Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Még szempemberben egy topikban GSX azt írta a Morello az egyetlen ahol a kocsi adatai is változnak ha cseréled rajta az optikai cuccost, de elvileg az egy bug. Viszont nem mindegy miket raksz rá, befolyásolják az autó menettulajdonságait, ha jó kombinációkban rakod fel őket erősen képesek befolyásolni a handlinget és a top speedet csak ezek nem jelennek meg számokban.
Ezt már korábban is hallottam és még év elején mikor a ligákra gyakoroltam, a Route 2-re, a Stallionra Krivjur által tanácsolt optikai tuningot raktam fel és mivel sokat mentem akkor ott, érezhető volt a különbség. Lehet hogy bug, lehet hogy nem, csak erről semmi hivatalos infó nem volt, csak egyszer asszem 1 éve volt valami szavazás hogy befolyásolják e
Új hozzászólás Aktív témák

- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest