Hirdetés
- Üzenet az országnak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz buci30 #31597 üzenetére
Vissza viheted a boltba, már ha nem kell sokat utaznod ez miatt.
Vagy a legközelebbi 576kbye üzletbe és megkérheted, hogy cseréltessék ki.
Minden hol kötelezőek be venni a játékod.Szerk: Konzolokszervize boltal nekem alapból nincs jó tapasztalatom, egy gyufásdobozt nem vennék náluk..
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #31601 üzenetére
Gondolom utánanéznek, hogy mi a helyzet, ez természetes. Ha ez tömegesen jelentkező probléma, akkor viszont valószínű, hogy nem a korong a hibás, hanem a szoftver (ez a leírtak alapján is eléggé sanszos), azzal meg ugye nem nagyon tudnak mit kezdeni. Kérdezz rá, hogy van-e lehetőség, hogy levásárold náluk az árát - szerintem biztos, hogy van!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
Coconut's
csendes tag
válasz buci30 #32630 üzenetére
Hot Pursuit-ban nem lehet osztott képernyőn az biztos sajnos, sokszor hiányoltam.
Free-ride HP-ben van,de valami pályás free-ride tuti van GT5.ben is.Egyébként pár fórumtársnak jelezném: 1 éve előre szóltam, hogy ez lesz, de leoltott mindenki, hát parancsoljatok
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #32636 üzenetére
Sosem játszottam vele úgy, de elméletileg van a GT5-ben az Arcade mode-on belül 2 player battle, ami splitscreen-ben megy, két kontrollerrel.
A GT5 az autós játékok krémje a PS3-on, az NFS: HP nem egy kategória vele. Ami még jól néz ki PS3-on és jó is, mint autós játék, az a Colin McRae: DiRT széria.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #33473 üzenetére
Én még tán az első kiadást vettem az első részből és már az magyar volt. Azt viszont nem gondolnám, hogy mindenhonnan magyar feliratost kapsz. Csak akkor, ha a régiónkba szánt példányról van szó: lengyelekkel és csehekkel vagyunk egy kiadványon, az én példányom BLES kódja 00308, ha ez segít.
A második rész nem magyarítható, csak a kézikönyv és a borító magyar.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
MrPG8
aktív tag
válasz buci30 #36632 üzenetére
Így vannak a részek:
Assassin's Creed -> Assassin's Creed II -> AC: Bortherhood -> AC: Revelations -> Assassin's Creed IIIA középső 3 rész Ezio történetéről szól és összefügg. A Brotherhood és a Revelations "kiegészítők". A Revelations tartalmazza a sima Assassin's Creed-et is így nem érdemes dual packot venned.
Szerintem ezeket vedd:
Assassin's Creed II Game of The Year Edition PS3 (tartalmazza a DLC-ket)
Assassin's Creed Brotherhood Essentials PS3 vagy Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt ( mindegy, a használt olcsóbb)
Assassin's Creed Revelations PS3 és Assassin's Creed 1 használt (itt sokkal olcsóbb a használt ez tartalmazza az első részt is így ezzel érdemes kezdeni)
Assassin's Creed III Special Edition PS3 (Assassin's Creed 3) magyar felirattal, előrendelői bónuszok nélkül![ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz buci30 #36632 üzenetére
Karácsony előtt jön majd egy Assassins Creed Collection az Ubisoft-tól, mely egy kiadásban fogja tartalmazni az összes részt, talán érdemes lesz azt megvárni.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
MasterMark
titán
válasz buci30 #36643 üzenetére
Azok nem kiegészítők, hanem számozatlan teljes értékű mellékág részek. A történet szempontjából nagyon fontosak.
Ne az elsőt hanem a másodikat próbáld először.
Egyébként érdemes lenne a pakkot meggondolni mert abban a DLC-k is benne vannak. És akkor plusz cuccok még.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz buci30 #36646 üzenetére
Az egy-kettő egybe pakkot ne vedd meg, mert lemardsz a DLC-ről, ami benne van a GotY-ban.
Azt javaslom kezd a második résszel GotY verzió. Aztán Brotherhood, azután Revelations, és azon rajta van az első rész azt be lehet pótolni az Ezio trilógia után.
És csak azután a 3. Így lesz kerek a történet.MrPG8: Tudom csak nem volt egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
-
Ghard
őstag
válasz buci30 #37374 üzenetére
Igen jó mindenhez,a pisztoly csak plusz dolog,nem szükséges.
tegnap lett linkelve a lista...
Van olyan játék amihez 2 move irányító is kell. -
Dexar007
veterán
válasz buci30 #38477 üzenetére
Nem írják,hogy benne van a kameratartó..youtube-os videók alapján pedig nincs is benne..De ráteszed a tv tetejére és meg van oldva..már ha elfér.
Navigációs kontrollert neked kell eldöntened,hogy kell-e,mivel egy sima kontrollerrel ugyan azt el tudod érni.
Vagyis van egy analóg karod + két ravasz és lényegében ennyi,de nyilván kényelmesebb a move-os változatot fogni.Nyilas+box játékokhoz kell kettő,ha a párodat akarod összeverni akkor 4 kell. 2 neked 2 neki.
Jó lesz a bigben..de előtte szerintem próbáld ki simán move-al,mert nem nagy szám.
Ha ketten akartok játszani akkor nyilván két move kontroller kell.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz buci30 #38479 üzenetére
Sima kontrollered gondolom van.Na most ha bal kézzel fogod akkor a hüvelykujjaddal eléred az egyik kart,a mutatóujjaddal pedig a két ravaszt.Ugyanennyit tud a move kontroller is,csak azon van még pluszban két gomb.: [link]
Aminek nem látom értelmét így elsőre,mert a nyalóka kontrolleren is rajta van.: [link]Nekem mindenesetre egy nyalókám van+ egy sima dualshock 3 controller,mivel így is megoldható a játék, csak annyi a különbség, hogy a dualshock 3 controller másik felét nem fogod,mivel a másik kezedben a nyalóka van.
Give me your cum,bull!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #40224 üzenetére
Betenne, ha nem tudná akadásmentesen lejátszani! Gondolj bele, hogy egy szimpla asztali BD-lejátszó mennyivel egyszerűbb hardver és mégis csodás minőségben játssza le a BD-ket! A BD eleve szabvány, csak natív felbontásban játszhatja a lejátszó, szóval ezzel sem lesz gond. Eleinte én a FAT PS3-amat használtam BD-lejátszásra, aztán ahogy hízott a gyűjtemény, úgy lecseréltem egy profi Pioneer-lejátszóra, mert a falnak mentem attól, hogy hallom filmnézés közben a PS3 hűtését, meg tudom azt, hogy 100 W körül bekap óránként BD-lejátszáskor, a BD-lejátszó meg 10 W-ot sem, plusz nincs boot-idő: nyitod az ajtót, lemezt berakod, megy. Plusz ugye az asztali lejátszó hiba nélkül kezeli a HD-hangnormákat és támogatja az YCbCr BT.709 színteret is, amit a PS3 sajnos nem tud.
Ettől függetlenül a SuperSlim már biztos kevesebbet is fogyaszt, gondolom csendesebb is és ha veszel amellé is egy BlueTooth-os BD-távirányítót, akkor talán egész használható BD-lejátszó lehet belőle.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #40229 üzenetére
Fogyasztási adatokat itt találsz a különböző modellekre. Az eredetileg 40 GB-os FAT-em e szerint 120 W körül kajált egy BD-lejátszás során és úgy 130 W-ot eszik játék közben.
Miért ne vinné a lejátszó a lemezt, vagy a feliratot? Hidd el, nem lesz gond. Igen sok BD-m van, egyszer nem fordult elő, hogy a Pioneer-lejátszó valamelyikkel ne boldogult volna. Vinnie kell az írt lemezt is az asztali lejátszók nagy részének és szerintem a Slim-nek is, de ezt soha nem próbáltam, egy darab írt BD-m sincs.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #40312 üzenetére
Mi a problémád? Az, hogy fekete sávok vannak? Nos, az lesz is, mivel ott van zárójelben, hogy a film képaránya 2.35:1 - ezért nem tölti ki a panelt. Félelmetes, hogy milyen sötétség van az emberek fejében ezzel kapcsolatban, pedig baromi egyszerű:
A teljes 16:9-es panelt kitöltő anyag képaránya 1.78:1. Sok ilyen mozifilm is van, hogy csak a nagyobbak közül mondjak egyet-kettőt: Avatar, de nálunk így jelent meg BD-n a Bosszúállók is (eredetileg 1.85:1-es, csak crop-polták a kiadvány miatt).
Ettől vannak kicsivel nagyobb képarányú filmek, az 1.85:1 arányúak. Általában a vígjátékok forognak így, ekkor 2-3 cm fekete sáv van csak egy 42" körüli méretű TV-n alul-fölül. Régebben több ilyen volt, így forgott pl. A bolygó neve: Halál, vagy a Terminator is. Ma már inkább csak a kisebb költségvetésű filmeknél használják.
Ettől egyel följebb a 2.35:1 vagy 2.40:1 arányú filmek vannak - ez a mai átlag mozifilm: szélesvásznú és alul-fölül jó 10 cm vastag fekete sávot fogsz látni - mint esetedben most.
Ettől vannak a durvább esetek - főként a régi idők monstre filmjei, mint pl. a Ben Hur, vagy A halál 50 órája a maga 2.76:1 képarányával, amik már durván szélesvásznúak.
A 4:3-as (régi TV-szabvány) képarány 1.33:1-nek felel meg.
Ettől függetlenül a szélesvásznú filmek is fullHD (tehát 1920x1080) felbontásban vannak a BD-n, mert abba a fekete sávot is bele kell számolni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz buci30 #40321 üzenetére
Nem rád céloztam a "sötétséggel", hanem az emberek tudáshiányára - sötétség a fejekben van! Ne vedd magadra, általánosságban írtam és azt értettem alatta, hogy mennyire nincsenek tisztában az emberek 2013-ban sem a képarányokkal, holott már gyakorlatilag csak 16:9-es TV-ket kapni. Pedig a képarány nagyon egyszerű: amit a lemezeken látsz számot (pl. 2.35:1) azt mutatja, hogy a kép hosszabbik (vízszintes) éle hogyan viszonyul a rövidebbikhez (függőleges) - jelen esetben 2,35-ször hosszabb a széle, mint a magassága. A magasság mindig egy egység, a szélesség pedig ennek az adott számú (1,33; 1,78; 1.85; 2.35, stb.) többszöröse. Azt kell megjegyezni, hogy az 1.78:1 tölti ki képernyődet, az ettől kisebb a régi rendszerhez hasonlít, a nagyobb pedig különböző méretű fekete sávokat eredményez alul-fölül.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Tegla80
addikt
válasz buci30 #42095 üzenetére
szia
szintén helyi vok,de sztem nem találsz.
Én anno a "nevkóval" szembeni 10es panelben lévő szervízbe vittem be gariztatni,de ők is továbbküldték franciába mindhárom alkalommal a hivatalos "SONY" szervízbe. Nekem anno azt mondták,h itthon senki nem javít hivatalosan csak ott.(franciában). Nemtom Ők esetleg gari nélkül lehet bele nyúlnának ott helyben,de nem hiszem. (pesten lenne csak sztem,aki javít)
A citrom utcában a konzolboltost kérdezd meg az emeleten még eseleg (gondolom ismered )
"gamestart" itt az oldala.
más 5letem nincs sajna.amúgy mi baja a gépnek?
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz buci30 #42298 üzenetére
"Na most kicsit megkeveredtem ezzel a pass kóddal
Nekem van pár játékom amin nem tudtam felmenni multyba pedig origi vettem a játékot boltba.
Akkor lehet ,hogy azért mert Magyar acountom van?
S ezt honnan tudom melyik melyikre jó vagy ha nem jó váltsak mert biztos az a gond
De ezt nem értem
Ha csinálok egy Englist akkor az a mentéseimet nem fogja piszkálni csak ha online játszok akkor van fontossága ugye?"szia
csinálj 1 angol accot is és ott írd be a kódokat.
Ha elfogadta,visszalépsz a magyarba és játszol tovább,azzal a különbséggel,h tudsz majd multizni is.
Semmi más változás nem lesz.
(azaz de, lesz 1 uk acc is a gépeden jah,és nem ártana akkor felírni valahová a dolgokat,h el ne felejtsd )szerk:
upsz ,de hosszan gondolkodtam .........[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dilipok
veterán
válasz buci30 #42326 üzenetére
ilyen alapon a rayman is eleg "gyerekes" az elejen az is csak egy kis ugribugri, a feletol kezd durvulni, ugyanugy mint az LBP-k. Az lbp-nel szerintem nagy plusz a tobb ezer user palya is. Vannak benne nagyon-nagyon jok
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest