- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposi1
tag
válasz
Creative997 #7135 üzenetére
Na latod.
En tegnap leallitottam este .
Mert ertelmetlennek talaltam hogy egesz ejjel toltson,mivel mar ketszer megszakadt.
Ma meloban toltom 30%-nal jarok,es szolok a kollegamnak ha hazamegyek ne allitsa le a letoltest.
Legalabb nem nalam forog a villanyora. -
kaposi1
tag
válasz
[HUN]-Kisa #7098 üzenetére
Sajnos nem én vagyok a te embered.
Félre értettél ezt az a srác írta aki már játszott a Bétával . Az sg fórumon írta amit ide bemásoltam. -
kaposi1
tag
Az a kép az sg fórumárol való.
Mondjuk nem tudhatom hogy Feka egyenlő-e BiG G3ry-vel.
Meg ezt is az sg fórumán lehet olvasni.
"Nekem lejött ki is próbáltam.Van benne sok jó dolog.Ami poén belerakták a játékba Bódi Szilvit.Csak az a gondom egyedül én vagyok fent.Na meg valami baki lehet a shopba mert vettem 120ezerből egy panamát egy Corvettet meg egy új kocsit ami az alap PT-be még nincs benne.A mission mód elég jó csak szerintem iszonyat nehéz.Drag meg olyan mint az NFS-be gumit kell égetni aztán jöhet a menet." -
kaposi1
tag
válasz
Creative997 #7039 üzenetére
Ugyan így jártam én is.
Mondjuk én is furcsálom hogy semmit se kér hozzá.
Se nick név ,se email cím. -
kaposi1
tag
Szintén bekerültem ,de nálam most ez a helyzet.
"A szerver ideiglenesen képtelen hogy karbantartási üzemen kívül töltött idő vagy kapacitásproblémák miatt szolgálja ki a kérésedet. Próbálj megint később."
Másnál működik?
-
kaposi1
tag
Sziasztok!
Kb két hete van fent eme remek game a gépemen.
Most vagyok C-V-ös szinten,de még sima Leon-om van.
Panamára gyúrok, most van 120000 Rp-m.
Négy napja játszok csak explorer-t ill. TA-t.
Tényleg az előzővel lehet nagyot kaszálni.Ezzel kapcsolatba a következő kérdésem lenne.
Teszem fel nyitnék egy Combó szobát. Lejelszavaznám,majd meghívnák nyolc normális
tagot, akikell megbeszélném hogy 8 futamot megyünk és mindíg más nyer.
Vagyis a nyolc autóbol igazán csak egy indul el a rajtnál, és ő szed össze mindent.
Minden futamban más.
Szerintetek így mennyi RP-t lehetne összeszedni?
Tudom hosszú lenne meg unalmas, de mégis kiváncsi lennék rá hogy mi a max összeg.Egyébbként a nick nevem Euroman67.
Szóval ha megláttok valamelyik combóra várakozni ne vágjatok ki , mert magyar vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Képregény topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest