Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Még szempemberben egy topikban GSX azt írta a Morello az egyetlen ahol a kocsi adatai is változnak ha cseréled rajta az optikai cuccost, de elvileg az egy bug. Viszont nem mindegy miket raksz rá, befolyásolják az autó menettulajdonságait, ha jó kombinációkban rakod fel őket erősen képesek befolyásolni a handlinget és a top speedet csak ezek nem jelennek meg számokban.
Ezt már korábban is hallottam és még év elején mikor a ligákra gyakoroltam, a Route 2-re, a Stallionra Krivjur által tanácsolt optikai tuningot raktam fel és mivel sokat mentem akkor ott, érezhető volt a különbség. Lehet hogy bug, lehet hogy nem, csak erről semmi hivatalos infó nem volt, csak egyszer asszem 1 éve volt valami szavazás hogy befolyásolják e
Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szinte Új HP HyperX Cloud Flight Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Creality Hi Combo
- Bose QuietComfort Ultra fejhallgató
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- JBL STAGE 2 9634
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest