- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Zenei célra teljesen felejtős. Olcsó DAC van benne és ugye nincs is minőségi kimenete. Optikai kimeneten (vagy HDMI-n) digitális hangot ki tudsz nyerni belőle és azt egy minőségi DAC-on átvezetve egy jó erősítővel talán lehet kezdeni valamit, de tekintve, hogy a PS3-nak van egy erős alapzaja és a teljesítményfelvétele is hatalmas, ezért aki komolyan gondolja a zenélést, az az első percben el is veti. Nem egy high-end eszköz. Ráadásul alapból ugye a formátumtámogatása is katasztrofális, a FLAC-ot hírből sem ismeri, anélkül meg nehéz minőségi zenehallgatásról beszélni.
-
supercow
őstag
a "lényegesen jobb" minőséghez azért lényegesen jobb hangrendszer is szükséges lenne. Én nem hiszem el hogy valaki hallja a különbséget mondjuk a 192 és 320kbps mp3 között...
Vagy 44.1 vs 48KHz. Én személy szerint tökéletesen megvagyok a 128kbps zenékkel, bár lehet én vagyok botfülű. -
james001
veterán
-
james001
veterán
-
olbaidhun
őstag
(#36116) narancsnn
A megoldás rém egyszerű: a ps3 alapértelmezett kimeneti eszköze nállad jelenleg a HDMi. Ha nyomva tartod a bekapcsoló gombot első indításkor, egy csippanás után (elengedheted), visszaállítja az alapértelmezett beállításokat a kimenetekre és menni fog a TV-re is a jel.(#36106) szasanyi
én meg azt hittem gyors vagyok és valamilyen hírt hoztam a fórumba
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
"Akár nem csak videót képet vagy hangot.?"
Nem tudom mi másra gondolsz: bármit, ami a PS3 számára lejátszható formátum (mp3, jpeg, avi, mpeg, stb.). Ezek mind kép, hang, vagy videó. Mi mást akarnál felmásolni?
"És az miért van, hogy a media server, egyszer felismerte a ps3-at, és többször nem?"
Hát, ennek kismillió oka lehet, köztük a router és/vagy a tűzfal beállítása is.
-
DM-Fan
nagyúr
Sehogy, mivel a PS3 csak FAT32 fájlrendszert fogad el pendrive-ról, vagy egyéb külső eszközről (pl. mobil HDD-ről) az pedig maximum 4 GB-os fájlokat képes kezelni. Az ennél nagyobb fájlokat kezelő fájlrendszereket (pl. NTFS) a PS3 külső meghajtóként nem támogatja. Hálózaton tudsz csak felmásolni a PS3 belső HDD-jére 4 GB-nál nagyobb tartalmakat.
-
Ps Vita
őstag
-
dilipok
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
-
Mappa
addikt
-
Gebriel
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
Van, volt és nyilván lesz is, de szerintem ez az egyik legszebb, és egészen biztosan a legtartalmasabb is. Én szerettem még a Colin McRae DiRT-öket is - azok is bitang jó grafikájú játékok. Ezen felül nálam kedvenc még az NFS: Shift és jónak mondják az NFS: Hot Pursuit-ot is.
-
DM-Fan
nagyúr
-
TheStigKrisz
tag
-
Ocarina
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy 44.1 vs 48KHz. Én személy szerint tökéletesen megvagyok a 128kbps zenékkel, bár lehet én vagyok botfülű.
Viszont ha PC-n átkonvertálod MP3-ra akkor lejátssza 

én is csak egyből kérdeztem, és nem olvastam vissza sorry