Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
Szerintem mikor bejött a morello nem olyan sokan tudták tesztelni,hogy milyen és nem is volt sok cl7 es szoba ami fullos lenne.Én sokat mentem vele Englandon éppen azért mert akár hogy balancoltam nem tudtam úgy menni vele hogy ne drifteljen le 1 kicsi ugratónál. Ha meg R+grip R aero akkor meg baxik kanyarodni.Most megint elővettem a morellot de ugyanolyan szar. A panni pattog az úton, de legalább irányítható a morello szerintem 2x jobban pattog az úton ,kimegy a segge és irányíthatatlanná válik.A féktáv 2x annyi mint a panni nál pedig csak 1 kicsit gyorsabb.Szerintem kormány nélkül kész killodás vele menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest