Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bikerman
üzenetére
Olvasd el az 1. hsz-t.
(#12099) Djuree
Miért nem hívod fel?
Mondd neki hogy ha sikeresen létrejön az üzlet, és megkaptad a gépet, akkor további 5db PS3 érdekelne egyszerre, mert ennyi embert szedtél össze ismerősi körből, a jó ár miatt, és természetesen már nagyobb a bizalmad, és akkor egyben kifizetnéd.
Ez arra jó, ha tényleg csaló és van esze, elküldi azt az egy gépet neked, a nagyobb lehúzás érdekében, mert 30k vagy 150k nem mind1

-
Bikerman
aktív tag
ciao,
adott egy mkv fájl, amin van egy felirat. nem egész filmen megy a felirat, csak akkor, amikor franciául beszélnek (Becstelen brigantyk). Hogy bírom felirattal átkonvertálni a filmet olyanra, hogy megegye a PS3? Mert amúgy tudom, hogy videót hogy kell "megehetővé" tenni, de ezt hiába próbáltam ezzel a módszerrel, nem lett felirat.
-
-
-
jookomak
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Pár hsz-el visszább érdeklődtek. Logitech Momo jó választás lehet, ps3-mal és pc-vel működik, ps2-m nincs, de sztem oda csak vmi átalakítóval lenne jó bármilyen kormány, ami nem kifejezetten ps2 csatis.
-
Vazallus
tag
Eladó Need for Speed Shiftről nem tudtok?
-
nokia párti
őstag
Valaki használ Ps3hoz kormányt?
Milyet ajánlotok?
Létezik olyan,hogy kompatibilis legyen Ps2-vel és Ps3-al is?
Kéne majd a GT5-höz , ha egyszer megjelenik!
Nézegettem, de mind ilyen 20 ezer Ft.
Az meg nekem sok. -
Mazsika
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
azt majd ő intézi. ő ad rá 1 év garit. engem nem érdekel hogy intézi, az már az ő dolga. habár ps3 nem sűrűn baszódik el,m főleg az új slim. legalábbis nem hallottam még haveri körből ilyet.
persze van egy kis rizikó, de valamit valamiért ugye. kockázat nélkül nincs győzelem. nekem megér ennyit az a 15k amennyivel így olcsóbb. -
Mazsika
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
köszi!! és ezt a pspbe hova dugom! mert a hdmi-re lesz kötve a monitor!
amúgy én is néztem ezt a vaterás 61-ezrest! akinek megjött az írjon már! én is gondolkozok rajta mert az ára nagyon jó, csak nem túl bizalomgerjesztő ez az előre utalás, főleg hogy ennyi pénzről van szó!

-
benecz
tag
üdv:
Egy barátom megvette az Army of two-t és elvileg ketten tudnánk vele játszani de nem igazán sikerül a beállitás ha valaki tudja hogyan kell elkezdeni légyszi írja meg.A második joy működik,belépünk a single részbe,és csak az egyik emberrel tudunk menni,a másikkal nem.
Aki tud,legyen szíves segíteni! -
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
megvan a srácnak a telószáma meg a számlaszáma, innentől meg tudom találni. vannak rendőr meg katona ismerőseim

pozitív értékelései vannak, remélem nem ver át, az ő érdekében![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy először direkt felhívtam telón, beszéljünk egy kicsit, a beszédjéből meg a hangjából sokminden kiderül azért. -
kelzsoca
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Igen rá tudsz, ha van rajta optikai bemenet akkor optikai kábellel, ha nincs akkor pedig RCA-n keresztül.
Gondolom a géped külföldről jön és 3 hét, illetve a felét ki kellett fizetned

Ha így vetted imádkozz hogy küldjék a gépet, és ez mellett a garancia is erősen kérdéses. -
babli
tag
Érdekelne, hogy másnak is kattog az olvasója (régi, duci 40es)???
Most vettem észre először, mert új helyre költözött a kicsike, tőlem 1 - 1,5 méterre. Nem is kattogás, hanem inkább egy olyan "lemezforgatóhang" szerűség!
Gta IV alatt vettem észre, mikor berakom a lemezt, akkor csinálja! -
Djuree
félisten
válasz
Gabesz1019
üzenetére
én 61-ért vettem zsír új 250gigás assassins creed 2 packet vaterán

-
Djuree
félisten
5.1-es hangcuccot rá tudok kötni a ps3-ra?
-
Mazsika
őstag
sima pc-s hangszórókat rá tudok kötni valahogy? de nincs se hifi se semmi a közelbe.. a hangfal kábele meg 3.5 jack!
-
tammolna
csendes tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Szia Gabesz,
Ha esetleg meg aktualis lesz, keress meg, szerintem en meg fogok valni a GTAm-tol (meg adok neki egy par napot, hogy megszerettesse magat
)Udv,
Tamas -
benecz
tag
Üdv!
Ma délután volt pár órám,sikerült kijátszani a Resistance első részét.Szerintem nagyon jó game,de sok rossz tulajdonsága van.(mentés ritka,gagyi,h állandóan életért kell futkozni....)
Remélem a 2 jobb lesz.
Most a COD MW2 jön,szerintem nagyon izgalmas játék,picit játszottam már vele. -
válasz
liquidmoon
üzenetére
Ha a joy mozgásérzékelőre gondolsz: A pálya egyes részein egyensúlyozni lehet vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Egyébként akkor érdemes megvenni a nagyobb merevlemezzel szerelt változatot, ha a gépen zenét, filmet, videókat fogsz hallgatni/nézni, tehát média centernek is használod a gépet és nem csak játékra.
-
ezozo
tag
Sziasztok szeretnék venni kormányt logitech momo-t néztem ki de az van ráírva a dobozra pc semmi más ez biztos jó Ps3-ra? metróba 13990ft drágább nem kell, erről mi a tapasztalat válaszokat köszönöm
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem minden áron akarok 250-eset csak ahogy néztem 4-5ezerrel több a 250-es a 120-asnál és akkor annyival már lehet, hogy többet ér. De lehet, hogy 120-as lesz még kérdés, hogy mennyi pénz jön össze az ünnepek alatt.

A GT5 tetszik meg valami autós játékot szeretnék hozzá, na meg a GTA IV-et.
Amúgy használt játékokat hol lehet még venni a jatekaim.hu-n kívül?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Az a kérdés hogy szükséged -e van erre a két játékra, vagy veszel egy alapgépet 69k-ért (120Gb) és használtan beszerezel 2-3 játékot

Persze ha mindenképpen a 250Gb-os változat kell, akkor vedd meg ezt

-
Gabesz1019
senior tag
Szerintetek ezt a pack-ot megéri megvenni?
[Playstation 3 (PS3 Slim) 250 GB + GT5 Prologue + Motorstorm Pacific Rift]
Ahogy néztem így 5000 Ft-al olcsóbb mintha külön veszem a 250-es gépet + ezt a két játékot.
A GT5 tudom, hogy jó de ez a Motorstorm Pacific Rift milyen?
-
liquidmoon
aktív tag
A mirror edge játékkal játszottam, vagyis annak a demo verziójával, de nem éreztem, hogy benne lenne. Pedig a menüben aktív volt... Azzal mit kellet volna csinálnom? Vagyis a csajnak?

-
Plutor
aktív tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
A Heavenly Sword is támogatja a mozgásérzékelőt.Nyilazni lehet vele.
A Lair is támogatja,ha jól tudom. -
Mazsika
őstag
köszi a válaszokat! létezik hogy a ps3 tud olyat hogy a lemezről felmásolja a játékot a gépre így nem pörgeti állandóan játék közbe? még nincs ps3am szóval lehet hülye kérdés!

-
MAXIMIZE
tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
F1 2006 de nem a legprecízebb, 2 joyal meg csomó játékot lehet tolni pl: Resistance 1-2 az elsőt 4-n is, Army of Two, NFS-ek kivéve a shift, Cod 4-5-6 ezket 4-n is stb....
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
liquidmoon
üzenetére
Kiválóan működik a kontroller beépített giroszkópja pl. az Uncharted mindkét részében, valamint a Mirror's Edge, a Rag-Doll Kung-Fu, a Super Rub-o-Dub nevű játékokban. A nekem meglévők közül most hirtelen ezek rémlenek, de biztosan van még sok másik is.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
ez jó kérdés, mert pl a gta iv ben is van ilyen turorial, de nemtom h azonkívül hol működik ez a játékban..
-
liquidmoon
aktív tag
Hi!
Melyik játékok támogadták a joyba beépített mozgásérzékelőt a Motorstormon kívül? Itt tök jól használható, szal olyanok érdekelnek, amiben hasonlóan jól működik.
És melyik játékokat lehet két kontrollerrel játszani? -
tammolna
csendes tag
Sziasztok,
Van itt olyan aki mostanaban jatszik little big planet-el? szivesen felvennem a friendek koze, most vittem vegig a story modot es gyujtom az itemeket, es a 2/4 emberes itemek/trophyk hianyoznak

Mas:
Nem igazan jon be a GTA, ugyhogy szerintem elado lesz. Szerintetek mennyit lehet erte kerni?Udv,
Tamas -
Edgeri
senior tag
válasz
BaliJack
üzenetére
Agyaltam én is a headset-en, de mivel mikrofon nem kell, és máshoz is kellett volna füles (Tv, zenehallgatás), így inkább vettem egy drót nélküli Sony fejhallgatót (11e), azt nyomom az erősítőbe (optikaival össze van kötve a PS3-mal), és így csöndben tudok játszani, amíg a párom alszik

-
dhcodoki
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
néha azért menj ki a levegőre szocializálódni kicsit

-
kelzsoca
félisten
válasz
Mazsika
üzenetére
Csak azért jöttem egy ilyen hasonlattal, mert szeptemberben jelent meg a slim, tehát messzemenő tapasztalat nincs vele, de mint már előttem is leírták a slim változat kiforrottabb mint az előző fat gépek.
Megjelenése óta több millió darab fogyott belőle, gondolhatod, ha probléma lenne velük, mekkora tömeghisztéria lenne az interneten

-
Vazallus
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
Megoldva

(#12033) Mazsika
Ez körülbelül olyan kérdés volt mintha azt kérdezném:
Ha kimegyek a jeges útra vajon el fogok esni?

Lehet igen, lehet nem.
-
Mazsika
őstag
szóval akkor nem tud senki szolgálni meghibásodási arányokkal? a slim lesz olyan "tartós" mint egy fat?
-
kelzsoca
félisten
Nah valaki segítsen ki:
Uncharted 1.
Megakadtam annál a résznél, amikor a 4 szobrot kell elforgatni, valaki leírhatná nekem merre kell őket tekergetni

-
-
Nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz... Nekünk egy CECHJ van, és amikor csak 5-5 cm volt jobb és bal oldalon, fölötte pedig kb. 3cm , akkor elkezdett rosszalkodni. A jelenség az volt, hogy játék közben 1-2 másodpercre elment a kép, majd ment tovább minden. Ez egyre gyakrabban ismétlődött, majd amikor kapott egy kis helyet, akkor megszűnt a probléma.
Ha nem jön elő a dolog, akkor nyertél, de ha ez a jelenség lenne, akkor tudd, hogy mi a gond! -
k.
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Én is igy voltam vele. A falat kapartam úgy vártam. Aztán meglett és volt nagy öröm rendesen!
-
Gabesz1019
senior tag
Még hiányzik pár ezer a PS3-hoz. Reményeim szerint karácsonykor összejön az összeg.

Áááá!
Már minden bajom van. Nagyon várom! Már a helyet is megcsináltam neki a TV és a hifi között. 
-
-
AXisBOLD
addikt
a fat-ból több féle volt, és nem egyformán melegedtek, így nem lehet ugyan azt ráhúzni mindegyikre. ja igen, ezt nem tisztáztuk, hogy mi melegedik jobban: a cpu/gpu, vagy maga a burkolat. mert a fat-nál ugyan a csíkszélesség miatt jobban melegednek az alkatrészek, de cserébe a hűtés is komolyabban össze van rakva.
pumatom: ok, értem.
-
k.
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Semmi. A 4es a végén a régiót jelöli vagyis európát. A másik honlapon simán a számát tüntették fel mivel a slim a 2000es széria. Tehát ugyanarról a gépröl van szó

AXisBOLD: Onnan hogy a procija újabb és kevesebb hőt termel.Ergó nem melegszik annyira
-
AXisBOLD
addikt
-
Gabesz1019
senior tag
A modellszámoknak mi jelentőségük van?
Néztem két oldalon is PS3 Slim 120GB-t. Az egyik oldalon a modellszám: CECH-2000A a másikon ugyan ez a 120GB modellszám: CECH-2004A
Mi a különbség a kettő között?
-
k.
őstag
válasz
pumatom
üzenetére
Pontosabban 33%al kisebb

Egyébként ha már újat veszel akkor slimet.Ritka már az új fat éshát ha van is általában drágán.
A fatnek egyébként szerintem szebb az anyaga de az tény hogy egy papirt nem merek rátenni mert a végén az is emglátszik rajta.Szóval a slim abbol jobb hogy nyugodtabban használhatja az ember nem karcolodik úgy. Minőségben nincs nagy külöbség.Jó mind2
-
Mazsika
őstag
uhh köszönöm szépen a válaszokat? de miért is kell újat vegyek? hamar elsz@ródik? főként azért kérdezem ezt mert hallottam hogy az anyaghasználat a slimnél gagyibb mint a fentél, mivel a fat nem volt gazdaságos gyártani így olcsóbb anyagokból nyomatják a slimet!? ez mennyire igaz? a slimnek rosszabbak a "elromlási" arányai? (vagy hogy mondják ezt szépen..) tehát hamarabb mennek gallyra? ilyesmire lettel volna kivi a két gép összehasonlításánál!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mazsika
üzenetére
Mint ahogy már előttem is elmondták a döntés a tiéd, hogy melyiket veszed meg

Monitorral csak akkor fog együtt működni, ha van rajta HDMI vagy DVI csatlakozó, DVI esetén pedig veszel a monitorhoz egy DVI-HDMI kábelt és mehet is a játék.
Én is ~2 hete vettem slim gépet 250Gb-os hdd, 2 játékos bundle csomag (Killzone2, inFamous) 84.990 Ft
Vagy ha slim, akkor vehetsz csak gépet ~69k-ért adják 1 év garanciával.Én is monitorral használom egy 20"-os Samsung DVI-HDMI kábellel, és tökéletesen megy minden, hangot RCA-n keresztül küldöm ki a házimozinak

-
pumatom
aktív tag
válasz
Mazsika
üzenetére
Ezt neked kellene eldönteni, mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai...
Röviden:
Az új 67%-al kisebb, nem melegszik annyira, de pl. nem telepíthető linux rá...
Fat 60as-nál vannak kártya olvasók is...Rajtad áll mire, és hogyan szeretnéd használni...
Ha a monitorodon van rca-, vagy HD bemenet minden további nélkül tudod használni...
-
Mazsika
őstag
helló! most szándékozok ps3-at venni slimet vagy fat-et vegyek szerintetek? ja és sima monitoron tudom majd használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár ez Sony,végleg nemigen megy tönkre,ha valami elromolhat benne az csakis az olvasó.

Már minden bajom van. Nagyon várom! Már a helyet is megcsináltam neki a TV és a hifi között.
, csak most nincs hozzá hangulatom. most olyanom van, hogy a szomszédban occsóér legyen egy csomó játék, én átmegyek kiválasztom ami tetszik, kp átad, aztán játszok vele