Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
aliexpressen sok ócsó van, és nagyon sokszor azok mind "kiszedősek", de lutri sajna.....
én anno vettem pont a ps3 miatt 2 sewell-t, amerikából, de most nem látom már náluk (se), meg sok év eltelt, lehet a mai modellek amugy se szedik ki a hdcpt.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van értelme hardware based backwards compatible, korai (CECHAxx, CECHBxx) 90 nm -es PS3-ra beruházni? -
Dinomano
őstag
Ha teszek vele próbát, akkor már moddolt verzióval tenném. Innentől 2 eset van. Vagy bugosabb lesz és lesz gond a mentéssel, vagy stabilabb, ha esetleg bugfix is volt a mod csomagban. (PS3-on mod csomagokat találtam; amivel /úgy tűnt, már amennyire értek a dologhoz/ fel kell patchelni az orig. game-et.)
Azért szeretném moddal, mert grafikai tuning is van; színesebbé tették picit a játékot; a víz is egy fokkal jobban néz ki stb. -
ImpersonatoR
addikt
Használ valaki HDMI slpittert ami kiszedi a HDCP -t és kapható még ?
Be tudná linkelni ?
Egyelőre csak ezt találtam de sokallom vámmal áfával [link] . -
Amadako
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
en kiplatinaztam meg az eredeti verziot ps3 es ps4 on is, egy kulonbsegre emlekszem a toltiesi ido nyilvan hosszabb volt ps3 on, en szerettem
de egy tanacs, ha pendrivera rendszeresen kimented a mentest akkor mi veszhet el? biztos vannak benne bugok, de arra van a biztonsagi mentesed
-
Elims
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
Én eredetiben játszottam.Bár lehet,hogy mindegy lenne.
Az,hogy hány óra mentett játék megy a levesbe nem csak ennél lehet.Amikor megjelent a diablo 2 ps4-re,szinte rögtön rámentem.Nagy kár volt kifizetnem érte a pénzt...beletettem x órát és a végén volt vmi bug,ami miatt buktam x órát+1 világszintet.Többet sem vettem elő.
De szerintem kérdezz rá a topikjában is.Vannak bent olyanok akik sok órát játszottak a skyrim-mal több platformon is. -
Dinomano
őstag
-
-
james001
veterán
Én a Fallout 3 és az Oblivion Ps3as verzióját játszottam csak,de mind a kettő borzalmasan futott rajta,a Fallout kb 20 óra játék után döntött úgy,hogy softlockol egy küldetésben és ezért kezdhettem elölről mindent
Ezeket jobb PC-n játszani inkább,Skyrimot max PS5ön lehet még megnézni. -
Dinomano
őstag
Nem hivatalos mod támogatás lehet akkor. Néztem én is, hogy a PS3-as port gyenge. (Vacilálok PS3-as és PC-s edition között). PS3-as 10th Anniverasy modról néztem YT videót. A színpaletta sokkal élénkebb volt, mint az alapjátéknál, szóval valamilyen grafikai belenyúlás biztos hogy van.
-
vm93hun
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Legendary Edition van, ami az összes DLC-t tartalmazza (lemezre írva). Hivatalos mod támogatás nincs PS3-on.
Én inkább nem ezen a platformon játszanám ezt a játékot. Nem tudom, mennyit javult azóta, de emlékszem amikor megjelent, akkor a PS3-as port nagyon szar volt .(mint ahogy a bármelyik másik Bethesda fejlesztésű játék PS3 portja általában
) -
Dinomano
őstag
Nem tudom, mennyire csúszik be warezba a téma. Ha igen, előre is elnézést. PS3-as moddolt Skyrim-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Anno nekem teljesen kimaradt a Skyrim. Moddolt formában próbálnám ki PC-n vagy PS3-on. Van valami olyasmi, hogy Skyrim 10th Anniversary Edition PS3-ra. Valaki próbálta?
-
Dinomano
őstag
Irigyellek titeket, én már annak is örülök, ha valahogy kijátszom egy játékot! (Nemhogy platina!)
Viccet félretéve, most időm sincs, mivel kijött a jó idő: a kert és ház körül megszaporodtak a tennivalók. -
james001
veterán
Akarok én is még mindenképp platinázni/trófeázni PS3on,azért csak nem lövik le még olyan hamar a szervereket,mekkora hőbörgés volt még pár évvel ezelőtt is arra hogy le akarták lőni a store-t rajta
Vita szervereket és a store-t előbb lövik le szerintem mint a ps3at sajnos... -
rwin5
őstag
sziasztok!
PS3 kontrollert ha nincs bekapcsolva a konzol akkor is (piros led állapot) töltenie kéne?
Mert úgy nem jelez vissza semmit a kontroller. Eddig számítógép USB-vel kötöttem össze, de lehetne pl telefonos hálózati töltőfejbe csatlakoztatni, vagy túl nagy úgy az áramfelvétel és kicsinálja?Köszi a segítséget
-
Wlac
Ármester
válasz
james001
üzenetére
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…

Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
james001
veterán
Mármint melyik,a Vitás verzió? Én azt egy külön profilon platináztam,anno mikor volt Vitám csináltam rá egy másik profilt (nem is tudom miért
) és ott sikerült 4 vitás platina (Uncharted,Tearaway,Gravity Rush meg mégegy ami nem jut eszembe)
Az irányítás furcsa volt az biztos,de szokható,inkább a sok kártya vagy mik azok voltak idegesítőek benne mindet összeszedni. 
Dinomano: Nem csak az ölte meg,hanem az is hogy Sony már semmilyen exkluzívot nem adott ki rá és túl hamar abbahagyta a gyártását... Elvielg 2027re pletykálnak egy új handheld PS-t,kíváncsi leszek

-
-
Dinomano
őstag
válasz
james001
üzenetére
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezeket jobb PC-n játszani inkább,Skyrimot max PS5ön lehet még megnézni.
)
Viccet félretéve, most időm sincs, mivel kijött a jó idő: a kert és ház körül megszaporodtak a tennivalók.