- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Nekem kb 1 hónapba telt mire rájöttem, mit hogyan kéne csinálni billről kormányra váltáskor. Ezalatt egész sokat játszottam.
Először olyan beállítást akartam találni mint ami billentyűzeten is volt, mert azt szoktam meg. Aztán a FFBet is valami normálisra kellett állítani, hogy ne is rázzon szét, de azért érezzem ha mondjuk a rázókövön megyek, meg ha csúszik az autó segge.
A mostani beállítással csak serpentinen van baj a tó melletti macskakövön, az kegyetlen - ez az 1etlen hely ahol hangos a G25
Sim driftelni még mindig nem tudok kormánnyal, még mindig lassú vagyok hozzá, próbálkoztam a beállítások módosításával, de még mindig nem tudom nekem mi lenne jó kormányhoz a sim driftre. CTF még esélytelenebb kormánnyal.
Jelenleg csak versenyezni tudok kormánnyal, az alapjában véve egész jól megy már. De egy pálya-autó kombinációhoz többet kell gyakorolni, mint billentyűzettel, sokkal többet. Lehet, hogy csak a több gyakorlás miatt, de szerintem az analogitásnak is van némi köze ahhoz, hogy a köridők javultak, nagyon sok gyakorlás után persze. Remek példa erre nálam, hogy most buggyval megdöntöttem a régi billes, speedbugos harpoon rekordomat broadon fél másodperccel. Anno harpoonnal voltam gyorsabb.
Billen versenyhez 200 körüli ranget használtam, most 900at használok, de a kormány csak 720ig fordul, így a játékban kicsit gyorsabban fordul a kormány mint a kezemben. nekem versenyhez az ilyen beállítás -ilyen arány- jött be.
Szerintem sim drifthez és majd ha megjavul a zászlós mód akkor szerzek majd 1 gamepadot (a mostanin tönkrementek a gombák
)Most, hogy jönnek a csapatok és tagjaik, meglepődtem hogy ilyen sokan aktívak itt is. Játékban nem sokkal találkoztam mikor még aktívabban játszottam. Remélem sikerül magam újra aktívvá tenni jövőhéten és akkor csaphatunk pár kört - csak sim

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- E-book olvasók
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)