Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
uhh olyat almodtam ma... kepzeljetek el egy jatekot amit a következökböl gyurnak össze watch dogs infamous titanfalllbol a titanok mint ellenseg. terkep bejarhatatlanul nagy zonak piros hazak natural kek hazak ellenseges terulet olyan ai val rendelkezö szomszedokkal akik ha meglatnak 10mp mulva mar ott a titan swat osztag. cel: eljutni a kikötöben levö tengerhez es a vizben levö dimenzio portalba ugrani. mission impossible mivel mar a kikötöben voltam mikor felebresztett az ora 5.00. nem tudom veltek volt e mar igy de olyan szinten lefaradtam... amugy franko kis jatek volt.
-
Xmodule
őstag
valaki légyszi irja át a psn idm-et az elsö hsz be. MrYatix
köszi
-
Xmodule
őstag
Diablo 3 -al játszik itt valaki? Ma jött meg nekem, hétvégén neki kezdek. Coopba gondolom buli lehet.
-
Xmodule
őstag
akinek meg van a diablo3 attol kerdem hogy ps3as verziora is jott a nagy patch mint pcn?
-
Xmodule
őstag
Superslim12gb(karc mentes),dobozzal,1joy,1logitech headset,gta 5,FIFA 13,FIFA 14, bf3,ezt így mind 48k. Jo ár e?(gari nincs de a gép szépen csendben megy, mar teszteltem)
-
Xmodule
őstag
válasz
Tomi13
üzenetére
Az irányitás valóban furcs elsö nekifutásra. Bár ahogy azt elöttem is irták GTA V -ben van auto célzás. Engem sosem érdekeltek a preciz fejlövések. Én azzal vittem végig a játékot és nem volt semmi probléma. A szorakozás a lényeg.
Valóban sok játék van amit érdemes kiprobálni. Csak hogy párat emlitsek (amik nekem nagyon tetszettek):
Uncharted 1-2-3 (ha lehet ebben a sorrendben játsz velük), God of War 3, Castlevania The lord of shadow, Darksiders 1, Resident Evil 5 (ezt a játékot 4x vittem végig abbol 3x elejétöl a végéig coopban ugyanazzal a sráccal). Most igy kb. ennyi jut eszembe elsöre de biztosan van több is. -
Xmodule
őstag
Nah, The Last of Us és God of War Ascension bevásárolva. Kiváncsi leszek rájuk.
-
Xmodule
őstag
En pár hete vettem megint ujra egy ps3-at. Superslim 500gb +1eves psn pluszal. Nem bántam meg egyáltalán. Sőt azóta vettem egy ps2-ot is. En ps4-et akkor fogok venni amikor jövőre jön majd a watch_dogs bundle. Az nagyon érdekel. Tudom lesz ps3-ra is de azt mondjak hogy ps4-en jobb lesz. Több ember nagyobb forgalom stb.
-
Xmodule
őstag
Singstara hoz nincs valakinek valami free zene számok kódja? Anno en pl kaptam de tovább is adtam mert akkor nem érdekelt, de most mar van mikrofon.
-
Xmodule
őstag
-
Xmodule
őstag
Végig vittem a Beyond: Two Souls-t. Hát nem estem hasra ami azt illeti. Söt már vártam mikor lesz végre vége. Már fent is van a neten eladó. Nekem nem jött be ennyi. Csak most igy elég bátortalan vagyok bele vágni a Heavy Rain-be.
-
Xmodule
őstag
válasz
mr.dana
üzenetére
Jó neked. Nem mondom, hogy szerintem nem jó "játék" de engem nem tudott beszippantani. Persze tetszik meg minden jó a törénet meg a zene is. De valahogy nem tudom. Nem vittem még végig de szerintem már közel lehetek a vége felé. Az biztos hogy amint végig vittem adom is el, mert még 1x nem játszanám ujra. Nem tudom de nekem valahogy pl a Walking Dead sokkal jobban bejött. Pedig ott nem volt ilyen csilli villi grafika. De ami nálam a legutolso ilyen badass ending volt az a mass effect 1 volt. Azota sem jött az a hidegrázos érzés a stáblistánál. Ott nagyon eltalálták a zenét is. De ez már csak ugy offba.

Valakinek esetleg nincs meg digitálisan a GTA V ?
-
Xmodule
őstag
Azért ezt elég nagy pofátlanságnak tartom, hogy psn+ ra olyan játékokat raknak fel amik totál nem naprakészek. Letöltöm a játékot, utánna telepeitem de még mindig!!!! nem tudok vele játszani mert még hoppá 2giga update! aztán azt is letölti és persze telepiti na és utánna jöhet csak a játék. Lemezes verzionál még megérteném, de elektronikusan tárolt valaminél na ne szorakuzzunk már 2013 ba.
-
Xmodule
őstag
Kinek kell szolni, hogy az elsö hsz-ben lévö psn id-met megváltoztassa?
-
Xmodule
őstag
-
Xmodule
őstag
Most este játszottam kicsit Beyond two souls-al ami amugy eddig nagyon tetszik de a superslim olvasási hangja valami brutálisan hangos. Ehhez képest a sima slim egy bolha fingas volt. Mondjuk valahol érthető mert nincs is úgy körbe szigetelve az egész na de ez így durva. Pedig nálam a konzol a tv alatt van kb 2,5 méterről tőlem. Kar hogy ilyen hangos de meg jo hogy leginkabb psn+ tartalmakat fogok tölteni az meg hddrol megy. Remelem majd a gta v meg a watch dogs nem fogja így pörgetni eszeveszettul. Nem is a pörgés hanem inkább az olvasó fej ugralasa.:/
-
Xmodule
őstag
Metal Gear Solid HD Collection fóliás 5120Ft jó ár? Igazábol még egyikkel sem játszottam csak az egyet láttam anno mikor a haverom játszott vele. De igy videok alapján egész jónak tünik.
Még ami érdekel az az ICO & Shadow of Colossus HD, de azt eddig még csak arany árban találtam. Azt sem ismerem amugy csak sokan irták hogy must have kategoria.
-
Xmodule
őstag
Nah összes mostani PSN+ jatek be van rakva letöltési listába. Bele fog telni 1-2 napba mire lejön minden szerintem mert elég lassu a netem. De van idö. Amugy a gép nagyon halk bár még lemezt nem raktam bele. Viszont ami fura az a joy. Mintja a bal oldali navigálo gombok lötyögnének söt kijelentem lötyögnek elég durván. Nem emlékszem, hogy anno a sima slimhez amit adtak ugyan ilyen lett volna. Vagy csak már nagyon a xbox360 joy-hoz szokott a kezem.

-
Xmodule
őstag
Új PSN ID-m: Mr.Yatix
Ha valaki akar vegyen fel. Aztán majd mehet a multi. Egyelőre a psn+ tartalmat töltöm le. Kinek szóljak az első hsz-ben szereplő psn id valtoztatasaert?
-
Xmodule
őstag
Szerintetek melyik éri meg jobban?
SS 12GB, last of us, 2joy, 2-3 hónap gari(bolti) 48ezer erre meg jön a beepito keret (eBay legolcsóbb)meg az 500gb 2,5" hdd így összesen 64ezer.Vagy alapból teljesen új 500gb SS 1 joy 64ezer Ft.
Amiket tuti megveszek
Last of us
Beyond
Heavy rain
ICO es shadow HD
Metal Gear Solid HD
Good of War HD
Good of War 3,4
Wach_DogsEs erre jön meg egy éves UK psn+ előfizetés szóval ezért kell az 500GB.
Nem tudom ezek a SS ek mennyire minőségiek a sima slimhez képest szóval pl a 10 hónapos meddig bírna vajon. -
Xmodule
őstag
Szerintetek ha egy játék mar szerepelt az IGC-n psn+ ingyenes játék listáján akkor az mar többet nem fog? Most fizetek majd elő es érdekelne az ICO collekcio. Lemezen meg nagyon drága!...
esetleg valami info mik jönnek mostanában? Metal Gear Solid HD is érdekel lehet az is fog jönni? Mondjuk az nem drága. 15€ 3 jatekert. -
Xmodule
őstag
SuperSlim 12GB, The Last of Us, 2 joy. 48.000Ft. Jó ár? (gondolom garancia is van még rá) Megvétel után egyböl böviteni egy 500GB-os HDD-vel.
-
Xmodule
őstag
Heavy rain bol van magyar nyelvű változat?
-
Xmodule
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
értem köszi. Nekem is sima slimhez kellene. Akkor lehet kiprobalom ezt. Ugy is a TV mögött lesz mert mashol nincs hely.
Mas. Kicsit retroztam. :d neztem Metal Gear Solid 1 videokat meg Crash Bandicoot videokat. Ezekkel játszottam régen persze akkoriban nem volt saját gépem de volt ismerösunk akinek volt és ott játszottam. Jó´volt igy vissza gondolni ezekre a játékokra. Pl. akkoriban nem is tudtam hogy a Naughty Dog készítette ezt a Crash Bandicoot-ot. Már akkor tudták mit csinálnak.

-
Xmodule
őstag
Jól tudom, hogy a ps3-at érdemesebb állitva használni? Egy ilyet eztem ki. Egész jó árban van. Esetleg valakine valami tapasztalata rola? Ez ilyen kinai csoda mondjuk van benne ilyen filc szeruseg szoval nem karcolja össze a konzol oldalát sem. Ez szerintem jo dolog.
-
Xmodule
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg a GT6-ban lesz magyar nyelv a Beyond-ba meg van. Szóval ha én pl UK-ból veszem akkor is lesz benne magyar nyelv?
-
Xmodule
őstag
válasz
marinea2
üzenetére
Szerintem piszok jó árban vetted. Nekem amugy volt még Ps3 csak aztán eladtam és vettem Xbox360-at. Most viszont már nagyon érdekel egy két exkluziv amit akkoriban nem probáltam és azóta kijött: Heavy Rain, Last of Us, meg most a Beyound. És akkor nem is beszéltem még a PSN+ ról. Egy éves tagság dija kb egy új AAA játék ára és jobbnál jobb játékok jönnek minden hónapban. XBL-on meg miket adnak... nem is értem hogy nem szégyellik el magukat nevetséges ez a MS. Na mindegy. Szóval szerintem ne add el, mert lehet megbánod (én megbántam már azert veszek megint).
Más:
EZ a Metal Gear Rising video nagyon meghozta a kedvemet a játékhoz. Viszont aki ugy jobban benne van ebben a játékban: ha a többi résszel nem játszottam ezt érteni fogom? Mert azt tudom sok része van (még anno haver tolta PS1-en az elsö részt az akkor eléggé nehéznek tünt föleg a boss fight-ok). A mostani részek is ilyen nehezek?
-
Xmodule
őstag
Na elvileg már úton van ide a PS3 (sima slim 320gb mult honapban vásárolt garanciával meg kettö játék). Remélem ide ér. Bár annyira nem élem bele magam mert eléggé fura ez az eladó nehezen tudok már hinni neki.
-
Xmodule
őstag
A superslim es a slim között van valamilyen belső eltérés? Pl. halkabb, hűvösebb, minőségibb-e a superslim?
-
Xmodule
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rendben köszönöm. UK store érdekel legföképpen. Persze remélem ideér a koknzol még azelött de sajnos ez az eladó eléggé komolytalan ez alkalommal úgyhogy alternativ megoldások is érdekelnek. :S
-
Xmodule
őstag
Most még nincs itt a ps3 amit vettem (az eladó sajnos eléggé szétszórt.) aztán most az lenne a kerdesem ha veszek psn+ elöfizetest mondjuk feltöltö kodot akkor azt weben is be tudom valtani? Es weben esetleg hozza tudom adni a tarhelyemhez a mostani ingyenes psn+ jatekokat hogy ha esetleg oktober 22 vagy 23 utan nem tudom meddig tart a mostani akcio pontosan na szoval ha az utan jön meg a gep akkor is le tudjam tölteni?
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Akkor amint megjön a gépem be is üzemelek egy ilyet.
-
Xmodule
őstag
Svedben lakom de szeretnek UK accot csinalni es hasznalni es azt feltölteni egy eves psn+-al. Lehetseges ilyen? Gondolok itt az ip-cimet nem ellenörzik stb? Esetleg valami hátrány?
-
Xmodule
őstag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Ha kiveszed a hddt es egy usbs házba rakod majd úgy ra az új ps re nem jó? Csak egy ötlet.
-
Xmodule
őstag
Kérdésem lenne, hogy akinek a Last of Us esetleg digitalis formaban van meg nem e adná kölcsönbe? Nekem is van pár digitális játékom természetesen cserébe.
-
Xmodule
őstag
Azért mostanában elég jól el vagyunk ereszte jobbnál jobb játékokkal még a kifutó generációra is. Csak egy pár példa.: Last of Us, GTA V, Watch_Dogs, Destiny...
-
Xmodule
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Mar megvettem csak érdekelt hogy jó üzletet csináltam e.

-
Xmodule
őstag
18 napos 320gb slim(nem a legújabb elcsusztatos) garancia számla gt5 meg valami dirt játék) eladó azt mondja 3 filmet nézett meg rajta összesen egy joyal. 45.000ft. Jó ár?
-
Xmodule
őstag
The Walking Dead!

-
Xmodule
őstag
válasz
Herczi
üzenetére
Pl úgy, hogy mikor itt az egyik kollegával végig vittük 3x a resident evil 5 -öt, jó lett volna a ps3 -on keresztul beszelni es nem skype on. Meg alapbol ez a joyba dugom a mikronon/fejest bejön nekem. Nem kell több méter kábel, nem kell külön fejest/mikronot venni. egyszerü és nagyszerü. De most ertitek ne offoljuk szet ezt a topikot az xboxal. En csak leirtam nekem jobban tetszik. Ennyi.
Ettöl még a ps3 is megmarad az unchartedek miatt. Meg a heavy rain -t is ki akarom probalni. -
Xmodule
őstag
válasz
Sonic*
üzenetére
Hát én ezzel nem értek egyet. Eddig PS3 volt nekem már 2010 óta. Most vettem egy xboxot a gears of war sorozat miatt. Szerintem a xbox market kenterbe veri a ps store -t. Gyorsasagban is és tartalomban is nem beszelve a logikus elrendezésröl(bár ez mindenkinél más). Szerintem a box gyorsabb a menuben is. Ez az en velemenyem. A Kinect meg move alapbol sosem erdekelt. Multizni sem nagyon szoktam. Bar most lehet rá fogok szokni, mert ugy latom boxnál kicsit más dimenzio (jobb) a multi, még ha fizetös is. Nem olyan nagy összeg amit ne lehetne kifizetni ugy gondolom.
-
Xmodule
őstag
Szerintem ez igy ebben a formában nem igaz. Én semmilyen programot nem raktam fel a PC -re és mindig azon töltöm. Ugye PS3 nem tölti kikapcsolt állapotban, gép viszont a nap nagy részében be van kapcsolva. Akkor rakom fel tölteni, amikor kiirja a PS hogy lemerul és olyan 3 óra alatt fullon is van a joy.
-
Xmodule
őstag
Kell valakinek egy singstar? kod
-
Xmodule
őstag
Uncharted 123 must have! Mondhuk nekem az elsö resz tetszett a legjobban. De szeretem mindegyiket. Csak emiatt nem adtam még el a ps3 -mat.
-
Xmodule
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
több forrás is ezt irja. gondolom biztos. lehet most hogy jön a 3 még szeretnék növelni az eladasi szamokat a kettövel vagy nem tudom. lehet nincs hely a serveren

-
Xmodule
őstag
válasz
janitor01
üzenetére
A jatekokat nem lehet olyan formaban installalni, hogy ne kelljen hozzá lemez. A GT5 valoban nagy mennyiséget tud letölteni, és még ez utan is nagyon sokat kell varni a menü valtasoknal sajnos. Amugy Uncharted -et erdemesebb lett volna elsö resszel kezdeni, ugy joval erthetöbb a törtenet is es latvanyos a grafikai fejlödes is. Nekem szemely szerint az elsö resz jött be a legjobban

-
Xmodule
őstag
Ezek jönnek
December 5: Batman Arkham City, LIMBO, Vanquish
December 12: Big Sky Infinity
December 21: Knytt UndergroundEzeket veszik le
December 5: Crysis 2, Scott Pilgrim vs The World, Double Dragon NeonMost csak a PS3 cimeket irtam Vita -t nem.
-
Xmodule
őstag
Hát ha ez a fejrerakos 3D dolog igaz nagyon kivancsian varom
Szeretem a technikai ujdonsagokat. -
Xmodule
őstag
válasz
üzenetére
maradhat nyugodtan nekem is most jön a crysis2 meg a bulletstorm söt letölteni ugy szeretek a legjobban hogy berakom a listat aztan nyomom neki hogy utanna kapcsoljon ki igy magatol fel is telepiti legközelebb mikor meg bekapcsolom mar lehet is csapatni. amugy azt nem ertem hogy van 20 megas netem de nem jön maxon semmi pedig kabellel van össze kötve nem is wifivel. ez az uj store tovabbra sem tetszik keptelen vagyok elhinni hogy 8 magos gepen ilyen szinten szaggasson valami meg ennyit gondolkozzon na mindegy

-
Xmodule
őstag
még egy kérdés. sosem volt még psn pluszom. szoval most letöltöm a crysis2 jatekot de dec5. én leszedik a store bol akkor ezekszerint akkor mar en sem tudok vele jatszani? amugy most decemberben egész jo kis cimek lesznek elérhetöek. jo ez a 30 nap ingyé dolog

-
Xmodule
őstag
ezzel a dust514 el játszik valaki innen? csak mert ma kiprobaltam es total káosz nekem
-
Xmodule
őstag
nah aktivaltam a kodot meg kikapcsoltam hogy automatan vonhasson le penzt a kartyamrol amugy nagyon korrektul figyelmeztet hogy 30 nap utan levon penzt 90 napos elöfizura ha nem kapcsolod ki idöben es meg azt is leirja hogyan kapcsold ki ez igy nagyon korrekt
-
-
Xmodule
őstag
Na nekem most jött meg az elöbb az email a 30 napos playstation plus ra. Ugye tegnap iratkoztam fel rá. VIszont most akkor még annyi lenne a keresem hogy a 3 nap utan muszáj fiztnem még?
-
Xmodule
őstag
válasz
arcsi84
üzenetére
Szerintem ekkora árkölömbséggel inkább a superslimet. Még is csak újabb kiadás. Játékokból meg Uncharted trillogia "kötelezö" de csak is idörendben 1,2,3. God of War is nagyon bejött nekem igaz abbol csak a 3 -mal játszottam (végig). Az elsö kettö is megvolt kollekcioban de elcsereltem mert nem jött be annyira. GT5 is megvan de nem sokat jatszom vele. Constantine is egy egész jó kis játék! Sok jó játék van amugy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor azon volt magyar felirat.