Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tDr1v3r #25442 üzenetére
Ha itthon vetted a gépet, akkor csakis 2-es régiókódú BD-filmeket tudsz hozzá venni, ugyanis a filmek tekintetében a PS3 régiózáras. Itt írtam róla pár napja.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tDr1v3r #25508 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy ezek elterjedtek. Ezelőtt X évvel, amikor a PS2 volt a "divat" ezek még nem mentek hétköznapi számba. Ma meg már a csapból is ez folyik, és lényegében nem hiszem, hogy ezen a téren komoly változás lesz az elkövetkezendő 1-2 évben. Bár...ki tudja, az elektronikai piacon gyorsan változnak a dolgok.
-
james001
veterán
válasz tDr1v3r #25517 üzenetére
A legtöbb ilyen átalakító amit találtam 15-20 rongy környékén mozognak
Mondjuk egyik oldalon 990 ft-ért van egy átalakító kábel,de nem tudom mennyire biztos hogy az mükszik... Akkor lehet hogy erről lemondok,majd ha nyerek a lottón lesz LCD TV is meg átalakító is...[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DroneZ^
őstag
válasz tDr1v3r #25628 üzenetére
hát de nem dolgozik jól valami! xmb tű éles, a játék már menüben is pixeles/homályos, tompább az XMBhez képest. Nagyon látszik a betűkön, karaktereken, éleken a különbség. Esetleg valami beállítással lehet javítani a képminőségen? (HDMI full range és hasonlo számomra felfoghatatlan opciók)
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
olbaidhun
őstag
válasz tDr1v3r #25708 üzenetére
Pontosan ez az, hogy nem lopott filmekről, másolt anyagról beszéltem. Ha az ember 500filmből kivesz 5darabot és készít egy-egy korrekt pl;720p anyagot, kényelmesen megnézheti a ps3 gépén is.
Beismerem a gép hibáit de még mindig akadnak előnyei is. Ha ez nem tetszik, tényleg el lehet ballagni. Az önkényes moderátor szerepében pedig, mint tudjuk senki sem viríthat.. nahát!
"meg lehet oldani a dolgot minőségibben" kezdjem el én is szétbontani a mondanivalód? Hiszen nem csak a minőségről beszéltem, hanem az összegről, amit erre költesz.. Minek oda még egy eszköz (bármennyire is olcsó és kicsi, meg felszerelhető, csatolható, kellemes, stb), ha már eleve vett valaki egy konzolt és szeretné néha (ezt külön a fogyasztás miatti duma miatt írom le, csak a kötekedő arcok kedvéért) véletlenül filmezni is?
A troll olyasvalaki, aki előre megfontoltan, rosszindulatból próbálja zavarni a ph! topikok működését.
Ismét hozzáfoghatunk egy felesleges körhöz, de én lezártnak tekintem a vitát (hozzászóltam valamihez, amiben volt némi tapasztalatom, erre mi lett a vége). A stílus maga az ember, mint említve volt. Tudni kell továbblépni!
Hja és köszi az Up-ot a smile-k nevében is, nem díszítőelemnek szánom, de nagyon csípem őket!
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tDr1v3r #25757 üzenetére
Igen sajnos az utóbbi évben, két évben szinte csak security patch-ek voltak a FW update-ek.
Nekem annyira nem is a Linux elvétele a szívfájdalmam (bár tény, hogy ezzel is promózták a konzolt). Én bőven beérném azzal, ha normálisan működne minden funkció, ami a menüben látható: legyen normálisan használható és nem fagyó böngésző, a filmlejátszás és feliratkezelés legyen megoldott, ahogy a zenelejátszás is megfelelő formátumtámogatással, legyen normális fájlszerkezet-támogatás és mappa-kezelés, Skype-kliens, cross-game chat. Mindezt hivatalos firmware-ben, nem töréssel, buherálással. Röviden ennyi, nem nagy szám, nem hiszem, hogy ez olyan nagy gondot okozna a Sony-nak, ha kicsit megerőltetnék magukat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tDr1v3r #25879 üzenetére
Nézd meg például ezt az oldalt:
Itt jobb felül állítsd az Audio-t "Any"-re, a Subtitles-t pedig "Hungarian"-re, majd írd be a Title keresőbe az angol címet. Ha van rajta magyar felirat, akkor megjelenik a listában. Ugyanezzel tudsz ugye szinkronra is szűrni.
Get Moded!
-
nokia párti
őstag
válasz tDr1v3r #26100 üzenetére
Megcsináltam, de még mindig ugyanaz a gond az Uncharted2-nél, egyszerűen nem töltti be a textúrákat, és így nem tudok tovább menni a pályán. 2 lehetőség maradt, 1.leformázom teljesen a vinyót, 2. megnézem egy másik uncharted 2-vel.
Ha egyik sem lesz sikeres, akkor tényleg a gép az oka.
Amúgy, ha leformázom a vinyót, akkor a trófeákat sehogy nem tudnám megmenteni, mert van 3 platinám, azokat nem szeretném kidobni a kukába. -
cassius.clay
senior tag
válasz tDr1v3r #32734 üzenetére
Ez tuti? Csak mert mindenki irkálja ezt a sárga ledes dolgot, legalábbis amiket goggle-ban találtam, ott ez volt. Akkor ez csak a phat-ekre jellemző?
Tuti, hogy jók akkor a slimek? Mire kell náluk figyelni?[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
supercow
őstag
válasz tDr1v3r #34026 üzenetére
Gondolom Gaikai megmarad leányvállalatnak, csak Sony fennhatóság alatt mondjuk lenne ezeken a tévéken egy "PSN részleg" a Gaikai-on belül ahol PS1 PS2 cuccokat lehetne játszani PS Plus előfizetés fejében. Másik rész menne a PS3, PSV-be app formájában amivel az összes PS3-ra elérhető a DX11-el PC grafikai szint, plusz PS2 PS1 játékok emulálva. Nem tudom de most mindenki vadul spekulál.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz tDr1v3r #34028 üzenetére
Én mondjuk elviselném, ha egy rakat demót lehetne PS3-on játszani azonnal, letöltés nélkül (PS1,PS2,PS3, PC stb). Hosszabb távon is érdekes új előfizetői modell alakulhat ki. Ráadásul mindig minden játékfrissítést szerver oldalon telepítenek Nem kell többet várni.
Persze én is szeretem a tulajdonomat taperolni, a lemezt fizikailag is birtokolni, szóval nehéz lenne átállni teljesen digitálisra.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz tDr1v3r #34030 üzenetére
itthon 25mbps Invitel VDSL vonalam van havi 5000 Ft. Kipróbáltam a Gaikai klienst asztali gépen, Need for Speed the run gyönyörűen ment, szép volt meg minden és egyszer sem akadt, a kapcsolat jelzője végig 100% volt. Nem volt antialias meg ilyesmi de jó volt, végig élveztem a demót és szerintem ez az egyetlen ami számít.
Biztos csinálnak egy spéci szuperjó klienst PS3-ra és megadják a minimum sávszélt.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
GergőBp
tag
válasz tDr1v3r #34134 üzenetére
Csak neten másnak szépen ment a játék. Gondoltam lehet valamit ki kell kapcsolni BF+ban. Leszedek 1-2 demot és megnézem más játékoknál is. Esetleg feleslegesen kidobtam a max shooter árát? :/ Az a baj, hogy ugye az analog érzékeli a finom mozdulatokat is. Vagyis másképp reagálja le, mint egy finom egér mozdulatot. Remélem másnál megy, mert akkor eladom a BF3at és veszek valami másik FPS játékot venni. Még az MW3-at kipróbálom, mert ismerősnek megvan
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
olbaidhun
őstag
válasz tDr1v3r #34382 üzenetére
Egyet értünk. Pár hónapja folyamatosan újra kivégzem a kedvenceimet és tényleg akkor dönt jól az ember, ha ezeket figyelembe veszi vásárláskor.
FPS: resistance, cod, battlefield
kaland: la noir, uncharted
akció: mortal 9, splatterhausezekkel a szériákkal gazdagítanám a korábbi listát! Singlében is megfelelő kikapcsolódás.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
MasterMark
titán
válasz tDr1v3r #34665 üzenetére
szilchi elmagyarázta nekem is:
Volt a joystick irányítókar is,aztán már csak kar
A "kar" abból az időből van,mikor még C64 volt meg Atari 2600 klónok voltak.Akkoriban sok ember rászokott a joystick szó helyett arra,hogy "kar".Sok C64-es hirdetés úgy szólt,hogy "..gép+magnó+2 kar...".Akkoriban még ki sem volt találva a controller szó .A 80-as évek végén/90-es évek elején sokan ezt a szót használták.A mai generációnak viszont nagyon idegen ez a kifejezés.
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz tDr1v3r #34806 üzenetére
most 3 órát volt töltőn a joy....de semmi...továbbra sem villannak fel a ledek...próbáltam már a gépet is előbb bekapcsolni utána a controllert,usb töltőről,a létező összes variáció megvolt....aszem holnap kicseréltetem egy másikra,aztán meglátjuk...az a fura hogy a ledek sem kapcsolnak be a joyon...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz tDr1v3r #34810 üzenetére
nem is én lennék ha elsőre klappolt volna minden , lehet láma kérdés,de már nem tudok mire gondolni: ugye a ps-n nincs egyéb gomb amit meg kellene nyomni ,hogy érzékelje a joyt, hasonlóan mint boxon? mert ott ugye a konzolon és a joyon is egyszerre kell megnyomni a kis gombot hogy összehangolodjon a két eszköz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest