Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Vki írja meg kérem,hogy ezt hogyan tudnám letölteni?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen lehetetlen.
"pff az a gyerek te"
Végem lett! :-DD
Erahurka: "én meg a 4 platinámra azt hittem már valamilyen szinten menő"
Menő! Jampi vagy! :-))
Gratulálok! ((tényleg jó!))HuMarc: "Azt hittem, james001 menő.
Ma találkoztam egy fickóval, akinek 53 platinája van. 53."
Ééés?? Akkor is James a menő! :-))xPSYx: "130 platina szerintem reális pár év alatt."
Szerintem nem.
"Igazából nem tartom soknak a 16-ot..."
Én igen. Pont. :-)"Amúgy a GT5-t sem tartom nehéznek..."
Így azt gondolom,hogy neked nincs meg a játék 70-80%-ra.
Ha meg lenne,más lenne a véleményed. :-) Tudnád,hogy milyen benne egy két dolog.Amikor a bronzért nagyon! (Nem túlzás) meg kell szenvedni és mindenből(!) arany kell a platinához.
A gt5-höz ahogy írod is sok idő kell,de még több kitartás és nem kis hozzáértés.James: "...ezért csak ennyi van."
:-DD "Na hagyjál békén". :-)
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szóval nézel Dancsót

-
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz
HuMarc
üzenetére
Nekem is vannak ismerőseim akiknek több mint 30 platinájuk van. Mondom én alig vagyok ott a menőség szintjén
Ha lenne időm és türelmem akkor viszont én is többet tudnék felmutatni
De mivel már a játékos időknek vége,ezért csak ennyi van. 
(#58091) Sirandrish: Na hagyjál békén

Amúgy nekem is van egy-két játék amihez csak 1 vagy 2 trófea hiányzik a platinához. Ilyen pl. a Spec Ops The Line,Fubar nehézségen többször nekifutottam de egyszerűen már a hajamat téptem néha annyira idegölő volt. Már nem is ugrok neki az ilyen ultra very hard nehézségeknek,csak felhúznám magam rajta.
-
xpsyx
tag
Köszi!
Azért mondom, egy olyan játékosnak, aki mindennap csak játszik, 130 platina szerintem reális pár év alatt. Az ilyen 1400 körüli, ez szerintem több játékos, együttes termése lehet, már, ha nem fake..
Igazából nem tartom soknak a 16-ot, elég sok könnyű platina van benne.. De van pár játék, amihez 1-2 trófea hiányzik, és meglenne a platina, ilyen pl a Red Dead Redemption, Dead Island, Batman Arkham City, pl.. Nehéz platinám sztem nincs is, inkább csak ilyen időigényesek vannak, amiben benne van 100+ óra játék, pl. Skyrim, Kingdoms Of Amalur.
Amúgy a GT5-t sem tartom nehéznek, csak rendkívül sok időt kellett rászánni.. 600+, szóval az tényleg riszpekt, akinek megvan..
-
HuMarc
veterán
Azt hittem, james001 menő.
Ma találkoztam egy fickóval, akinek 53 platinája van. 53. -
Ha nem érdekel a multiplayer, úgy érdemes a Tomb Raiderből a GOTY változatot venni? Sokat hozzátesz a single-höz, vagy csak minimális dolgok vannak benne (fegyver skinek, stb?).
-
törölt tag
Hehh én meg a 4 platinámra azt hittem már valamilyen szinten menő

Kevesebb játékom van összesen mint ahányat James kiplatinázott
Nekem ti már hardcore arcok vagytok, nálam van hogy hónapokat pihen a PS3. Mondjuk közben lett egy ok laptopom, így ami ott is elvan minimál grafikán azt anyagi okokból Steam Sale-ek alkalmával vagy Humble Bundle csomagban szerzem meg. -
Sirandrish
legenda
Kizárt dolog!
Ha 2 nap alatt fullol ki egy játékot átlagban, akkor is 2800+nap kéne hozzá ami cirka 8 év. Arról nem beszélve hogy akkor nincs szünet, nincs pihi, nincs nyaralás vagy buli a haverokkal..2 naponta KELL 1-1 full játék.És ezt én nem hiszem hogy bárki nem csak hogy bevállalná...de szerintem kivitelezhetetlen is.
-
Elims
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Köszi!! Rápróbálok.
SirAndrish: :-DD
xPSYx: 16 is nagyon komoly!! :-) Gratulálok!!!! :-)
De például Ezek a "játékosok"??
Ezek a platinák mennyire kivitelezhetőek??
1432platina egyetlen embernek???? Na hagyjuk máár... Kivitelezhető?Reális? Sose! -
xpsyx
tag
Nekem kb 2 éve van PS3-mam, és 16 platinám van.. Szerintem nem sok, teljesen kivitelezhető, pedig én nem játszok napi szinten..
-
Elims
veterán
válasz
james001
üzenetére
"Persze van sok cheater is..."
Na ennek a csalásnak nincs semmi értelme.
Minek az a "sok" 10e-es?? :-)) Tv-t vennél?
Nem tudjátok véletlenül,hogy a dirt 2 -ben versenyek alatt honnan tudom meg,hogy mi a missions?
A verseny végén kiírja,hogy missions: 0xp
Egyszer-kétszer már sikerült,de mindig más ez a küldetés. -
james001
veterán
Persze van sok cheater is,azok mondjuk nem tudom hogy csinálják úgy,hogy a Sony még nem bannolta őket. Bár állítólag sok játéknál lehet ügyködni a mentésekkel,hogy amikor betöltöd a játékod azzal a mentéssel amit ráraktál akkor egyből odaadja az összes trófeát. Azt tudom hogy a Fuel és az inFamous első részével ezt el lehet(ett) játszani,azóta lehet egy frissítéssel kivették. Meg ugye van olyan is hogyha az adott játékból megvan az európai és az amerikai verzió is,akkor kétféle trófea pakkot rak fel,de ez se működik mindegyiknél.
Ajándéknak annyiszor tízezret ahány platinám van
Amúgy csak poénkodtam,elég az ha úszok itt a sok dicséretben 
Más:
A Resi 6 Chris része kezd feljönni,a 2. és 3. chapter már egy fokkal jobb volt. Kivéve azt amikor Ada-t üldözzük (vagyis az "ál" Ada-t) a katonai kocsival,az kicsit röhejes volt
-
Elims
veterán
válasz
james001
üzenetére
Nagyon kemény vagy. :-)))
Tudom,szoktam látni külföldi fórumokon,hogy 130platina meg a többi,+ilyesmik.Őszintén szólva nekem az picit hihetetlen. :-) Kicsit mosolygok is az ilyesmiken,mert normálisan/"legálisan" játszva KIZÁRT,hogy ennyi platinája legyen vkinek.
Ne menjünk nagyon messzire,legyen csak egy uncharted 1,csináld már meg platinára pár nap alatt. :-)))
KIZÁRT!
Utána jöhet a következő olyan játék amivel még nem játszottál és az is,pár nap alatt platina+újra...és újra.És ez nem áll meg egy-két hónapnál,mert nem jön össze a 130. Van akinek ettől több van. Mégegyszer,ez marhaság!Irreális és ennek már értelme annyi,hogy hány ismerősöd van a fészbukon. :-)) Tiszta vicc.
De a tiéd,az a 25 ill. 26 az reális és kemény.
De azért gyorsan beírnám még ide Nokia Párti-t is,akinek meg a Gran Turismo 5(!!!!) platina van meg. :-))
Aki elmerült már a játékban az tudja,hogy milyen Lehet kiplatinázni.
Vmi kétezervhányszáz (2xxx) embernek van meg Összesen a világon ÚGY,hogy a GT5-ből adtak el a legtöbbet a ps3-as játékok közül. Na az is kemény.. ;-)))
Nem csinálnám utána...Szerk.:
SirAndrish: A kocka nem inkább az aki a számítógép előtt ül éjjel-nappal? :-)).
Nem kérdeztem komolyan.. :-)James: Milyen ajándékot szeretnél? :-)
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Iszonyat kemény! :-))
Szerk.: 25(!!!) platina bazzeg.. :-)))) +a többi!
Nekem nincs annyi aranyam! :-D -
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért és ha digitálisban van meg nem tudsz vele játszani?

(#58067) Sirandrish: Kössz!
Amúgy kazama001 a PSN nevem. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyszer nézd meg James trófeáit,ő mind a három uncharted-et platinára megcsinálta.. :-o :-))
Gondolhatod...
Ha James beleegyezik megadom a felh.nevét. Érdemes.. ;-) -
Sirandrish
legenda
válasz
supercow
üzenetére
Ezt őszintén remélem

Elims Hát valami kellett, de nem ez

A horroros rész nem zavart volna, csak szerintem marhára nem illett ide.
Egyébként volt az a bányás rész, ahol picit kellett "logikázni" hogy merre mész, meg itt kinyitni, ott elkerülni a himbálózó akármiket...nah az a rész tetszett a legjobban. Az olyan kalandozós részből kellett volna sokkal, de sokkal több.james001 Az digitálisba van meg, nehéz lenne elcserélni

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
És a haramadik rész? Az is jó. De amúgy a 2. a legjobb.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnálom,hogy nem jött be. :-( Szerintem nagyon jó!
A 18.fejezettől tényleg másabb volt nekem is (Indiana Jones-ból vmi horror),de legalább nem tartott végig.
A végén szerintem nem volt rossz megoldás a fődolog.Vmi kellett... Elhiszem,hogy megizzasztott. :-))
A kettő szinte ugyanilyen. -
supercow
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
a második sokkal jobb, kiegyensúlyozottabb, rengeteg dolgon változtattak / javítottak. Nekem jobban tetszett a 2, van benne 1-2 "epic" pálya, pl Locomotion...

-
Sirandrish
legenda
Véget ért az Uncharted első része...VÉGREEE!
Eleinte csak kis problémáim voltak a játékkal..aztán a Silent Hill szökevények megjelenésekor nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Okoztak is 1-2 vicces percet amikor a kanyarba álltak mert az áram miatt nem mertek bejönni, de ha kimentem már a nyakamba ugrottak úgy hogy még látni sem lehetett őket és hasonlók.
De a pontot a kib*szott I-re az utolsó chapter tette fel az 1hitkiller csókával...Én ennél ezerszer többet vártam ettől a játéktól. Gyors végigtolom a második részt is aztán megpróbálom átkonvertálni Infamous 1-2re őket mert hogy én ezeket még egyszer nem veszem elő az hótziher

-
HuMarc
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Gamer365-ről még sose hallottam, (
) bár ez valószínűleg annak köszönhető, hogy gamer-tartalom az nálam Gamepod + néhány Youtube-csatorna (főleg Gameday-iroda). A Gamestart, meg a PC Gurut is csak a nyomtatott változataik miatt ismerem.De ez az előző hozzászólásom lényegi részén nem változtat: Az internetes gamer-média gyakorlatilag nem telítődhet, ugyanis aki elég jó tartalmat csinál, azt nézni/olvasni fogják. Bár az is igaz, hogy az IGN-nek elég nagyot kell ütnie ahhoz, hogy sikerüljön bevonzania azt a ~100 000 embert, amit egy-egy Youtube-csatorna simán bevonz.
-
salmonur
csendes tag
Facebook oldaluk alapján nemcsak fordítani fognak.
-
HuMarc
veterán
Hát, írott internetes gamer-média az Gamepod, PC Guru, Gamestar, Gamekapocs van csak. Youtube-on is legfeljebb 5 „komolyabb” csatornát tudok felsorolni. Nem hiszem, hogy telített lenne a piac, hiszen ez már se nem tévé, se nem nyomtatott média, tehát sem az pénzügyileg nincs korlátozva, hogy mit olvass, sem fix időrendiség sincs, tehát mindent akkor nézel meg/olvasol el, amit akarsz. Ebből a szempontból a gamer-média (és ez az egész internetes médiára igaz) technikailag nem is lehet telített, ha valaki elég jó tartalmat gyárt, azt nézni/olvasni fogják.
-
SenorDave
tag
Lassacskán kivégzem az evil withint chapter 14 vége felé járhatok kicsit csalódás a játék.Kérdése hogy következő gamenek mit ajánlanátok ami azért leköti az embert hoszabb időre eddig a dead rising 2 re gondoltam
( ugy 1 hónapja vagyok ps tulaj) -
-
satz18
őstag
-
válasz
james001
üzenetére
Szerintem az nem rossz dolog. Én pl. minden cikknél a negatívumokra vagyok kiváncsi. Azokat általában jobban kivesézik, mint a pozitívumokat, ráadásul ez utóbbiakat már úgyis tudjuk, mivel velük reklámozzák a játékokat (pl. az AC Unity-nek mindenki ismeri a jó tulajdonságait, míg azt nem nagyon reklámozta senki, hogy a játék technikai része milyen gyenge lett).
-
satz18
őstag
Én a
Sports Champions 2-at 3kért.
- 1 db PS Eye kamerát- 2k ért
- 2 db PlayStation Move Motion Controller-t 2X3500 ért szereztem apróról, szóval ki lehet azt olcsóbban is hozni, bár ha az új árakkal hozod össze, akkor nincs igazából túlárazva. Csak 1 fagyi 5500-6500 között mozog. -
PS3 vásárláson gondolkozom, a kérdés, hogy érdemes pénzt áldozni a move packra, mennyire használható? Vagy érdemesebb egy 500-as alapgépet venni és külön a játékokat.
-
Goldwin
aktív tag
-
Brian_GT
őstag
válasz
james001
üzenetére
Egy baj van...olvastátok már a feltételeket?
,,who are residents of Australia, Austria, Belgium, the Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Ireland, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, the Netherlands and the United Kingdom"
Most itt hiába mondjuk, hogy de az accom meg angol vagy beírod false-ba... azt utána ellenőrzik és még ha nyersz is nem kapod meg, mert nem tudod igazolni a lakcímet. Erről ennyit

-
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Ja tényleg még a két TV is

Meg azért elég egyszerű volt a feladat is. Én nem néztem hány másodperc lett,de tuti volt nálam gyorsabb is. Ha viszont nyernék akkor a legtöbbet eladnám,csak egy TV-t meg a fehér PS4-et megtartanám,meg persze pár játékot. De ugye álmodik a nyomor
-
james001
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Ha már csak azt nézzük hogy két PS4+egy tablet is van a csomagban,az már kb. 300.000-400.000 ft legalább,na most még van ott kormány,ülés,PS Vita stb. ami ugyancsak nem olcsó. Mondom,hiába karácsony (ami még amúgy is 1 hónap mire itt van) a Sony valamiből túl sokat ivott/szívott

-
crue
őstag
Ez a nyeremény azért odaver redndesen: [link]

Jól nézne ki a karácsonyfa alatt. -
boygabi_
aktív tag
GT 5-nek csak annyi a baja, hogy vége az online játéknak és támogatottságnak. Múltkor beraktam pár kör erejéig, de olyan furcsa érzés volt, hogy félig halott a játék az online mód hiánya miatt.
-
-
Elims
veterán
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Ahogy SirAndrish írja,nem rossz a gt6,a mostani 4-5e Ft-os árát megéri viszont ha olcsóbban szeretnéd megúszni akkor inkább a gt5-öt mondanám. Majd' 1/4 annyiba kerül és a grafikán/támogatottságon kivül jobb mint a gt6..
-
james001
veterán
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Mororstorm is jó,ha szereted az off road stílusú versenyzést. Pacific Rift-ben tudom hogy még 4-es osztott képernyő is van. Az Apocalypse mondjuk nem off-road de ott meg széthulló házak meg robbanások meg stb. között kell kocsikáznod

NFS-ből a Shift meg talán még a Hot Pursuit az elviselhetőbb,a többi kaki. -
Sirandrish
legenda
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Nem vagyok egy GT szakértő, de tudtommal csak azért szidják a 6ot mert az 5höz képest nem túl nagy előrelépés. De ettől függetlenül egy remek autós játék. Mondjuk éppen ezért talán elég ha az 5öt megveszed

-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
üzenetére
A Fat-ot már nem ajánlja senki, egy sima slim 320assal is jól jársz, de ha van lehetőséged, inkább az 500as super slimet választ szerintem.
Valami jó autós játékot tudnátok ajánlani? Nagyon fontos, hogy legyen benne osztott képernyő is. A Gran Turismo 6-ot akartam megvenni, de elég negatív hangvételű cikkeket olvastam róla, úgyhogy lehet inkább kihagynám. Ezen kívül meg vannak még az F1/GRID részek és ennyi? vagy valami NFS esetleg?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor még változhat a véleményed. :-)
Storm: Cech-4004A biztos jó.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Goldwin
aktív tag
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fasza.. :-/
Tényleg ennyire nagyon szar volt? :-(
Milyen nehézségen játszottad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma találkoztam egy fickóval, akinek 53 platinája van. 53."

Ha lenne időm és türelmem akkor viszont én is többet tudnék felmutatni
De mivel már a játékos időknek vége,ezért csak ennyi van.

Nem igazán tudom linkelni, nézzétek meg ott.