- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ps3 Slim gépem, bekapcsolom de nincs kép, màsik hdmi-vel próbàltam de azzal sincs, àtdugtam màsik hdmi portba de semmi!
A Ps3-ba mi romlotthatott el? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A PS3 konzolom nem kapcsol be, be akarom adni javíttatni.
Ha a szervízben megcsinálják akkor látnak minden adatot vagy meg is tudják változtatni a jelszavamat?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A Syberia játékot honnan lehet beszerezni? -
Olyasmi
aktív tag
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A ps3 gépem nem tud sokszor csatlakozni a tv-hez,a tv szervizmenüjében kell frissíteni a hdmi cuccot,szerintem a ps géppel lehet valami mert a házimozi szintén hdmi-ről megy és az mindig jó.
Szerintetek mi lehet a baj? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Másik tv-vel,szintén samsunggal próbáltam,felbontás az pedig 1280*720-ba jön be a Ps3.Már próbáltam restelni a Ps-t,de mintha a tv tiltaná le.
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt elvileg a szerviz menüben kellene megnézni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kábelek jók,mert már próbáltam másikkal is,igen szintén csinálja a másik portban is!Mi az HDCP pontosan?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szóval a tv-n ha átviszem a csatlakozott dolgokra akkor nem látja a Ps3-at!HDMI-vel van rádugva,és moat is be kellett menni a TV service menüjében és bekapcsolni a HDMI csatlakozást,lehet saját magától kikapcsol a csatlakozás,de viszont a házimozi napi használatban van és azzal semmi gond!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Vettem egy Ps3 SS gépet(de sajnos már ott vagyok vele,hogy inkább eladom),egyszerűen nem ismeri fel a tv,már állítgattam a tv service menüjében de egyszer felismeri egyszer meg nem!Már egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak!

-
Olyasmi
aktív tag
válasz
Tomi13
üzenetére
Simán összekötöttem hdmi-vel,de egyszerűen nincs jel.Az a fura,hogy egy másik tv-n normálisan működik hdmi-vel.Egyszerűen nem tudom mit lehet tenni.Lehet,hogy a tv-vel lenne gond?

A képen jelenleg csak a Ps van bedugva,biztonság kedvéért a házimozi hdmi kábelét és az optakai kábelt is kihúztam,de semmi! -
Olyasmi
aktív tag
Na szóval elősször megpróbáltam HDMI-vel,de semmi,majd RCA kábellel,de semmi,egyszerre a kettővel sem reagált,de most bekapcsoltam a házimozit és bejött a kép igaz silány minőségben:Lehet hogy azért mert beadtam a 10másodperces dolgot.Mert nekem van olyan,hogy HDMI/DVI vagy HDMI2.Gondolom ha hd-ban szertném nézni akkor csak HDMI kábellel kapcsoljam össze,de úgy meg nem megy!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Van egy kis gondom a TV és a PS3 összekötésével!Van egy Samsung UE40EH6030 de nem tudom se HDMI kábellel és RCA kábellel sem összekötni!Van valakinek javaslata?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Vettem egy új Ps3 gépet.Elvileg van rá külön Sony gari,ha igen akkor hol kell regizni?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni,hogy pl. egy demót ha leszedek akkor külső vinyóra mentem és onnan játszom le?
Mivel szándékomban áll,hogy veszek egy SS 12gb.-os gépet,de az a vinyó kevés,igaz hogy csak egy játékkal játszanék de azért egy pár demót is leszednék! -
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Van itt PS3-as debreceni user?Egy kis segítséget kérnék személyesen!
-
Olyasmi
aktív tag
Igen,túl olcsó volt...
-
Olyasmi
aktív tag
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Volt régebben egy felhasználói nevem,de valahogy nem jut eszembe (van sejtésem)!Létezik olyan oldal,ahol meg lehet nézni az összes Ps3 felhasználót?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Kinéztem egy Ps3 320gb-os gépet,alaplap hibás.Ezt írt az eladó:Az alaplap melegedik,kb 30 percenként kikapcsol.Mit lehetne vele kezdeni?2éves a gép,25-ért árulja!
-
Olyasmi
aktív tag
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Ps3-as gép vásárlása előtt állok,és azt néztem,hogy a konzolszerviznél vannak használt Ps3 Slim gépek.Szerintetek érdemes onnan venni,vagy inkább a hirdetések között keresgessek?
-
Olyasmi
aktív tag
Hy all!Hol lehet megnézni a legfrissebb megjelenő Ps3 játékokat?A WRC4 érdekelne!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy év hivatalos magyar garancia.
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na az nem volt!
-
Olyasmi
aktív tag
És amúgy kulső vinyóról nem lehet működtetni,és keretet hol lehet kapni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Én már meg is rendeltem innen: http://www.digicenter.hu/termek/Digicenter/Film_Jatek/Playstation/Konzolok/3541/+Sony+PlayStation+3+Super+Slim+_2812GB_29 esetleg veszek bele egy vinyót és kész!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Gondolom ha bárhonnan veszek új ps3-at,akár az ország másik végéből,és ha valami baja lesz akkor itt Debrecenben is van szervíz vagy valami?!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen,végül is ráérek venni,mert még a WRC4 megjelenéséről semmi hír nincs,mert én csak arra vagyok rákattanva
!De lehet hogy mire megjelenik akkora meg kijön a ps4,persze az nagyobb beruházás,de legalább az elég lesz valameddig...ha meg úgy lesz akkor a ps3 ára lentebb megy!Meg valahogy ez a super slim nem igazán jön be,sok rosszat hallok róla! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! Ezzel szemezgetek:http://www.digicenter.hu/ csak nem tudom,hogy az a 12giga elég lenne-e,általában egy játékkal szoktam játszani lemezről.Egy játéknak a mentése mennyi helyet foglal el általában,vagy esetleg külső vinyóra is lehet menteni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
zsoltbarabas
üzenetére
Ez elég jó ár!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Szerintetek elég lenne egy 12gb-os Ps3 ha csak egy-egy játékra használnám?
-
Olyasmi
aktív tag
Akkor inkább a többség a Slimet ajánlja mint a Super Slimet?
-
Olyasmi
aktív tag
Hy all!Ez mit jelent pontosan,hogy a gép Cech-3004B?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Ps3 slimet újonnan találok még valahol?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! Tervben van egy PS3 vásárlása (sajnos eladtam egy karcmenteset,mert minek is az,pedig...),és nézegettem angol oldalakon (ebay,és azon belül TESCO) kb. 100font-ért már van.Azokat meg lehet venni,vagy necces?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Olyat lehet,hogy a laptop képernyőjét használom játékra,mármint ps3-al összekötni?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Működi ez a pendrivra játék,és onnan lejátszás a ps3-on?
-
Olyasmi
aktív tag
Lenne egy kérdésem-ha bármilyen játékhoz kellene reg.kód,az honnan,és hogyan tudom beszerezni?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Nem ismeri valaki személyesen Francis89 felhasználót?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali Nektek!Vettem egy laptopot,csak még nincs beüzemelve.Arra lennék kíváncsi,ha összekötöm a ps3-al hdmi kábelen keresztül-mi történik?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Mire formázzam,hogy a Ps3 lássa?[link]
Ja,és ha lementem a cuccokat ps-re,vissza tudom majd rakni valahogy pendrivere?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!160-as Ps3-at mennyiért lehet eladni?
-
Olyasmi
aktív tag
Fő problémám az volt,hogy az 54mb-es router nem tudta leadni a sebességet,40/20helyett 20/20 volt,vettem most egy 300mb-es routert,gondoltam jobb lesz,de a laptop nem bírja a 40/akármennyit!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Digis netem van,és ps3 konzol.Az lenne a kérdésem,hogy TP-LINK-es routerek közzül melyiket érdemes venni?N-es vagy G-szabványút?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Láttam ps3-hoz fegyvert.Gondolom olyan játék kell hozzá,meg érzékelő?
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Próbálta már valaki a Dirt3,vagy a WRC2 játékot?Esetleg vélemények?
-
-
Olyasmi
aktív tag
Hali!Ha használt játékot veszek,akkor csak esetleg a reg.kódok buktatóak a dologban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest