Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Hmm akkor a CL1 kocsik véglegesek RPért is. Nekem úgy rémlett, hogy minden amit örökre veszel azért fizetős ponttal kell csengetni, úgy fest ez változott.
Crea, hogy haladsz az időpont és pálya egyeztetéssel?
Nekem mindegy melyik pálya lesz, konkrét időpontokat nem tudok előzetesen mondani. Két hetente péntek délutánból és hétfő reggelből kiesik 5 óra, plusz amikor még padot koptatok
illetve még nem tudni mikor lesznek vizsgáim.Az megoldható, hogy a csapatok lejátsszák a meccseiket egymással és annak az eredményét mind a 2 csapatból valaki feltölti valahova és az alapján kapnák a pontot? Így nem kellene minden versenyre felügyelő, azok önszabályozóak lennének, mivel egyik csapatpárosnak sem érdeke, hogy ne egyenlő esélyekkel induljanak. De a létszámnak fixnek kell lennie a pontozás miatt.
Úgy fest, hogy a HPT nem indul, Wandal visszalépett. Matrix egyedül maradt, sajnos úgy nem lehet indulni. Mátrix átmehet a pH-s csapatba szerintem. Így egy 3 fős és egy 4 fős csoport maradt.
Nevezhetek én is? Szeretek versenyezni, főleg ha nincs tétje, így nem olyan borzasztó a vereség
Meg már hiányzik a versenyszellem a játékból amit régen, ligákon és egyéb rallikon átéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve még nem tudni mikor lesznek vizsgáim.