- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Látom kirobbant a vita az Explorer vs. RP szerzés ügyében. Minden ember más, más mentalitással és értékrenddel.
Az Explorerhez igaz nem kell semmi tudás, de cserébe nem is ratingos. Örülök a sok RP-nek, mert hamar lehet keresni vele és nem kell meggebedni érte. TA szintén jó, de sok a gyökér, hosszú, igaz, fizet is. AMA és PRO VS versenyeket imádom, Versenyeim 80%-át ott töltöttem, veszett sok idő alatt autókáztam össze egy alap autó árát. Megvettem a Pannit, esélytelen vagyok vele a bug miatt, plusz a többieké teljesen fel van tornázva maximumra. Sohasem a pénzért játszottam, hanem a játékélményért, de a Panni vs alacsonyabb kategória nem tart izgalmakat. Quadroval is eszméletlen sok jó versenyt játszottam. A játékban kez kialakulni egy igazi mag, ennek megint megvan a jó és a rossz oldala, nem egyszer kickeltek már amiatt, mert én nem vagyok atoműberkocka aki napi 8+ órát PT-zik. Nem értem, miért néznek a sok időt játszott játékosokra istenként, még ha közepes vagy alacsony szintű is. Sosem értettem ezt. Egy újonc tudhat sokkal többet, mint pl. PH! félisten. Ilyesmit értek ezalatt.
A sok gyors autó, a pályacsúcsért való hajsza, a riszpektért folyó küzdelem kiölte a PT varázsát, karácsony tájban pedig mekkora játék volt ez feelingjét tekintve. Ma már csak néha korzózok eggyet, majd Explorerezek, remélve, hogy az egyre gyülemlő RP-ből vásárolhassak a vezetési stílusomhoz leginkább illőt autót és normális versenyeken indulhassak vele a JÁTÉKÉLMÉNYÉRT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Call of Duty Next 2025 - Amit az idei résztől várhatunk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest