Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Jaj, félreértés ne essék, én is imádom mind a kettőt. Amióta megvan a PS3-am, gép elé csak netezni meg videót szerkeszteni ülök le.
Azóta megy a PS3 vagon. Én csak a storet tartom személy szerint kényelmetlennek, kezdetlegesnek.Aztán lehet a PS4 storeja meg sokkal jobb, olyanom nincs.

-
Elims
veterán
válasz
kazuma921
üzenetére
"...engem zavar az ilyesmi."
Egy idő után kevésbé fog. :-)
Carl: :-D Akkor még nagyon keveset írtam..100e-ből meg veszel egy szép ps3-at+szép hibátlan ps4-et meg vagy 30e-ért olyan játékokat amilyet akarsz.Ps3-ra szinte már fillérek,de ps4-re sem drágák és nem kell mókolgatni ilyen-olyan driver-ekkel/emulátorokkal és vagy megy vagy nem.
-
carl18
addikt
Min 100? Attól függ új vagy használt gép?

A videót amit linkeltem egy I5-7600K-n futott, még az emulátornak sokat kell fejlődni mindig.
Szerintem I7-6700-7700 el kell neki, de láttam rpcs3 alatt I7-7700K limitbe
Talán ha megjelenik a I7-8700K és még fejlődik valamennyit az RPCS 3 akkor lesz pár játék amit vulcannal fix fps-el folyamatosan lehet majd játszani. Itt is függ melyik játék, ps2 emulátornál is van olyan játék ami háromszor akkor cpu-k kér.Ps2 emulátornál Dragon ball budokai 3, és a Budokai Tenkaichi 3 nem kér nagy gépet, a régi E5200 kis tunningal fix 60 fps-t tudta tartani.
Gran turismo 4, és a god of war 2 elég szépen rágja a cpu-t. I5-3470-el voltak 60-75%-os kihasználtságok
A fent említett Dragon ball játékok 20-25%-ból elmentek az i5-el, de még lehet annyit se használtak
-
kazuma921
aktív tag
Igen, ezzel tisztában vagyok, én ennél mélyebb dolgokra gondolok.
Pl. keresni akartam valami kis fasza témát a PS3-ra, de elképzelésem nem volt hogy milyet. Bementem a témák közé, na mondom nézzük meg az olcsókat, de ezen kívül semmilyen választási lehetőség nincs, se baloldalt, se jobboldalt, se alatta, felette, mögötte... lehet szkrollozni 30 oldal focicsapatos meg kosaras témát fél óráig.
Ilyen apróságokra gondolok. Lehet csak szőrszálhasogatás, de engem zavar az ilyesmi. -
kazuma921
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért nem minden a user hibája.
Nincs normális kategorizálás, az árkategória egy vicc, nincs PS2-es csoport még úgy sem ha árulják, nincs normális Libraryd a játékokhoz csak egy turkálós amibe bele van dobálva minden apró DLC, a kereső nem keres témákat és avatarokat még akkor sem ha amúgy árulják, ezek között sincsenek kategóriák, olyan mintha egy rosszul elrendezett turiba lennék. Egyébként alapból PC-s vagyok, lehet emiatt "tökéletlen" a PSN store, Steamen mindent belehet állítani kivétel nélkül.
Nem a keresővel van a bajom, hanem azon kívül kb. minden mással. Ilyen kényelmetlen Storeja még a Uplaynek sincs. -
Elims
veterán
válasz
carl18
üzenetére
Ez bizony igaz lehet viszont ahhoz,hogy egy ilyen elinduljon kell egy min.100e-s számítógép.(?)
Nekem sima core 2-es gépem van 3db. 80gb-os winchester-rel és 2gb ram-mal.A videókártya egy hyper 256-os -vagy 128-as-.A barátnőmnek facebook-ra ill. nekem havi egyszer torrentre tökéletes.
Ez a vulcan nálam meg sem nyikkanna. :-) Ezért van ps3-am és ps4-em,nincs gubanc,driver,stb. probléma.Lemez a gépbe és gyerünk. ;-)Erahurka: A ps4-es topikban is volt aki panaszkodott a keresőre.
-
kazuma921
aktív tag
Valaki tudna válaszolni egy kérdésre?

Az a helyzet hogy megvettem a DBZ Xenoverse-t PS3-ra, mert le van árazva, a sima verziót (szaggat mint a rohadás, éljen a konzol). Gondoltam a DLC nem kell, 7500 Ft a Season Pass. És mit látok? Time Travel Edition 4500. 1500 Ft-al több mint a sima. Ezt azután vettem észre, hogy már megvettem a simát. (Nagyon jó ez a PSN Store amúgy, semmit nem lehet megtalálni, rákeresni vagy szűrni normálisan.
)Ha upgradelni akarom, akkor újra ki kell fizetnem a teljes összeget a Time Travel Editionért, vagy csak annyit kell érte fizetni, amennyi a különbség az alapjátékhoz mérve? Vagy ez nagyon hülye kérdés?
-
carl18
addikt
Nekem már az is eltántorító a ps4-ben hogy nem játsza a ps3 játékokat.

Hamarabb készül el a ps3 emulátor mint hogy a ps4 lejátsza a ps3 játékokat.
A pc-s ps3 emulátor az új vulcannal egész jól fút most már [link] -
Simba86
senior tag
Sziasztok!
Google-lel kezdtem, majd próbáltam itt használni a keresőt, de nem jártam sikerrel...
Az lenne a kérdésem, hogy a FIFA16-ban (vagy akármelyikben...) hogy lehet összekötni a PSN account-ot az Origin-nel? két külön e-mail címen fut a kettő.
Köszönöm a választ! -
A`rpi
addikt
válasz
kazuma921
üzenetére
"Úgy tűnik Tegla80-nak lesz igaza: A gépben egy MP3 lejátszóhoz adott kábel volt, aminek dugaszának végén van egy ilyen súlyozó tömb (vagy nemtommiez). Ezzel a PS3 is tölt!
A másik kettő meg úgy tűni kevés ehhez, de remélem fixálódik már a dolog, mert mindig félek amikor látom hogy már csak 1 csík van a kontrolleren.
A hivatalos PS3 töltőkábelnek van valami jelzése, ilyesmi? Mert amit a konzolhoz kaptam (nem volt említve hogy nem az eredeti), azon nincs semmi. Kb. 1-1.5 méteres sima töltőkábel, nincs rajta PS3 logó vagy ilyesmi."Semmi extrát nem tud a gyári kábel azon kívül, hogy azon is van
ferrit egyűrű, (ez zavar szűrésre van, nem súlyozás),
és mind a 4 vezeték be van kötve DC 5 volt, és adat + / -Továbbá,
a vezeték is megfelelő keresztmetszetű, ez a kábelen folyó töltőáram miatt fontos.Az adat részt szokták lespórolni, nem raknak rá zavarszűrést,
és néhol a kábel keresztmetszet sem kielégítő.De ha a mostani kábeleddel tölt akkor minden rendben.

-
kazuma921
aktív tag
Úgy tűnik Tegla80-nak lesz igaza: A gépben egy MP3 lejátszóhoz adott kábel volt, aminek dugaszának végén van egy ilyen súlyozó tömb (vagy nemtommiez). Ezzel a PS3 is tölt!
A másik kettő meg úgy tűni kevés ehhez, de remélem fixálódik már a dolog, mert mindig félek amikor látom hogy már csak 1 csík van a kontrolleren.
A hivatalos PS3 töltőkábelnek van valami jelzése, ilyesmi? Mert amit a konzolhoz kaptam (nem volt említve hogy nem az eredeti), azon nincs semmi. Kb. 1-1.5 méteres sima töltőkábel, nincs rajta PS3 logó vagy ilyesmi.
-
Tegla80
addikt
válasz
kazuma921
üzenetére
Sztem a kabel a ludas es keves neki......(visszaolvastam/tudom,h nem gyari)
A pc-n valszeg tobb aramot kap es azert tolt.....szerezz egy normalis usb/mini usb kabelt es sztem a ps-rol is menni fog....En spec toltottem mar tv usb-rol is ,de mindig a gyari kabelevel.(van nekem is olyan kinai amin nem tolt es olyan is amin igen....kabelfuggo a dolog) -
A`rpi
addikt
válasz
kazuma921
üzenetére
"Ismét én vagyok, aki 2 héttel ezelőtt szenvedett a PS3 kontrollerével, ami nem tölt.

Létezik ilyen, hogy magáról a konzolról nem akarja tölteni magát, de PC-ről igen?
Egy ideje nem tölt a kontrollerem PS3-ról, mondom na, akkor ennek megint lőttek... utána gondoltam egyet, rákötöm a gépre. És lássatok csodát, tölt a kontroller. De csak akkor, ha közbe rá van csatlakozva a PS3-ra, szóval addig nem is tudom használni a konzolt, mert ha más kontrollert kötök rá, akkor lecsatlakozik, és nem tölt. A jelenlegi töltési procedúrám az, hogy a kontrollerrel bekapcsolom a konzolt, látom hogy működik, rákötöm a gépre, a konzol meg csak áll egyhelyben és nem csinál semmit, amíg a gépen töltöm a kontrollert. Elég fura ez.
Azt hozzátenném, hogy van amikor elkezdi tölteni PS3-ról is, de 2-3 perc után abbahagyja."Próbáltad a PS3 mindkettő USB csatlakozójában?
-
kazuma921
aktív tag
Ismét én vagyok, aki 2 héttel ezelőtt szenvedett a PS3 kontrollerével, ami nem tölt.

Létezik ilyen, hogy magáról a konzolról nem akarja tölteni magát, de PC-ről igen?
Egy ideje nem tölt a kontrollerem PS3-ról, mondom na, akkor ennek megint lőttek... utána gondoltam egyet, rákötöm a gépre. És lássatok csodát, tölt a kontroller. De csak akkor, ha közbe rá van csatlakozva a PS3-ra, szóval addig nem is tudom használni a konzolt, mert ha más kontrollert kötök rá, akkor lecsatlakozik, és nem tölt. A jelenlegi töltési procedúrám az, hogy a kontrollerrel bekapcsolom a konzolt, látom hogy működik, rákötöm a gépre, a konzol meg csak áll egyhelyben és nem csinál semmit, amíg a gépen töltöm a kontrollert. Elég fura ez.
Azt hozzátenném, hogy van amikor elkezdi tölteni PS3-ról is, de 2-3 perc után abbahagyja. -
kola99
tag
Hali , ha a PS3 magyar storen veszek psp játékot , ezt pl : [link]
akkor tudok vele játszani ps3 géppel ? -
A`rpi
addikt
válasz
TomAce
üzenetére
"Ha veszek extra tratalmat egy jatekhoz (Borderlands 2) az angol PS3 useremmel, akkor az megfog jelenni ha belepek a magyar PS3 useremmel.
Azert erdekes, mert a maygar usernel van meg a 42 level caharacterem az angolban level 1 van.
Nem tudom ertheto volt a kerdes?
Ja es azert erdekes mert az PS storeban 30%-al olcsobb minden..."Ha az alapjáték, és a vásárolni kívánt DLC régiója egyezik, akkor menni fog.
-
TomAce
tag
Ha veszek extra tratalmat egy jatekhoz (Borderlands 2) az angol PS3 useremmel, akkor az megfog jelenni ha belepek a magyar PS3 useremmel.
Azert erdekes, mert a maygar usernel van meg a 42 level caharacterem az angolban level 1 van.Nem tudom ertheto volt a kerdes?

Ja es azert erdekes mert az PS storeban 30%-al olcsobb minden...
-
törölt tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Igen, van benne.

-
pulyka jocó
senior tag
A magyar store-ban található beyond:two souls-ban van magyar felirat?
-
kazuma921
aktív tag
Egyébként az lenne a legokosabb, ha a következő playstation (meg úgy kb. az összes) kompatibilis lenne visszafele. Idővel megoldanák. Pl. a Playstation 5 (bár nem biztos hogy ez lesz a neve), vigye a PS3 játékokat és a ketteseket is úgy, mint most épp az Xbox One. PS4-et úgy sem fog, mert az bántaná a PS4 eladásait, de később belerakhatnák a kompatibilitási listába azt is. Ezen gondolatomat csak a PS Now cáfolja.
Igazából bátorkodtam megvenni a Resistance 1-2-t a mostani leárazásban és tökre izgatott vagyok, de valami nagyon rossz érzés fog el, ha belegondolok hogy lehet 5 év múlva még ha valahogy elérhetővé is teszik a letöltést, lehet a konzolom már rég meghal, és nem találok másikat. Ez a digitális játékvásárlás kinőtte a jelenglegi konzol világát. A játékod megmarad digitálisan, de idővel nem lesz konzol amivel lejátszhatnád. Steamen PS1-es időszakban megjelent játékot is kapni, és működnek, megvan hozzá az eszköz, a platform, nem kell hozzá semmi. Itt pedig túléli a digitális játékod magát az lejátszó platformot.
Radikális változásra van szüksége mind a PS-nek, mind az Xboxnak. -
fausto
addikt
Még a PSP játékokat is rá lehet varázsolni a gépre, pedig a PSP-s Store-t már évekkel ezelőtt felszántották. Szerintem ha le is lövik az online PS3 támogatást, valami PC-s Content Manager szerű cuccot biztosan adnak.
-
A`rpi
addikt
"A Store megmaradása jó kérdés. Amilyen ütemben fejlődik a világ, és haladunk a teljes digitalizáció felé, úgy nem lepődnék meg azon, ha mindaddig megmaradna a Store és a letölthetőség, amíg létezik Sony is."
Azt is vedd alapul, hogy a terméket támogatni is kell, tehát kell support, egy maréknyi emberért nem fognak külön gárdát tartani, bár biztos nem hülyék odafenn, lehet egy és ugyan az PS3/ PS4 support csapata, abban az esetben pedig ez sem szabna határt, belátható időn belül.
Mindegy végül is, szerintem amúgy évekről beszélünk, majd az idő úgy is igazolja a dolgokat.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
De ha nem tartja meg a PS3 online játékait, akkor a Sony gyakorlatilag leírja saját magát. Mindenki megvásárolt egy rahedli játékot, és elveszíti őket, viszont látásra. Ezek után ki akar majd venni tőlük bármit is? Értem én hogy eltelik az idő, de szerintem ők sem hülyék, tudniuk kell hogy egy digitális játékboltot nem zárhatnak be csak úgy, még akkor sem ha már nincs olyan sok eladásuk. Valahogy fent kell tartaniuk. Ha ma azt mondaná a Sony hogy bezárja a PS3 boltot és nem lesznek elérhetőek a játékok, tuti nem venném meg a tervezett PS4-emet, és örökre elfelejteném ezt az egész konzolosdit. Maradna a jó öreg PC.
-
Ganz-[HUN]
addikt
+1. Elég sok a 7. genes online user. BUT!
M$-nél Kizártnak tartom hogy megszűntessék a Live-ot ameddig fizetnek nekik érte milliók a 360-on. Addig megéri nekik.
Sanyi viszont... Szerintem alig kap pénzt a PS3 felhasználóktól, szóval nem sok oka van megtartani a platform támogatását sokáig.
-
Wlac
Ármester
válasz
kazuma921
üzenetére
Milyen régiójú fiókban nézed a játékokat? Lehet, hogy valami fent van az amerikai store-ban, de a magyarban nincs, ezért nem látod. Ha valamihez ki van írva, hogy PS3 kombatibilis, akkor az fent kell hogy legyen, maximum egy-egy játék kimaradt egy-egy store-ból.
A Store megmaradása jó kérdés. Amilyen ütemben fejlődik a világ, és haladunk a teljes digitalizáció felé, úgy nem lepődnék meg azon, ha mindaddig megmaradna a Store és a letölthetőség, amíg létezik Sony is.
-
kazuma921
aktív tag
Steamhez szokottként eléggé fura nekem ez a PSN store.
Netes oldalon találni ps1 és ps2 játékokat is, de ha ps3-on keresztül keresek rájuk, semmit nem ad be. Pedig oda van rakva hogy ps3 kompatibilis. Remélem valamit csinálnak ezzel a PS3 store megmaradással, mert elég nagy bullshit lenne elveszíteni a játékokat. Ha egyszer esetleg meghalna a ps3-as játékok letöltési elhetősége, az nekem azt az üzenetet sugallná, hogy soha életbe ne nyúljak playstationhoz, mert egyszer úgyis meghalnak a játékaim. -
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Úgy legyen!
-
A`rpi
addikt
válasz
kazuma921
üzenetére
"Sziasztok újra! Az lenne a kèrdèsem, hogy èrdemes e mèg PSN-en venni játèkot PS3-ra?"
Érdemes.
"Attól fèlek hogy egyszer bezár a bazár, kifut a konzol, ès bukom az összes ott vett eredeti játèkomat."
Én laikusként úgy gondolom hogy a PS3-mas részleg fenntartása amíg nyereséges tud működni fenn is tartják azt. Vannak folyamatos akciók, ezzel kívánják fenntartani a folyamatos érdeklődést.
Ha be is zárnak lesz időd bezsákolni a játékokat, és jó eséllyel mire ez aktuális lesz (tippre 3-4 év múlva), az offline erőérhetőségről is gondoskodni fog a SONY valamilyen módon. Gondolok itt arra, tudsz magadnak (majd) olyan biztonsági mentést létrehozni, amit bármikor vissza tudsz majd tenni a PS3-mas gépedre offline.
" Ps4em nincs, de úgy tudom ugyanazzal az accal kell majd oda is belèpni."
Ha van Plus előfizetésed, és weben keresztül megveszed a PS4-es játékokat, a későbbiekben elérhetőek lesznek majd számodra PS4-en is termesztésen.
Aktív Plus előfizetés kell majd később is ha szeretnél játszani a korábban megvásárolt ingyenes havi Plus játékokkal.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok újra! Az lenne a kèrdèsem, hogy èrdemes e mèg PSN-en venni játèkot PS3-ra? Attól fèlek hogy egyszer bezár a bazár, kifut a konzol, ès bukom az összes ott vett eredeti játèkomat. Illetve ha előfizetek PS3-on ps plusra, akkor ps4-re is megkapom a havi ingyen játèkokat? Ps4em nincs, de úgy tudom ugyanazzal az accal kell majd oda is belèpni.
-
kazuma921
aktív tag
Feltöltött kb. 2 óra hossza alatt, és működik, köszönöm a segítséget!

-
kazuma921
aktív tag
Hát nekem sajnos nincs meg az eredeti kábele, amit kaptam hozzá az sem az eredeti volt.
Egyékbként kb. fél órája tölt, de még nem jelezte hogy lenne benne bármennyi erő, legalábbis mindig a 0. rublikától meg felfele a harmadikig a töltés.Van két ilyen kábelem, lehet ki kéne próbálni a másikat, azt olvastam 1-2 óra a feltöltési idő.
SZERK.:
Kihúztam, és MŰKÖDIK KÁBEL NÉLKÜL!
Azt írja hogy minden rublika tele van (mind a 3.), de ha visszadugom, akkor tölt tovább. Nem vagyok benne biztos, hogy feltöltötte teljesen. -
Wlac
Ármester
válasz
kazuma921
üzenetére
Szerintem csak le volt merülve, és kellett neki egy kis adag, mielőtt vissza tudtad kapcsolni. Amúgy érdemes a gyári kábelt használni. Van, akinek működnek más kábelek is, nekem viszont nagyon hektikus a rendszer. Volt olyan, amit nem érzékelt, volt olyan, amit érzékelt, de merült vagy csak szinten tartotta a töltöttséget, és olyan is, ami normális volt.
-
kazuma921
aktív tag
Pont ezt teszteltem. Benyomtam a youtubot, hamburger, és azt vettem észre hogy TÖLT. Az 1-es slot villog, ki-be. Jelzi is hogy töltés alatt van. Ha kikapcsolom a konzolt, nem tölt, ez nem tudom normális e, ez az első PS3-am.

Illetve a középső gombbal már be tudom kapcsolni a konzolt, ez azelőtt nem ment. Ráadásul most van olyan lehetőség, hogy kikapcsoljam a kontrollert (disable controller vagy mi), ha hosszan nyomom a PS gombot. Ez se volt korábban.
Amúgy próbálkoztam gépre kötni, resetelni, telefon töltőre kötni, más kábelt kipróbálni... lehet csak rengeteg idő kellett neki hogy észhez térjen? Mindenféleképp írok még hogy mi lett a sorsa, hátha egyszer valaki megtalálja a kommentem, és tapasztal belőle, vagy valami. Az is lehet hogy fel se tölti, vagy feltölti, és lemerül 30 perc alatt... ki tudja. Azért reménykedem.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, eredeti a kontroller hozzá. Ha benyomom a PS gombot, azt írja ki hogy "Battery level" és egy sima vonal van ott. Gondolom halott ügy.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem használtan egy Playstation 3-at, és nagyon jól működik, viszont van vele egy problémám.
A vezeték nélküli kontroller nem működik. Ha bekötöm az USB-vel a konzolba, akkor felvillan mind a 4 fény egyszer, és utána nem történik semmi. Ha benyomom a középső gombot, tudom használni, de ugye így nem vezeték nélküli. Most akkor mikor tölt? Amikor benyomom, vagy amikor nem?Láttam neten hogy villognia kéne, de nem villog.
-
Tegla80
addikt
Nah akkor teljes az orom es lehet jatszani.
Sok gondod ezutan mar nem lesz max az "apa ezt a jatekot szeretnem" kielegitese.
Tanacsolom,h ha valamit venni szeretnel akkor nezd meg,h esetleg a store-ban(online aruhaz es digitalisan vasarolsz) mennyibe kerul,mert sok jatek bagoert van mar es igy jobban megeri,mint a lemezes verza.
Ha jol gondolom magyar accountot csinaltatok es ahoz pl MM/576/konzolboltok/ph apro stb beszerezheto 6000Ft erteku feltolto kartya.Ezt a gepen vagy neten bevaltod es igy lesz az accon ennyi penzed amit elkolthetsz.
Ha egyeb kerdesed,gondod akad akkor "Mi" itt leszunk vagy az osszefoglaloban is nezelodhetsz.
Jo jatekot..... -
A`rpi
addikt
Akkor ezek szerint lemezes a játék?
Ez esetben akkor ahogy mondottam az alábbiakra kell figyelni:
-Aktuális rendszerszoftver (elvileg csak akkor enged új PSN fiókot regisztrálni.)
(Settings) > System Update
PSN fiók regisztrálása PC-ről is megteheted,
ilyenkor Email jelszó párossal már be is tudnak lépni.(PSN) > (Sign Up for PlayStation®Network)
EA fiók létrehozása pedig a játék indításakor esedékes.
(PSN ID, és internet kapcsolat mellett. ) -
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Az a gond hogy nem vagyok gépközelben, amire tippelek első kőrben:
-Nincs fenn az aktuális FW (bár akkor a játék sem jött volna le.)
-Nincs bejelentkezve PSN-be.
-Nincs internet kapcsolat.
-Nincs EA account.
(Ezt elvileg a játék indításánál fel kellene ajánlania, email, és jelszót kér egyszer, regisztrálni is lehet.)Ami biztos:
Ahogyan az előttem szólók is mondották előfizetés nem kell a multihoz.
A játék használatához állandó internetkapcsolat szükséges. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
Ha jol emlexem akkor az csak multis jatek,szoval internet is kell ,h induljon es masok ellen tudj jatszani. Mas mod nincs is benne.
Plusz ha jol gondolom akkor meg egy ea acc is kell majd neked hozza mert valszeg olyanod sincs es valszeg keri.
De majd jon A`rpi es segit konkretan mert Ő nagy mestere ennek a gammanak.(is) -
Sanyi.mTs
addikt
download list-ből hogyan lehet törölni a demókat?
-
A`rpi
addikt
válasz
Istuu15
üzenetére
"Ps plus stacking lehetséges ugye?"
"Stacking" alatt ha az előfizetés napjainak "felhalmozást" érted, igen ez lehetséges, bármilyen formátumból (30, 90, 365 nap) ha többet bevásárolsz azok napra / hónapra / évre pontosan összeadódnak a meglévő előfizetésed mellé. Egyedül a régióra kell figyelni, tehát ha magyar PSN fiókod van, akkor magyar Plus előfizetést kell vásárolnod.
-
Istuu15
senior tag
Ps plus stacking lehetséges ugye?
-
Elims
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem meg ps3-asra jöjjenek ugyanúgy az ingyenes címek.Akinek csak ps3-asa van nem azért van csak az,mert ő azt szereti,hanem mert arra van pénze.Én viszont nem vonnám meg tőlük csak azért az ingyen játékokat,hogy a "tehetősebb"nek jobb legyen.
Akkor már inkább fordítva... ;-)1 évre 18e-ért viszont elvárhatjuk,hogy mindhárom gépre jöjjenek ugyanúgy.Az a szöveg meg,hogy "a mai világban 1doboz cigiért napi 1300-at adsz" meg szerintem más téma.Eddig is sokalltam a 15e-t -és én biztos,hogy nem is adnék ennyit egy évért- ezután a 18-ra főleg ez a véleményem (és nem csak nekem).
De megpróbálom pozitívan nézni és azt mondom,vmiben biztos jobb lesz ezután. :-) -
törölt tag
Lehet érdemes lett volna a PS3-as ingyen játékoknak búcsút mondani, és akkor több pénz jutna a PS4-es címekre. Bár biztos meglépnék, ha kevés PS3-as előfizetőjük lenne, ezek szerint sokan vannak. Nekem mondjuk még megy a PS3-am is, de nem zavarna, ha a PS4-es játékok javára azt mondanák, hogy arra nincs több ingyenesség.
-
Elims
veterán
válasz
supercow
üzenetére
Augusztus 31-től. ;-)
A magyarra 3e Ft-ot raktak.Szerencse,hogy megvan előre egy-két évre,gondolkozom +1-2éven.
De szerintem ezt nem kellett volna meglépniük.Már így is sokan előfizettek.Több ember,több pénz!
Viszont lehet,hogy keményítenek a havi ingyen játékokon.Ha így lesz akkor nem lehet egy szavunk sem... -
supercow
őstag
From 00:01 BST on 31 August 2017 we are changing the prices of PlayStation®Plus.
- Annually, the price will change from £39.99 to £49.99 per annum.
- Quarterly, the price will change from £14.99 to £19.99 per quarter.
- Monthly, the price will change from £5.99 to £6.99 per month.Vagyis akinek UK előfizetése van most 2 nap alatt hosszabbítson gyorsan
Én hónapok óta nem játszottam, fiam átállt PC/Steam-re, úgyhogy most már nem hosszabbítok ha lejár. -
Sanyi.mTs
addikt
van mód, h PC-n keresztül ellenőrizzem, hogy meddig tart a ps+ előfizetésem?
-
Elims
veterán
Tényleg létezik,de ahogy Árpi is írja,blu-ray lemezt nem szeretnek polírozni.
Könnyen tönkre mehet.
Ha blu-ray lemez karcos -legyen az akármilyen kicsi is- nem szabad megvenni.Ez a típus jóval nehezebben karcolódik mint a cd/dvd.Ha ez karcos akkor az nem kicsit kapott...Szerk.: Most olvasom,hogy nálad lett karcos.
-
A`rpi
addikt
"Létezik olyan eljárás, ami karcos lemezt valóban helyretesz, ha nem túl mély a karc? Van valakinek tapasztalata ilyen témában?"
Tapasztalatom nincsen, csak a fórumon olvasottak alapján írom a lentebbi sorokat:
Blu-ray lemez polírozása körülményes, a DVD-ket nagyobb sikerrel szokták helyrehozni. Amíg a készülék beolvassa a lemezt addig nincsen gond, ha olvashatatlan szerintem ki kell dobni, és be kell szerezni egy karcmentes példányt.
Érdemes esetleg a szaktopikba is érdeklődni: [link]
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szóval nem tapasztalatból írod?
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm, tudom. A hangsúly a tapasztalaton volt, az érdekelne. hogy létezik-e.

-
DVlad
őstag
Létezik olyan eljárás, ami karcos lemezt valóban helyretesz, ha nem túl mély a karc? Van valakinek tapasztalata ilyen témában?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
PS3 kontrollert vennék. Olyat ami PC-re is köthető. Van esetleg ajánlott gyártmány 3-4k huf között?
Köszönöm!
-
ATWA
csendes tag
válasz
üzenetére
Velem sima hibátlan lemezzel is előfordult réges-régen PC-ben...
Nagyon ijesztő mikor az éjszaka közepén egyszer csak valami nagy csattanás mint ha valaki jól odacsapna valamire...
Villany fel, keresem, hogy mi esett le honnan vagy mi (még a bejárati ajtón is kinéztem, hogy honnan jött a zaj)
Villany le aztán vissza géphez és nézem, hogy a meghajtó üres... WTF?! mondom, most raktam be nem rég...Gomb megnyom, fiók elakad... nem nyílik...
Villany megint fel... ODD ki hallom, hogy mint valami csörgős játék zörög-csörög, hullik ki belőle a por meg pár szilánk, meg is lett a hiba oka.
Szétszedés és takarítás után működött újra a meghajtó de nem hiszem, hogy nagyon élvezte volna a dolgot :"D
Összességében mindenképp reszkírozás egy ilyen lemezt belerakni a gépbe, átgondolandó, tekintettel, hogy már majd minden játékot pár ezer forintért meglehet venni...
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sőt jobban. Egyel kevesebb hőforrás. Fateknél (90nm, vagy vegyeseknél) ajánlott mod szokott lenni. Bár slimnél nem sok vizet zavar, cpu/gpuról fújja a tápba, fatnél ugye fordítva. Egyiket sem tartom kifejezetten jó ötletnek, sőt, super slim szinte tűzforró levegőt nyomja a tápba. Melegebb volt tapasztalatom szerint a CECH-4004a, mint a CECHK-04-esem. (a gépek alja, ill. exhaust temp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta megy a PS3 vagon. Én csak a storet tartom személy szerint kényelmetlennek, kezdetlegesnek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)