Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
úgy látom vagy én fogalmazok rosszul vagy egyeseknek szövegértelmezési gondjaik vannak (vagy felületesen olvasták el, amit írtam) Próbáltam precízen, érthetően fogalmazni, de ezek szerint nem sikerült...
1.) Ha kilépnek nem csalás, előfordulhat a véletlenszerűen (igaz, marha kicsi az esélye, még ennél a CTD gyakoriságnál is.) de hogy rendszeresen, egymásután előforduljon ez "véletlenül" az már csalás gyanús.
2a) PT-s ranglistáját (rating) egy szóval sem említettem... nem emiatt írtam be a TMN-t, mint példa, hanem amiatt, hogy egyesek önzősége miatt, hogy tönkre tud menni a játék...
2b) Egyébként, amit a ratinggal kapcsolatban írtál sajnos igaz...
Tudom, egyeseknek (PT játékosok) nem tetszik amit írók, hisz egy picit ellenük beszélek.
Biztos azt gondoljátok hülye ez a ploki, rp-t akar elvenni tőlünk Persze mindenki akar sok-sok rp-t és kocsit, de mi van, ha már megvetted az összeset? a játék egyik célja (gyűjtögessünk) nem létezik többé számodra. Ráadásul küzdés nélkül éred el mindezt..."Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning."
Akár tetszik, akár nem, ez a játék célja, szórakozz, játssz, érezd jól magad és közben gyűjtöghetsz, amivel fejlődhetsz.u.i:
e=mc², nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek, de csak 1 embernek a postjára lehet válaszolni, és pont te postod volt ezzel kapcsolatban az utolsó ilyen"A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. "
Ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha már az enyém megdöglött" hozzáállás
"Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
"Speedbugot mindig is elítéltem (ha szándékos, ha nem)... (lásd korábbi kirohanásaim)
Explorer nagyon határeset, mint ahogy írtam... de még belefér, mert kell hozzá csapatmunka...TMN-nél hiába írtunk bármit is, direkt a fejlesztőknek, hivatalos fórumba... nem csináltak semmit "Ez egy ingyenes játék örüljetek neki, hogy nem kellett fizetni... majd csinálunk valamit" - persze nem csináltak semmit ellene, edig 2 évük is volt rá...
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- VPN topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"