- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Valamelyik nap beszéltem Vergillel mert én is észrevettem ezt a bugját és az ő "ékes" angol tudásából azt sikerült leszűrnöm hogy egy CTF meccsen volt valami bug, aztán nem értettem hogy kilépett vagy kifagyott de mikor visszement ilyen lett.
Amúgy még régen sokat versenyeztünk együtt, de amióta kilépeget (amit már régen elkezdett), de főleg amikor elkezdte a wallriderkedést azóta nem megyek vele. Azt elismerem hogy gyors, nekem viszont nincs szükségem unfair játékosokra. Lehet hogy már nem az mert elérte a max ratinget, de ez meg milyen már? Rengetegen panaszkodtak rá.
Egyszer mentem vele talán az IP blokk óta, de az kínszenvedés volt mert laggolt akkor (valszeg HSS miatt, mivelhogy brazil), én meg mintha jégen mentem volna.
Amúgy nem értem, néha laggolnak, néha normális versenyt nyomunk a HSS-esekkel, amikor játszom..
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest