Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Szerintem rossz volt a példa

Te említetted a TMN ranglistáját ,ami a PT-ben a ratingnek felel meg...
És a ranglistának semmi köze ahhoz, ha valaki több RP-t szeretne gyűjteni ,úgy, hogy nem vesz igénybe semilyen hack programot, és nem használja ki diretk a játék bug-jait.
Ez egy lehetőség, és mivel a készítők se hülyék (bár ezt vitatnám néha
)
ezért tették bele."a játék egyik célja (gyűjtögessünk)" Csak mire egy kezdő eljut A-V-ig ,úgy hogy megveszi az összes kocsit ami tetszik neki, lehet megunja. HA már megvannak a verdák, akkor kezdődik csak a kihívás, legyőzni a jobbakat, pályacsúcsokat dönteni, bajnokságokat nyerni.

Ezért ez véleményem szerint nem csalás, de látom téged nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, úgyhogy felesleges erről tovább vitázni.
(Most nehogy valaki azt higgye, hogy én egéssz nap így játszok, egy meccset nem toltam így, ma olvastam az ötletet, és nem is fogok, mert tele vagyok Rp-vel
, az 1 hetes bula+ittem jó sokat hozott a konyhára
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videókártya hőmérséklet különbségek
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
, az 1 hetes bula+ittem jó sokat hozott a konyhára
)