Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Karibaba
üzenetére
Furcsa, akkor lehet, hogy nekem ezért játszhatatlan 4830-al XP alatt 9.12-es catával? Tegnap feltettem az XP-mre is, arra az esetre ha véletlen ott járok, tudjak körözgetni, de nevetségesen szaggatott. Alig bírtam végigszenvedni a pályát, de retire-zni sem akartam, nem mértem de szerintem 20-at nem érte el az FPS.
Egyébként win7 64bit alatt tolom, ott semmi gond nincsen, egy apróságot leszámítva, a 9.10-el az egyik downtown pályán kemény grafikai bugok voltak, de feltettem a 9.12-őt azóta semmi zűr nincs vele, pedig minden maxon van, maximális élsimítással 1280x1024-ben, egyedül a noise effekt van kikapcsolva... FPS-t mondjuk még nem mértem, mert sehol se szaggat, akkor szoktam csak mérni, ha finomhangolni kell mert kevés a játékhoz a gép. Bár belépéskor még így is figyelmeztet a játék, hogy nem friss a vga driverem, pedig most a 9.12 az utolsó WHQL
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba
üzenetére
9.8assal remekül (régebben a 9.9essel is) fut a konfigomon(profilon látható) fullHD felbontás, minden maxon kivéve antiA és world detal - közepes; shadow és az alsó 3 csúszka van levéve, post effects, noise meg még vmi mert nem tetszenek. Az árnyékot lehet, hogy visszakapcsolom, azért kapcsoltam ki, mert nem volt végig jelen, csak akkor láttam, ha közelé értem hozzá, kb 50 méteren belül és zavart, hogy csak úgy előtűnik.
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest