendeltem tőlük semmit, meg nem is fogok a későbbiekben sem. -
dilipok
veterán
Szereztem egy Resident Evil 5 Gold-ot, valakinek lenne kedve vegigtolni coopban? Egyedul toltam egy keveset anno PCn, de ugy erzem coopban egy fokkal nagyobb elmeny lenne
-
spae
aktív tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy az NFS Pro Streetből létezik Collectors edition? Mert nem találok!
Vagy kóddal elő lehet hozni a CE tartalmakat mint PC-n? -
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam felétek, de most hírem van. Eladom a homebrew gépemet. Az utolsót. [link] Lehetséges, sőt biztosan lesz újra konzolom, de az Uncharted és az a néhány kedvenc exkluzív egyszerűen elfogyott.
Kipróbálnám a multiplayert... miket javasoltok? Van egy little big planet2 ami a páromé, ha jól emlékszem ott is elég komoly az online rajongó tábor.
Mire kell figyelnem? Gyorsan át is olvasom az első hsz-t és nyomok egy keresőt. Sok újdonság történt az elmúlt pár hónapban?

-
mrhitoshi
veterán
Huh. Sikerült végigvinnem a Deus Ex Human Revulotion-t. Nehéz szülés volt, de borzasztó jó játék. Jó a történet, jól van kigondolva az egész játék. A grafika is illeszkedik az egész futurisztikus történethez. A történet számomra 5/5. Igazából akármennyire is a jövőben játszódik, simán átvezethető a kűlvilágra. Zseniális. Grafikailag is helyt áll a mostani játokok közt. Nem kiugróan jó, de bele tudja magát élni az ember. Szóval ajánlom azoknak, akik szeretnének egy olyan játékkal játszani, ami nem egy cod-os hentelős játék, de akció dús és közben rpg adalékok is vannak benne. Főleg most éri meg megvenni, zavvin 32£-ért látta az Augmented kiadást.

-
Edgeri
senior tag
válasz
üzenetére
Úgy érdemes rendelni és egyben erre is kell figyelni, hogy olcsóbb legyen a játék, mint itthon
Én a game.co.uk-ról és a hmv.co.uk-ról szoktam rendelni, de sokan rendelnek a zavvi.com-ról is.Ebay szintén játszik, de figyelj a régiókódra (ha esetleg utána DLC-t akarsz venni). Amúgy nyilván törekedni kell a PayPal-ra, ha lehetséges, mert minek adnál meg feleslegesen kártyaadatokat, ha PP-vel is elintézheted a fizetést. Utánvét nincs, azonnali fizetések vannak. Mindig olvasd el a szállítási infókat!
No meg érdemes megnézni a használt játékokat is a webshopokban, mert azok sem szoktak ramaty állapotban lenni, és spórolhatsz azon is (de az online pass hiányát kalkuláld bele).
Általában 2 héten belül megjönnek a rendelések, szabályt még nem fedeztem fel, mert volt, hogy 4 nap alatt megjött a cuccom és volt, hogy két hetet vártam valamire ugyanott. Szóval pánikolni 1 hónap után érdemes.
Sok sikert! -
supercow
őstag
hol tudok játékot előrendelni úgy, hogy kifizetem előre? Mondjatok boltot vagy url-t, mert akik eddig válaszoltak mind azt mondták hogy szállításkor kell MAJD fizetni. Ami most az oldalon 11500 addigra simán lehet 16500 ami nem mindegy...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
A legegyszerűbb, ha hálózaton keresztül másolod fel a képeket, pl. a PS3 Media Server program használatával. Megosztod a programban a PC-n a fényképek könyvtárat és egyszerűen átrámolod a PS3-on navigálva a kérdéses fotókat az XMB megfelelő menüpontjában a media server-ről (PC-ről).
Ha nincs hálóba kötve a géped, akkor a legegyszerűbb a pendrive vagy külső HDD használata, amit FAT32-re formázva tudsz csak használni a PS3-mal. Valószínű ekkor elsőre nem fogod látni a képeket, ezért az XMB fotó menüjében megjelenő pendrive-on nyomni kell egy háromszöget és a "Display All" lehetőséget kell választani. Ekkor megjelennek a fájlok, amiket kijelölve fel tudod őket másolni a PS3 HDD-jére, azokat a későbbiekben bármikor eléred, a PS3 thumbnail-ekben meg is jeleníti őket a menüben.
-
törölt tag
Sziasztok!
Külföldi rendelésről tud valaki pár szót írni? Hogy honnan érdemes meg hogy mire kell figyelni.
Fizetni paypal-lel szoktatok? Utánvét gondolom nem működik ilyenkor. -
törölt tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
ha van pendrive-od vagy külső merevlemezed pakold arra rá és aztán kösd rá a PS3-ra. De ne feledd előtte fat32-be formázni az adathordozót mert különben nem fogja érzékelni a dolgokat a konzol

-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék PC-ről PS3-ra másolni fényképeket. Ezt hogy tudom megtenni, mi a módszer?
Másolás után a PS3-on is tudom majd nézegetni őket?Köszi
-
Harti
senior tag
BEvallom, flame-re számítottam ma reggel de látom, többen hasonlóan éreznek ezzel kapcsolatban.
Nekem még szerencsére nem volt trophy szinkronizációs probléma, remélem nem is lesz soha. Ti nem hallottatok, láttatok semmi utalást ezzel kapcsolatban, h lenne valamiféle hajlandóság ezen funkciók beépítésére, javítására? Én csak PS blogon indított szavazást találtam, de az édeskevés... -
DM-Fan
nagyúr
válasz
nokia párti
üzenetére
Igen, pl. az Uncharted 3 trophy-k nekem is teljes egészében hiányoznak, pedig már 80% körül megszereztem mindet.
-
DM-Fan
nagyúr
Valóban hülyeség (ez is) a Sony részéről, ráadásul egy időben a demók is létrehozták a játék trophy-listáját a profilodban, amiből persze a demó alatt egyet sem tudtál megszerezni, így ha nem vetted meg a játékot, a megszerzetlen trophy-lista akkor is ottmaradt a profilodban. Törölni persze nem lehet. Gyönyörű, mondhatom.

Ezen felül vannak játékok, ahol meg már majdnem az összes trophy-t megszereztem, na azok bezzeg valamiért az istennek nem töltődnek fel az online profilomba, pedig nem egyszer szinkronizáltam már. Úgy szar, ahogy van!
-
Ocarina
aktív tag
Tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol nyomtatható formában vannak fent borítók?

-
Harti
senior tag
válasz
Sundesz
üzenetére
A post-om óta eltelt időben csak erről olvasgattam, nagyon úgy fest, h ez a gyermeteg funkció nem elérhető és nem is találtam semmi olyan hírt ahol akár csak említést tettek volna róla, h tervezik a bevezetését. Számtalan fórumon találtam felháborodott tulajokat emiatt, osztom a véleményüket. :S
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
A Trophy listából ki lehet valahogy törölni a játékokat? Tudom, h online tárolódik az adat, de nincs esetleg valami lehetőség mert nagyon sok "szemét" van a listámban és szeretném kitakarítani. Olvastam pár angol fórumot erről de sok helyen csak azt láttam, h lehetetlen, de volt 1 ahol valamilyen filerendszer buherálást írtak és állítólag sikerült egyeseknek. Nem célom hackelni vagy ilyesmi, de ha van ésszerű és biztonságos módszer akkor azt megpróbálnám. Köszi előre is!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
balazs8907
üzenetére
De, lehet hibás. Lehet fókuszálási problémája, illetve ugye a léptetőmotorral is lehetnek zűrök. Soktényezős a dolog.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a ps3 meghajtójával. Most egyenlőre csak arra lennék kíváncsi hogy mikor beteszem a lemezt látom hogy az olvasó vizsgálja a kék fénnyel és a pirossal is. Ha ezeket a fényeket látom akkor már az olvasó nem lehet hibás ugye??
-
DM-Fan
nagyúr
-
conus
csendes tag
válasz
v4nd4l
üzenetére
A Move-os versio van meg nekem, -2es regiokodos- az extraknal eddig is benne volt a Chronicle #1 re utalas , de mivel nem tudtam elinditani azt gondoltam, hogy csak utalnak arra hogy letezik- miutan raklikkelve felvitt a store-ra de itt a store meg tok ures volt.Nemreg vettem egy feltoltokartyat, gondoltam azt a 3 font koruli penzt megeri, mert nagyon bejott a jatek, igy aztan letoltottem, de egyenlore minusba vagyok

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Örülök, hogy te egy tökéletes világban élsz, ahol mindig pikk-pakk megoldódik magától és semmivel semmi gondod ott, az univerzum közepén. Attól mi, igénytelen felhasználók még itt a szennyes kis közegünkben szívesen összerakunk egy listát azokról a játékokról, amik nyírják a PS3 léptetőmotorját! Ha tetszik, ha nem.
"PS3-al nem szabad játszani codokal és rdr mert a XX millió felhasznalobol párnak elszállt a gépe."
Látom, még mindig kenyered a ferdítés. Azért az a pár ember inkább pár tízezer volt, olyannyira, hogy még petíció is indult az IW felé, amihez több százezer felhasználó csatlakozott, hogy adjanak ki HDD-install patch-et a játékhoz. Biztos mindenki azért csatlakozott, mert olyan hülye aggodalmaskodó felhasználók, mint mi itt egy páran.
-
knorbi77
tag
válasz
v4nd4l
üzenetére
Én nem értem, nem mindegy mennyire rángat és mit a gép? Észre sem veszem, házimozin, este pedig fülesen jászom, ismerősömnek 5-6 éves FAT gépe van és sosem volt baja, ez a dolga, erre találták fel, és nyilván letesztelték a játékot mielőtt kiadták, én nem törődöm vele, pedig énis hallom néha hogy tik-tak tik-tak ahogy ugrál mint állat órákon keresztül de nem érdekel, elindul a játék és nem hallani mert házimozi elnyomja. Persze bele lehet magyarázni dolgokat, és feleslegesen óvni..de ez..felesleges. (Az én véleményem ez..)
-
Gebriel
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
Hát, rohadtul nem jó példa egy lemez cseréje egy elektronikai berendezés javítására, de mindegy....
Amikor a gépem szerviz procedúrájat írtam le akkor is ezt írtad, az sem volt jó példa neked Semmilyen példa nem jó csak amiket Te írsz és ráadasul rosszabb végkifejletü. Mint ahogy nálatok 15 nap alatt úgysem csinálnak semmilyen javítást és cserét.Igényes ember oda figyel a cuccaira....
Feletek lehet ettől igényes valaki, de felenk a használati tárgy értünk van és kiszolgálnak , de max megbecsüli az illető de ettől meg nem igényes.De igen nektek van igazatok.
PS3-al nem szabad játszani codokal és rdr mert a XX millió felhasznalobol párnak elszállt a gépe.
És rettegve veszik ki a lemezt, hogy jaj a fórumon valaki írta, hogy valakinek a valahol tönkre ment a PS3-a. Közben meg a magyar fps játékközösség vígan játszik ezzek a játékokkal minden gond nélkül.
Nektek van igazatok. Valóban!
Részemről neked van igazad, akar mit is írsz. 100% hogy úgy van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
"1, akit nem érdekel, hidd el pont lesz*rja és ennek kapcsán neki nem lesz kellemetlen."
Ez tény, pontosan ezekről az emberekről beszéltem.
"2, továbbra is azt mondom, hogy a mai piaci helyzetben, minden gyártó és forgalmazó törekszik arra, hogy ügyfelei a lehető legjobb minősítésbe szolgálja ki. Ezért az utánajárás, kellemetlenség max 1%."
Minek az 1%-a a micsoda? Hát, nem azért, de ha mondjuk vidéken laksz, a közeledben sehol a hivatalos szerviz, akkor azért elég macera sokaknak elintézni a dolgot, mert ugye pl. az utiköltségedet senki nem téríti meg, ahogy az idődet sem, ha pl. erre rámegy egy szabadnapod. Ráadásul ugye egész tavaly év elejéig 4-6 hetet is várnod kellett a gépre, míg visszajött a "kis franciaországi kiruccanásából". Sokan tudnának erről mesélni, meg arról, hogy ezen idő alatt mennyit nem tudtak játszani.
"Jó példa az reped lemezem cseréje az 576kbye keresztül az EA-val."
Hát, rohadtul nem jó példa egy lemez cseréje egy elektronikai berendezés javítására, de mindegy.
"De továbbra is vicces számomra, hogy az ember vesz egy játék konzolt, és nem játszik bizonyos játékokkal, mert fél, hogy tönkre megy játék közbe."
Az igényes ember odafigyel a cuccaira és nem terheli olyasmivel, ami köztudottan rossz neki (márpedig tele van vele a net, már korábban is linkeltem neked, mikor kételkedtél). Van, aki nem ilyen. Ha ezt nem tudod elfogadni, az a te bajod, nem minden fekete és fehér! Mondom, nálam egyetlen játék okozott eddig gondot: a MW2, de pl. a folytatásait már eszembe sem jutott volna megvenni és nem azért, mert dolgoztatja a gépet, hanem azért, mert egy agyonhype-olt fos lett a széria az MW-t követően.
"Továbbra is érdekesnek tartom egyébként, hogy a COD Black Ops és az MW3 is hasonlóan dolgoztatja a motort még sincs többséges félszólalások, hogy tönkre ment a PS3"
Ugyanúgy vannak velük gondok és vannak tönkrement gépek is, ahogy az MW2 esetében is.
v4nd4l: "Na ez a lista pont nem arról szólna, hogy mivel ne játssz. Alternatívát kínálna az olyan fórum olvasóknak, akik érzékenyek a PS3 eme gyengeségére. Van a sony-nak a PS Store-ja, ahova egyre több játék kerül fel letölthető verzióba."
Tökéletesen egyetértek!

-
v4nd4l
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Na ez a lista pont nem arról szólna, hogy mivel ne játssz. Alternatívát kínálna az olyan fórum olvasóknak, akik érzékenyek a PS3 eme gyengeségére. Van a sony-nak a PS Store-ja, ahova egyre több játék kerül fel letölthető verzióba.
A korábban említett COD MW2, COD Black Ops, Red Dead Redemption mind letölthetőek róla.
-
v4nd4l
csendes tag
Nekem az extrát tartalmazó Move edition lemezes kiadás van meg. A játék főmenüjében az Extras/ Downloaded Contents menüből indul a Taxidermist DLC.
Régebben is megvolt, de akkor a sima verziója a játéknal. Úgy emlékszem valamikor kiadtak hozzá egy nagy 1 giga feletti patch-et, ami megváltoztatta a főmenüt és alkalmassá tette a játékot a move-ra. Ez a patch fent van a gépeden? A lemezed 2-es régióhoz tartozik? -
conus
csendes tag
Sziasztok!
UK storerol letoltottem a Haevy Rain Chronicle #1 kiegeszitojet, a lovet lecsipentette, le is toltotte , majd fel installalta, viszont sehol sem talalom. A jatek Downloaded content konyvtaraban megjelenik a Chronicle#1 ikonja ( bar ez mar a letoltes elott is ott volt) raklikkelve viszont vissza visz a Store-ra, effektive nem tortenik semmi sem. ha valaki tudja a megoldast: please help me! -
Gebriel
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
Engem is érdekel, hogy meddig tart a gépem, de nem fogok kihagyni játékokat csak azért mert valaki valamit rosszul csinált meg legyen az maga a gép vagy maga a játék.

Az meg nem kicsi ferdítés, hogy "akit nem és vállalja az ebből fakadó kellemetlenséget, utánajárást, ügyintézést, stb"
1, akit nem érdekel, hidd el pont lesz*rja és ennek kapcsán neki nem lesz kellemetlen.
2, továbbra is azt mondom, hogy a mai piaci helyzetben, minden gyártó és forgalmazó törekszik arra, hogy ügyfelei a lehető legjobb minősítésbe szolgálja ki. Ezért az utánajárás, kellemetlenség max 1%.
(Jó példa az reped lemezem cseréje az 576kbye keresztül az EA-val. Jegyzőkönyvben felülvizsgálást kértek. Meg a 15 napos határidővel amiről itt szó volt már. Nem győzöm ismételni magam. Ezen termékek előállítási költsége olyan minimális, hogy többet veszít egy forgalmazó vagy gyártó a presztízséből, és a rossz hírnek tovább tart az ideje. és inkább cserélnek.
1 héten belül megkaptam az új lemezt. Persze megint szerencsém volt.
)Természetesen ettől függetlenül, mindenki arra használja a és úgy a gépét amire akarja.

De továbbra is vicces számomra, hogy az ember vesz egy játék konzolt, és nem játszik bizonyos játékokkal, mert fél, hogy tönkre megy játék közbe.Továbbra is érdekesnek tartom egyébként, hogy a COD Black Ops és az MW3 is hasonlóan dolgoztatja a motort még sincs többséges félszólalások, hogy tönkre ment a PS3

-
boygabi_
aktív tag
Az Uncharted 1 is csinálja az olvasófej rángatását. Amikor betölt egy újabb pályarészletet leginkább akkor. Utána csendben van egy ideig. Ezt akkor lehet megfigyelni, ha mondjuk könnyű fokozaton végigszaladsz egy pályán akkor szinte folyamatosan kerreg. A 2. rész már nem csinálja ezt de azt hiszem azért mert valamennyi adatot felpakol a winyóra. Harmadikról nem tudok nyilatkozni...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
v4nd4l
üzenetére
Van, akit érdekel, hogy meddig tart a gépe, van, akit nem és vállalja az ebből fakadó kellemetlenséget, utánajárást, ügyintézést, stb. Én inkább előbbibe tartozom, nincs is gond a gépemmel, pedig 4 éves FAT-modellről van szó. Ha egy játék ilyen szarul van elhelyezve a lemezen, az nálam röpül kifelé, de a neten olvasgatva elég sokan vagyunk ezzel így - pláne, akinek emiatt ment tönkre a gépe, mert pl. az MW2 esetében elég sok ilyen tulaj volt (és nem, nem a gépek hibája volt, mert tömeges elhullásokról volt szó különböző FAT és SLIM modelleket egyaránt érintve). De aki kicsit is műszaki érzékű, az hallja, hogy minden, csak nem normális, amit az a lemez művel a géppel. Tanulja meg a fejlesztő, hogy optimalizálja rendesen az adatok elhelyezését. Szerintem is hasznos volna egy ilyen összesítés, abszolút melletted vagyok a kérdésben! Egyébként speciel nálam eddig kb. 50 játékból csak az MW2 volt ilyen, szóval kár annyira sarkítani ezt a dolgot, hogy annyira alárendelnék a hozzánk hasonló tulajok a szórakozásukat ennek.
-
v4nd4l
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Így is hozzá lehet állni, de engem pl. zavar ez a jelenség. Egyrészt a hangja is sz.r az új slimbe, másrészt a legoptimálisabb változatot szeretném megtalálni a RDR végigvitele céljából. Nyilván nem fog egy game kipörgetése után elvérezni a masina, de minek rövidítsem az élettartamát ezzel.
Az ilyen jellegű játék összesítés pedig szerintem hasznos lenne, mert ahogy halnak ki a régebbi csendes meghajtóval rendelkező gépek, úgy lesz egyre több embernél zavaró tényező ez. Ha nem is a mérnöki múlt, de a drive hangja miatt biztosan.

-
Gebriel
veterán
Én mondjuk pont lesz*arom, hogy mit csinál a léptetőmotorral, ha tönkre megy akkor majd kicserélik.
Nem, majd veszek egy PS3 és bizonyos játékokkal (egyre több) azért nem játszok, mert dolgozik a motor benne.
És így csak nézem..vicc 
Nekem fel sem tűnt, mert alapból a TV is hagosabban szól mint amit a PS3 ki ad magából.
COD Black Ops is dolgoztatja a léptetőmotor prestige 5 felvittem, MW3 ugyan ez a helyzet...
még mindig megy a gép mert ez a dolga.
Azért mert pár embernél elvérzet a gép az MW2-nél mert szvsz gyárilag is tré volt a léptetőmotor azért nem minden PS3 elvérezni.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
v4nd4l
üzenetére
Nálam sem volt gond az Uncharted szériával - a három rész közül egyikkel sem. Illetve talán az egyik résznél azt figyeltem meg, hogy a főmenüben a folyamatosan unlock-olható fejlesztői videók betöltésénél rángatja a fejet, de ez ugye a játéktól teljesen független, ez a lemez extra része. Játék közben soha nem figyeltem meg ilyesmit egyik résznél sem, pedig észlelném rögtön, ha ilyen volna. Nyomába sem ér annak, amit a MW2 csinál a léptetőmotorral.
-
v4nd4l
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi. Én azt figyeltem meg ennél a játéknál, hogy nem csak a küldetések betöltése közben rángatja össze vissza az olvasófejet, hanem játék közben, ha lovagolsz vagy csak ha bent vagy egy városba és több ember előfordul a környéken. Más játékok is olvassák menet közbe a lemezt persze, de a RDR ezt olyan otromba módon teszi, hogy komolyan féltettem a gépem épségét. Azt hiszem erre mondják azt, hogy sz.rul van portolva. Ezért lennék arra kíváncsi, hogy a GOTY-ban javítottak e ezen valamit, vagy startoljak rá a PSN-es verzióra.
-
v4nd4l
csendes tag
válasz
jookomak
üzenetére
Egy kérdésem nekem is lenne a Red Dead Redemption GOTY-val kapcsolatban. Ez a verzió is egész játék alatt folyamatosan gyilkolja a léptetőmotorját a drive-nak mint a sima RDR?
Hihetetlen csalódás volt emiatt a játék, pár küldetés után meg is szabadultam tőle.Korábban egy CECH-2004A-m (régebbi 120-as slim) volt, most egy új CECH-3004A (legújabb 160-as slim) van, de amit ez a játék művelt az olvasóval.. A régebbi gépen fel sem tűnt, de ezen az újon valami kegyetlen.
Esetleg közszolgálati jelleggel össze lehetne szedni, mik azok a játékok amiket kerülni kellene, mert eddig itt csak a COD MW2, COD BO volt ilyen tekintetbe említve.
-
jookomak
őstag
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Megnéztem a sajátom, nincs benne semmilyen kód. Nyugodtan veheted használtan.
-
TheStigKrisz
tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Red Dead Redemption GOTY az kódmentes-e? Ergo ha használtam veszem le kell-e valamiről is mondanom?
-
bbgin
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Közvetlenül a Ps3 köthető külső vinyoról szeretnék futtatni filmeket zenéket és képeket.
Eddig a Ps3 servert alkalmaztam,de ehhez szükséges a Pc bekapcsolt állapota
Adott egy 500Gb Wd külső HDD melyet a Fat32Formatter programmal Fat32-re leformáztam.
Próbából felraktam egy divix filmet pár jpeget és mp3-at.
A Ps látja a vinyot de semmi több,mert ha rámegyek (there are no file).
Ilyenkor mi a teendőm vagy van e valamilyen alternatíva hogy külső vinyot alkalmazzak? -
dani3l
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ez a 2 (vagy 5) felhasználós dolog egyébként hogy megy? Pl ha csak a DLC-ket nézzük egy adott játékhoz: Van egy kód a dobozban, amit én fölhasználok, így a későbbiekben a saját felhasználómmal bármikor, bármelyik konzolra letölthetem a tartalmat. Ez eddig tiszta. Ezek után még ha oda adom valakinek a kódot, ő is le fogja tudni tölteni az adott tartalmat? (Elvileg a kód az ugye egyszer használatos, tehát ezért nem tiszta a dolog..) Meg az érdekelne, hogyha pl egy másik konzolon bejelentkezek, és így letöltöm a DLC-t, amit föl is tesz a játékhoz, akkor ugyanazon konzolon másik felhasználó ha futtatja a játékot, akkor számára is ugyanúgy elérhetők azok a tartalmak, amiket az én accommal leszedtem?
Mod.: Lehet, hogy a kérdésem második felével meg is válaszoltam az elsőben felmerült "problémát"..
Meg látom közben már meg is előztek. -
spae
aktív tag
Üdv.
Nem találtam jobban idevágó topicot, ezért itt kérdezném meg:
1)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy játszik még valaki az NFS Shift-el? A végén járok, a world tour-nál, és az utolsó 5 futamos verseny végén kidob a dashboardra, és így nem nyitja meg az utolsó verseny sorozatot? Mi lehet a gond? Volt valakinek ilyen problémája PS3-on??
... a Special Edition egyébkén miben különbözik a simától?2)
A másik kérdésem az lenne, hogy venni szeretnék egy Grid Reloaded játékot, és a DLC-k amik hozzá vannak azokat én is le tudom majd tölteni, vagy azt csak egyszer lehet letölteni, és másik gépre már nem is lehet? -
Edgeri
senior tag
Érdekes megoldás, bár nekem nem tetszik: Kontroller és bill. egyben
-
Edgeri
senior tag
Érdekes, így lesz minden eladott XBOX után a Sonynak is bevétele Cikk

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Ocarina
üzenetére
Ha megvan a DLC, akkor Forliban lehet használni a repülő masinát, az egyik félreeső torony tetején van a memória start hozzá. De ez már akkor is működik, ha már végeztél Velencében. A Battle of Forli-tól bármikor használható ha jól tudom. Velencében nem tudom lehet-e repkedni a befejezés után.
-
Ocarina
aktív tag
Assasin's Creed 2-ben a story mode végigjátszása után lehet Leonardo gépével még repülni? Le kéne rúgnom egy katonát az egyik trófeához.

-
Gebriel
veterán
Írtam múlt heten, hogy a BF3 lemezen közepe be repedt. Csütörtökön be vittem az 576-hoz, hogy cseréljék ki azaz az EA.
Tegnap érkezett az SMS mehetek érte ma meg is kaptam a kicserélt lemezt.
15napos határidő elott teljesítettek. Korrekt ügyintézés.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nincs, akkor meg lehet menni a fogyasztovedelemhez

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kaptam új lemezt és új tokot. Kis füzetet és online pass kártyákat vissza kaptam. Limitedes tokomnak lőttek.