- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
-
-
Domonkos
addikt
válasz
ABnormal #20295 üzenetére
Mostanában egyre kevesebben sim-eznek, mindenki áttér inkább explorerre amég lehet. Szerintem ha "elcseszik" az explorert akkor nem fog mindenki visszamenni a sim-hez! Sőt még kevesebben fognak játszani a játékkal. Inkább a sim-et kéne felerősíteni, mint a explorert lehúzni. A játékosoknak az a bajuk a játékkal, hogy nagyon sok xp kell a fejlődéshez! Szerintem mindenki sokkal szívesebben játszana akármlyen játékmódot, ha gyorsabban fejlődne!
Szerintem az volt a játék és a fórum aranykora mielőtt még bejött volna a morello! Akkor nem voltak klánok, nem volt ekkora széthúzás, akkor a szintek még elfogadhatóknak tűntek és nem szarakodtak a kocsikkal... Remélem hamarosan rájönnek majd, hogy ez így nem lesz hosszútávon jó! -
UnConnecteD
senior tag
most meg 83 van
most sokan CTF-re gyurnak
-
ABnormal
őstag
felnéztem most a szerverekre...49ember volt sim vs-ben...ennek vége...
-
Egészen jól sikerült ez a kis Gymkhana event.
gridghost ment egy 1:28-as időt, ami elég durva, ezzel el is verte a mezőnyt megszerezvén az első helyet.
A második hely 3 ember között oszlik el (1:31-es idő): TNA, Power és sasvillamad
A harmadik helyen talán crazy_simba végzett 1:32-vel.Sajnos így elsőre (és utoljára) 1:34-et futottam, de annyira nem rossz ez.
mian jövő hétre is ígért egy újabb gym eventet, csak a Hangárba.
(ez még nem hivatalos)
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Karibaba #20289 üzenetére
Én 2hete egész értelmes beszélgetést folytattam vele.
Nagyon lemaradtam tőle és írtam neki, hogy ne várjon meg a célnál, erre ő vissza írt, hogy egy 44 szintü játékost ne várjon meg? Már csak tiszteletből is megvár.
Aztán elkeztünk csevegni privátban és elárúlta nekem hogy 42éves lesz novemberben, meg hogy szerinte kormánnyal nem lehet jó időket menni mert lassan lehet vele reagálni, meg hogy ő gamepaddal játszik mert azzal nagyon pontosan lehet irányítani.
Eddig nekem semmi negatív élményem nincs ItsOver-el kapcsolatban.
Ja de mégis! Szinte mindig elpáhol. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Bandi18 #20285 üzenetére
Elég részletes ismertetést találsz az egész játékról a www.obb.zoldneon.hu-n,
vagy a http://www.obb.zoldneon.hu/?gy.i.k.,136,
illetve a http://hungarianpt.dtsh.hu/news.php oldalakon. -
tomkatomi
tag
A PT Tournament of Champions-ról el tudná nekem mondani nagy vonalakban a lényeget valaki? Sajnos szegényes a tudásom
Köszönöm -
válasz
Bandi18 #20282 üzenetére
"Elfogytak a kulcsok" - MMORG (Massively Multiplayer Online Racing Game), tehát nagggyon durrrván onlány versenyzős játék. Szóval versenyezni kellene, online játékosok ellen. Arcade módban (vagy lehet gyűjtögetni az Explorer-ben), class1-es ellenfelekkel.
Piros kulcs 7000XP-nként, sárga kulcs 75 megtett mérföldenként.
Application formot kell venni a vezetői vizsgához, ami kb. 5 szintenként esedékes (amikor kell, akkor pirosan villog a License gomb). A form megvásárolható a shopban, 1400RP-be kerül.Van valahol egy jó kis leírás az egészről kezdőknek, a nélkül nem érdemes elkezdeni. Korábban linkelték...
MOD: Lekéstem... -
PaJa1
őstag
válasz
Bandi18 #20282 üzenetére
Kulcsot versennyel szerzel.
Piros(task és mission): 7000 XP, Sárga(challenge) 75 mérföld megtétele után. Ezek a Garage-Inbox ba mennek.
Mindegyik küldi, feladat, kihívás újra játszható.Applicaiont formot 1400 RPért veszel boltban. De ha rákattintasz a go for it re és nincs ilyened akkor felajánlja hogy vegyél egyet, rögtön a "pulthoz" visz, csak egy OK ot kell nyomni.
Ahol látod hogy 2 ára van valaminek, AP és RP ott VAGY az egyikkel fizetsz VAGY a másikkal.
Mindennek azért van APs ára is, mert ajándékozni csak APért tudsz.Később érkezett de hosszabb
-
Creative997
őstag
válasz
Bandi18 #20282 üzenetére
Application form: shop/miscs, 1400RP ha jól emléxem
Kulcsokat a mission-okhoz versenyek útján szerezhetsz:
- minden 7000XP után kapsz 1 piros kulcsot (carrer-hez és task-hoz)
- minden megtett 75mérföld után kapsz 1 sárga kulcsot (driving challenge-hez)AP-t 3 módon lehet szerezni:
- veszel, 1000AP $10, ez a leggyorsabb út
- olvasod és figyeled a hivatalaos fórumot, a shoutbox alatt találsz fórum eseményeket avagy AP only event-eket, ahol ha megcsinálod az aktuális feladatot kapsz ingyen AP-t. Ez a leglassabb módja
- challenge módban. Ahhoz challenge ticket kell a boltból, ami 5AP 1 darab. Minimum 4 versenyző kell, az első megnyeri a bedobott ticketek összértékének 80%át (asszem) és a maradékot a második viszi. -
Bandi18
tag
Hello
Végre frissített
De most meg gondban vagyok. Nem tudok mission-t csinálni mert elfogytak a kulcsok + olyan driver licence-t sem mert valami application form kell hozzá, ami AP-be kerül. AP-t csak pénzért lehet venni?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20279 üzenetére
"De már eleget vitatkoztunk ezeken, a lényeg h mégis játszunk a játékkal
Egy nagy rossz húzást látok és az a Crew rendszer."
Erre csak ennyit:Ja, hát igen, én szeretem katasztrófálisan beállítani a helyzeteket, hogy legyen ereje a mondanivalómnak.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20278 üzenetére
Igen válasz, véletlenül az új-ra kattintottam
Én csak azt mondom h néha probálj meg mások fejével gondolkozni h mit miért csinálnak. Úgy állítod be mint egy katasztrófális helyzetet.
De már eleget vitatkoztunk ezeken, a lényeg h mégis játszunk a játékkal
Egy nagy rossz húzást látok és az a Crew rendszer. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20277 üzenetére
Gondolom válasz akart lenni.
Még szép, hogy a magam szemszögéből nézek mindent. Miért ki szemszögéből nézzem? Az aeria sem szeretetszolgálat ..... és én se. (és hogy szép keretes szerkezetű legyen eme hsz-em) Persze, hogy magamból indulok ki, másnak nem látok bele a fejébe.
-
Creative997
őstag
Az a probléma, hogy magad szemszögéből nézel mindent, mert néha bele kéne gondolni mások hogyan gondolkoznak. Ez a mystery cuccos dolog lehet h szemétségnek tűnik de nagyon jó ötlet h fizessenek APt. Ráadásul az embert ismerve úgyis akar APs autót és előbb-utóbb úgyis fog venni (persze vannak kivételek), ha azzal foglalkoznál h hogyan lehet pénzt keresni a játékból annak ellenére h ingyenes és mondjuk a fizetésed múlik ezen, te is ezt csinálnád! Nem azt mondom h minden úgy van jól ahogy az AG csinálja (sőt) de azért elég sok jó húzásuk is van. A másik dolog h nem kell APt venni, nem kötelez rá senki, RPs autók is ugyanolyan jók, sőt akár jobbak és örüljünk h ez egy ingyenes játék. És azért mégis van minden hétvégén time rush, mégis vannak kiskapuk RP farmolásra, mégis van sok event. (ha megszámolnám, több mint 1 mila RPt, több mint 10000APt és több 10000APnyi cuccot (rengeteg csajt, több száz poppert, nitrót, ingyen autókat sőt még nickname changert is, stbstb) nyertem, csak figyelmesnek és szorgalmasnak kell lenni. Level42es szinten értem el, hogy az összes RPs autó megvan fullon és 6 APs autó nincs meg (de a többi is fullos) úgy hogy csak 1x fizettem be magamért, akkor is promó keretében. De persze mindenki magából indul ki. Ez meg az én véleményem.
-
Karibaba
aktív tag
Lett 1 új barátom, pedig én nem jelöltem találjátok ki,ki az ????
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #20270 üzenetére
Myst boxba is tehetik
Gymkhana: Az RP nyeremény az alapján változik ahányan indulnak, 100an indulnak akkor 500k RP lesz a nyeremény, aminek az első a 75%át kapja, ami nem kevés.
De ez nem történik meg az olyanok miatt mint te.
Videó: Ha bugos a videószerkesztőd akkor szerezzél másikat. A nyeremény pedig több ezer forintnyi APs cucc.Amúgy, 10 ezer RP egy kezdőnek aki nem farmol hanem szépen fejlődik, megtanulja kezelni az autókat, kiismeri a pályákat és közben élvezi a játékot apránként tuningolja a gépeit ahogy eléri a szintet qrvasokat jelent! Persze magyarázhatom ezt a "földtúró" társoságnak. Elfelejtetted hogyan kezdted. *csillagok helye*
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bandi18 #20271 üzenetére
Nyugodj meg, onnan folytatja, ahol abbahagyta. Mindig amikor elindítod a Project Torque-t, a launcher előtte lecsekkolja a fájlokat és ha hiányzik valami, akkor azt leszedi. Az update folyamatkijelzésében értelmet ne keress, csak úgy tűnik, mintha előlről kezdené. Azon se lepődj meg, hogyha befejezi az update-et, lehet hogy van még frissítés, szóval "kezdi előlről".
-
Bandi18
tag
És olyankor mi a teendő ha megszakad az update mert netszakadás volt? Nekem előről kezdte. Nincs mód arra hogy onnan folytassa ahol abbahagyta?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bandi18 #20269 üzenetére
Hát akkor csinálj helyet a C-n. A windows sem szereti ha tele van a c meghajtó, nagyon belassul olyankor.
PaJa: Csodálod, hogy nem érdekelnek senkit se az ilyen eventek? Mik a nyeremények? 5k, 10k, 20k RP. Ennyi RP-t talán már egy level10-es sem értékel, amikor pár versennyel vagy egy-két expóval össze lehet szedni ennyit. Meg ilyen semmirekellő flaming skidmarks-okat meg soha senki által nem használt challange tick-eteket osztogatnak. Jó most itt egy Cobra-t lehet nyerni, de RP-s lesz ez a kocsi. Bár ennek is a tuningjával kitudja hogyan fog köcsögösködni az aeria. Lehet, hogy ennek már a lvl3-as upgrade-je is ap-s lesz, de nem akarok ötleteket adni ennek a lehúzóbandának. A lényeg, hogy RP-ért is megvehető cuccokért én biztos nem fogok mindenféle bugos videószerkesztő programokkal kínlódni.
-
Domonkos
addikt
-
Bandi18
tag
Hellosztok
Nem lehet valahonnan külön leszedni az updateket, vagy legalább azt beállítani hogy a frissítéseket ne a C-re szedje? Mert nekem nincs ott helyem. Ja és az normális hogy leszedtem a 2009_02-es exe-t a honlapról és egyből frissíteni akar induláskor?
Üdv
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20265 üzenetére
csak PTben hallottam h cefett gyors a 7es winfossal. Másról nem szóltak.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #20264 üzenetére
Hát ill helyesbitek.A PT az elindul rajta de a többi játék nagyon szarakodik.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20262 üzenetére
Úgy tudtam hogy win7el gyorsabban tölt a játék és nem volt vele gond.
-
Mariann294
őstag
2 dolog miatt nem indultam:
1.Nem volt időm "bentanulni" a pályát mivel mostanság rengeteget kéne tanulnom.
2.Nincs felrakva a játék.Ugyanis letöltöttem ezt a szar windows 7-et és teljesen összekuszálta a gépemet.Játék terén használhatatlanná vált,meg kell várnom mig meg lesz a külső vinyóm.Remélem a videót lesz időm elkésziteni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20258 üzenetére
Úgy értem hogy Crean kívül senki sem indult az eventen aki itt megfordul. Lehet nem akartok versenyezni, JÁTSZANI egy kicsit komolyan vagy nem értitek(pedig a bemutató video elég egyértelmű) vagy meg se néztétek.
De ha nem kell kígyó és rp másfél perc bemutatóért akkor nem... Nem erőszak a disznótor, csak a kucu ellenkezik.
A video készítéshez meg eddig egyetlen videó érkezett. Jelenleg Penge az első és a fődíj boldog várományosa. -
PaJa1
őstag
Pedig tuti nyomtam ctrl v-t... amúgy is már linkeltem egyszer, érdekes akkor jó volt a link és senkit nem érdekelt, a rossz linkre meg egyből buktok.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #20254 üzenetére
Köszönjük a gyors javítást !
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #20254 üzenetére
Így már más, bár így se sokat értek belőle, de google translate a barátom
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
Gymkhana - jó nyeremények!
-
SylarHUN
senior tag
Na itt az igazi Camaro!
Valahogy a játékban nem ennyire jó!
Pedig nem ártana!!! -
SylarHUN
senior tag
Tudom semmi közöm hozzá, de mi lesz a feljelentésben?
Az hogy megrendelt tőled valamit és nem vette át, az azt hiszem nem bűntény.
Ha az lenne, akkor én hetente 10 embert jelenthetnék fel, mert nem vette át a rendelését.
Tudod mennyiszer előfordul, hogy megrendelnek 1 számítógépet valahonnan, elpostázom és vissza jön mert nem vették át. Gondolhatod, hogy nem két forintba kerül egy 80-90ezer forintos tétel elküldése a cégnek. És mégsem teszünk feljelentést, hiszen nem bűntény!!
Gondolom ezt te sem gondoltad komolyan. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #20244 üzenetére
Tudom, pont ezért kérdeztem, hogy volt-e valami előjele
A visszaszámlásra gondoltam alatta, mert én ma nem voltam fent
Ezek szerint hiába reménykedek, pedig gondolatban még össze is kötöttem, hogy update szerdánként szokott lenni
-
SylarHUN
senior tag
Totális server crash!
Egyik pillanatrol a másikra, megszüntek a PT szerverek.
Illetve ott vannak, de tök üresek és nem lehet belépni rájuk. -
SylarHUN
senior tag
Ezt eddig is tudtuk, hogy te vagy a Magyarok küzűl a legjobb!
De most már 1000millíó%-ék, hogy a világon a legjobb is te vagy!Más szóval, nekem így jó az irányítás, nekem ez fekszik, nem tagadom, biztos ügyetlenebb vagyok az átlagnál, ezért van szükségem a help-re.
Neked meg a véredben van az egész, te erre születtél, neked ezért megy a dolog help nélkül.
Grat hozzá!!Majd ha lesz rá időm, talán megpróbálom megszokni help nélkül, de 1enlőre még ezt is szoknom kell. 1hónapomba kerűlt, hogy olyan ídőket tudjak menni kormánnyal, mint billentyűvel. Majd ezt is kipróbálom és ha megy, akkor király leszek mint te.
-
PaJa1
őstag
Ahha, volt szerencsém egy hétvégére kipróbálni egy MOMOt. Annyi idő alatt nem sikerült beletanulni.
De se kormánnyal, se billentyűvel nem használtam/használok helpet, az nekem egyszerűen nem fekszik, hogy a gép "korrigáljon" ha elkezd csúszni a seggem.
Nekem nagyon nem segít a help.
1, Beleszól amikor nem kéne, még kis értéknél is.
2, Sokkal rosszabb időt futok vele, ha egyáltalán kibírom egy körig,az úton maradni is kihívás a köcsög helppel.
4, Rengeteget ront az élményből, a gép helyetted ellenkormányoz. De az is lehet hogy magas értéknél mér a jó irányba is tereli az autót.
5, A teljesítményem nem akarom a gépnek köszönni. -
Darahian
tag
(én kb. tíz percet töltöttem ezeknek az értékeknek a beállítgatásaival, aztán - mivel csak jól elállítgatnom sikerült - vissza a gyári értékekre és irány a sűrűje
)
-
-
PaJa1
őstag
6 körül kezdődik gymkhana futam.
-
Creative997
őstag
Azt hiszem a síri csend nem-et jelent
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Használ valaki közületek logitech formula force GP kormányt a játékhoz?
Esetleg megosztaná velem a játékbeli beállításait a kormányra nézve?
Előre is köszönöm. -
MaciG
addikt
Még mindig a fánkzabálás jövedelmez a legjobban?
-
PaJa1
őstag
válasz
Domonkos #20220 üzenetére
Paypal szinte azonnal lövi az APt. Nekem eddig mindig gyors volt. Lebonyolítottam a tranzakciót, elindítottam a játékot és már megvolt az AP.
Nem tudni mikor lesz a kövi akció, de érdemes kivárni.Játszanék én is GTA4el de nem fut. 3 FPS még gyaloglásnak sem nevezhető.
-
Domonkos
addikt
válasz
Creative997 #20218 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
És ha veszem azt persze egyből fel is tudom használni?
Mikor lesz a kövi. 50%os bónusz vásárlásra? -
Creative997
őstag
válasz
Domonkos #20217 üzenetére
Csak annyi kell h be kell lépni az illető nevével és jelszavával az aeriás accountjába, a Store-ban kiválasztod h mennyi akarsz és amikor fizetni kell a te paypalos accountodba lépsz be és a te kártyádról megy le a pénz és a másik játékos accountjára megy az AP. Ezt bárkinél meg tudod csinálni. (vagyis hát én googleben csináltam de paypalnal is így gondolom így megy)
-
Domonkos
addikt
Az megoldható, hogy 1 paypal acc-ról 2 ember vesz ap-t? és az, hogy 1 ember kettő különbözőről?
Köszi! -
Ricco_hun
senior tag
Még, hogy ingyen autó.
Jó vicc. Eddig legalább olyan akciók voltak, hogy ha AP-ért veszel kocsit választhatsz mellé egy ugyancsak AP-s kocsit. De ez. Egy RP-s kocsi max 100k RP (class4-5). Az mi? 1 óra expó. Bírom az ilyeneket, és most azt hiszi az aeria, hogy jó fej volt.
Ui: hol vannak a régi 100% rebate sale akciók? Sehol. Mert azóta kicsit elszállt magától az aeria. De mire fel? Kérdem én. Még ha mondjuk a Fionával jönne vagy 10 kocsi meg 3 új pálya vagy valami ilyesmi újítás lenne a játékban. De már régóta unalmas a PT. Inkább "megyek oszt lövök" CoD4-ben, meg viszem a GTA4-et.
-
Igen, arcade volt annyiból hogy ütközésnél nem tört szét az autó (régen még ez is máshogy volt, ha jól rémlik). De hogy a kezelhetőséget is megvariálják, az lehet hogy sok lesz nekem... Arcade versenyekre is csak azért nem nézek be, mert nem tudom elviselni a kamera himbálózását; nagyon idegesítő.
Majd megszokjuk (vagy megszökünk). -
PaJa1
őstag
Ingyen Autó! Vagyis egyet fizet kettőt kap akció.
Ha class6os autót veszel APért akkor választhatsz egy RPs cl5öst.
Ha cl5öst vettél APért akkor cl4esek közöl kérhetsz egy RPset.
A Contact USt kell használni, "Class 4 and 5 bonus car request promo" tárggyal. leírni mit vettél és mit kérsz. Lehet ajándékozni is az ingyen autót, ekkor az ACCOUNT nevét kell beírni a szerencsés jutalmazottnak.
Kedd este 9ig él az akció. -
Kommy
veterán
Upcoming Fiona build
We are sure many of you have been wondering what to expect with the release of the long awaited Fiona patch! Well we wanted to take the time to list out a few things that will be coming and to look forward to!
* Cobra Roadster class 3 fantasy car
* i7 processor bug fix- YES!!!!!
* Easy, Medium, Hard missions with individual prizes for each difficulty level!
* King Of The Hill- Now crews will have a chance to battle for possession of tracks and game modes to win monthly prizes!
* Deadzone for wheels and analog controllers
* Slight Changes in Drift mode physics more in a simulated feel
* Arcade handling in CTF, Explorer, and Drag mode
* Join friend's room option - Now Players will have a nice option to join a friend who is already in a room
* Drop down menus to display cars stats, parts, and game mode functions/descriptions
* Player loading bar and vote kick at loading screens
* New Trunk items with lowered performance will replace current trunk items.(Lap times will be reset a few times during this transitional period)
* Automatic server selection - Players will no longer have to choose a server upon log in. You will be placed into the server you last played on.
* New look to log in section
* A few new maps in each mode! These will be released shortly after build release with 1 new area to explore that will be released with the update.There are a couple more items that will be listed on the forums once the patch is ready to go! We will let everyone know when this post is made!
Ezt kaptam nemrég az aeriatól e-mailben.
-
Blade.T
tag
Video készítő verseny
Este neki is álok és elkezdem csinálni.
-
PaJa1
őstag
Video készítő verseny a replayek alapján
és
Gymkahana mianiak rendezésében -
Creative997
őstag
Csak egy példa MCR-re a "wyatt stole my mojo" topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest