- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
A játék történetében volt néhány frissítés és mindig úgy tűnt ennél rosszabb javítás már nem lehet.Na ilyen még nem volt hogy 5 percig sem lehet játszani mert állandóan ledobál.Az autók azok mindig megváltoznak ez hozzátartozik az "újításokhoz".A kiadó szerint ez biztosítja a folytonosságot,valakinek meg a játék végét.
Valószínű most is így lesz.
-
rsx
aktív tag
Server Online
-
Blade.T
tag
Na végre reagál a számsor
megy a server is
-
Nephrit
csendes tag
válasz
Mariann294 #20395 üzenetére
Indítsátok a klienst, új (szerencsére KICSI) update van, szerintem ez egy fix a DC-k miatt. Szerintem mire kész és indulok, már a szeró is ON lesz... (remélem legalábbis, mert ha nem, Aeria-ék kétes foglalkozású szülei igencsak csuklani fognak....)
Szerk: tévedés, szerver OFF
-
Mariann294
őstag
Meddig kussol a szerver?
-
dokar
addikt
bazz de szar, a TA Rookie úgy gyorsul, mint az Astrám
a deadzone se váltotta meg a világot, picit jobb lett, a skálán jobban mutatja a változást, mint játékban érzet, főleg a nem lineáris cuccnál.
egyébként kiírták, hogy 5 perc múlva restart, számolt vissza, aztán 4 perc hátra volt még és lelőtte magát. -
rsx
aktív tag
Ó, hogy dölne rá
Eddig 2 verdát+a kormányt tudtam belöni, + az uj Downtown pályán gyakorolgatam 2 körös menetekbe(volt hogy 4 kör is megvolt)
-
Blade.T
tag
A "számsor" a klaviatúrán még mindig nem reagál
és ezeket a 2perces kidobásokat kezdem megunni hogy belépek kidob belépek kidob
Ha helyreállna a games valaki írja már meg mert nekem már elegem van
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #20372 üzenetére
steering deadzone powaa, mindjárt próbálom
-
erdol
senior tag
Ezeket a kidobálásokat nem csinálja mindenkinek?
Felül megy a nagy reklám hogy corus event meg roush hour....ha állandóan ledobálás van akkor mi a faroknak megy a hirdetés?
Én mindenesetre mára meguntam hogy állandóan kidobál. -
SylarHUN
senior tag
Megtaláltam a helyes beállításokat!
Végre!
Szó szerint minden máshol van. Amit eddig balanszolni kellett, azt most nem, amit eddig nem kellett, azt most kell.
brrrrr.
Ez mire volt jó???? -
Szatyi.
csendes tag
Sziasztok !
Én is csatlakozom az előző felszólalókhoz az durva minden 2.-ik percben kidob engem is.
-
Nephrit
csendes tag
Viszont addig is lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy melyik RP-ből is megvásárolható street class 2-es kocsit érdemes megvenni? 34k-t még egy darabig eltart, mire összeszedek, de azért érdekelne előre is... Fontos, hogy ne csúszkáljon, jó kezelhetősége legyen. Kawa van most, ahhoz hasonló jellegre gondoltam, nade melyik a tuti? Előre is köszi a válaszokat, én nem értek - még - ehhez
-
SylarHUN
senior tag
Na ez most amit csináltak, ez ez ez vérlázítóóóó!
Hihetetlen!
Nemelég az hogy az irányítást teljesen újra kalibrálták és ezért újra kell tanulni, na de még az eddig használt balanszok sem jók.
És az mennyire vicces, hogy gyakorlatilag 1 kanyar bevételéhez állóra kell fékezni a verdát, hogy el tudj kanyarodni.
Na de még olyan érzésem is van játék közben, mintha sokkal lassabbak lennének az autók, nincs olyan sebesség érzetem mint patch előtt. Pedig a kilométer óra annyit mutat mint korábban.
Jaaaa és ez a 2percenkénti kidobálás.....
Nem találok erre szavakat!!
Miért kellett egy jó dolgot ennyire radikálisan átírni???
Bezzeg a grafikát nem turbózták fel!!!!!!!!
ááááááááááááááááááááááááááá -
Nephrit
csendes tag
-
Blade.T
tag
Végre bent vagyok, erre 2-percenként kidob
a fa... kivan!!!
-
rsx
aktív tag
Ennyire jól sikerült az update?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #20378 üzenetére
Nálad ez a csúszkálás helyreállt utána? Azért kérdezem, mert nálam az NSX csak pörög-forog mint a chemotox-szal lefújt légy
-
Creative997
őstag
Meg 2 percenként meghalnak a szerverek...
-
Blade.T
tag
Mindjárt megőrülök!!!!!!!!!
-
Bazzzs
senior tag
Végre
Még csak most frissítek, de elvileg van szerverválasztás, csak bedob automatán arra, amelyiken utoljára voltál. Főmenüből viszont kilépésnél választható. Továbbá olvastam még egy olyat valamikor, hogy új pályák és autók a patch érkezésétől számítótt pár napon belül fognak érkezni. Elvileg nem kell aggódni
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #20372 üzenetére
Most meg jó az irányítás, meg minden a kocsival, csak a szerverek purcannak ki
nem értem. Nem érdemes még versenyezni. kb 30an vannak most, gondolom mindenki csak kipróbálja, akik kipróbálták azok lelépnek mert nem lehet még játszani.
Viszont jó kis hullámmorajlás van a főhadiszálláson -
Creative997
őstag
Ezt még kár volt kiadni! Instabil. Vannak szerverek, csak belépésnél autómatikusan berak a phoebus-ra, ami 10 percenként meghal. Ha szervert akarsz választani akkor megjelennek. A kocsik borzalmasak, pár autót próbáltam csak ki. A rolla még jobban csúszik és unrealisztikusak a fékek. És az optionsból eltűnt az advanced, tehát a steering response, de van deadzone. Meg vannak jó dolgok is azért, de még nem kiforrott sztem.
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #20370 üzenetére
Nem nagy cucc.....viszont a login-os képernyó klafa...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Domonkos tegyél már fel képeket milyen,hogy néz ki stb...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #20367 üzenetére
A "nincs szerverválasztás" az azt jelenti, hogy mindenki egy szeróra megy (jobbik eset) vagy azt, hogy random szórja szét az emberkéket a szerók között. Ez utóbbi nagyon gáz, hiszen, ha egy szerón van az összes játékos még akkor is elég kevesen vannak a pt-sek.
Cobra nincs: hát persze, miért is lenne. -
Domonkos
addikt
Amit eddig újnak látok:
-Új ligon képernyő/amináció
-kisebb betűméret
-egy új menü: match list
-nincs szerverválasztás!!!
-újfajta missionablak + némelyik missonért lehet gift-et kapni!
-túl kontrasztos színek(új grafika)
-timeout (bár nem biztos...) afk-nál kidob!
-És a kocsikat nagyon elkeverte!!! (a shopban)Cobra nincs!
-ki lehet lépni a szobából még mielőtt teljesen betöltene!
-az egér ráhúzásával lehet a kocsi stat-ját megnézni!
-új pályatöltés!!!!!!!
-új fizika!!!
-újra jó f5 kameranézet!
-nagyon erős fékek!
-mission és a license egybeolvadt
- + az egeret is sikerült megcsinálni,igaz nem mindig
Egyenlőre ennyi! Versenyt még nem mentem
-
Ricco_hun
senior tag
Na, ha hazaérek (5-kor
) én is elindítom az ápdétet. Akkor ugye ez most a Fiona lesz. Mert sok hasznos apró újdonságról olvastam az aeria fórumán. Remélem a Cobra mindenféle mókolás (mystery box és egyéb állatságok) nélkül jön.
-
Domonkos
addikt
Végre! Itt az új folt! Mióta is ígérgették? csak kíváncsiságból... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz és mit vesz el!
de remélem lesz valami teljesen új!
Ha lejött akkor írok, hogy milyen!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok..
Mi jön a mostani pecsbe?
csak javítás vagy jön a Cobra is? -
Creative997
őstag
Laca PM!!!!
-
-
SylarHUN
senior tag
Ebből látszik, hogy ez a játék "nem ingyenes" és a fejlesztők meglettek fizetve!
Sajnos a PT-re nem tudnak dollár százezreket vagy milliókat költeni a készítők.
Ez akkor lenne lehetséges ha nem lenne a pt-ben az a rengeteg ingyenélő!!!!!
Invictus-ék is tudnának ilyet, meg még jobbat is, ha meglennének fizetve rendesen. -
dokar
addikt
poénból elvertem az eventeken nyert AP-ket egy Toyota AE86-ra. rettenetesen irányíthatatlan, tud vki rá vmi jó balanszot, hogy ne himbálja oldalra az orrát kanyar után?
egyébként a fő cél, hogy class 1 wanganban legyek vele a legjobb.
-
Blade.T
tag
Egy kis csemege a Subaru Fan-ok nak!
Link:[video]
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #20352 üzenetére
Nem csak viccből állítják le a szervert, remélem csinálnak is rajta valamit, elvégre karbantartás címmel kapcsolják ki.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20350 üzenetére
Úgy legyen, ámen.
-
erdol
senior tag
Karbantartás, remélem semmi gonoszság.
[link]
-
PaJa1
őstag
A második videója, az 2009es szubival nekem jobban tetszik, látványosabb. Mindkettő jól sikerült
Ehhez hasonló event van most PTben! Este 9től lesz a gurulás. Szabályok itt. Az előző event inkább stuntosabb, figurásabb volt, a mostanin csak az idő számít. -
Domonkos
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már, de szerintem nagyon ott van [link] És talán még egy kicsit a témába is vág! Nézzétek HD-ben!
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Össze legóztam én is egy videócskát a King of the Hill replays- ekből. Akit érdekel erre megnézheti -
dokar
addikt
válasz
Fittipaldi72 #20342 üzenetére
na ugye
-
Fittipaldi72
tag
már betudok,valamitől megváltozott a passom lekértem.és teljesen más volt minden
-
PaJa1
őstag
válasz
Fittipaldi72 #20339 üzenetére
A régi accountoddal nem tudsz belépni sem a játékba sem a weblapra?
-
dokar
addikt
válasz
Fittipaldi72 #20337 üzenetére
új account?
-
Fittipaldi72
tag
Szervusztok!1 ideig nem játszottam a játékkal és az a problémám van hogy,tegnap este visszajöttem és ujra kellett kezdeni a profilomat pl:lvl0.elvesztek kocsik stb...ha tudjátok mi az oka segitsetek!ty
-
Nephrit
csendes tag
válasz
Nephrit #20333 üzenetére
Na kérem szépen, akinek bármi gondja lenne, nem a gépe a rossz (legalábbis nem valószínű, mert azért akkora atomreaktor nem kell a PThez), hanem a 9.5-ös ATI Catalyst a ludas, én már a hajamat téptem lassan (6 éve növesztem, rossz ötlet
), hogy miért szaggat a játék... Ha ilyesmiről lenne szó másnál is netántán, nehogy csak úgy felnyomja a régebbi drivert, mert elég csúnyán kiakad a windóz, főleg ha CCC (catalyst control center) is van telepítve (16 színű borzadályos grafika lesz a winben, elég húzós...)!
A ripér menete:
1: (ha van CCC!) Szépen uninstallálni kell a CCC-t (sajátja nincs, "Programok telepítése és törlése" a Vezérlőpultból.
2: Eszközkezelőben TÖRÖLNI kell az aktuális drivert (illesztőprogram törlése, nem kell félni hogy sípol a rendszer, semmi gond nincs belőle).
3: restart
4: feltolni a 9.4-es drivert (lesz amikor rákérdez közben, hogy amit telepíteni akar, az régebbi fájl, mint amit felülírna - nyomkodjuk párszor hogy "Igen")
5: újabb restart
6: száguldozás fullos grafikával szaggatásmentesen, és naaagy vigyoros öjömbódottáRemélem nem lesz még valaki, aki ezzel szív, ha mégis, akkor pedig hogy tudtam segíteni
Úgyhogy most megoldódott a probléma, Lecc Roll van keményen PTben mostantól!
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #20325 üzenetére
Mások nem látják az email cimed szóval ebben nemtudunk segiteni szerintem.
De nemtudsz belépni?Mert akkor megtudnád nézni.Profilod/Beállitások stb.. -
-
Nephrit
csendes tag
Még annyi, hogy User Info-ban azt írja rám hogy offline.... miért lennék offline ha egyszer online vagyok? Ez meg mitől lehet?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem segíteni egy dologban...
Meg kellene nézni,hogy milyen e-mail címmel vagyok regisztrálva a játékba
név: panama
[HUN]-Kisa
sürgős előre is köszi.. -
Nephrit
csendes tag
Fene enné meg... negyed órája update-el és 0%.....
-
Nephrit
csendes tag
Sziasztok!
Én most kezdek majd játszani, egy ideig latolgattam a dolgot, anno le is szedtem (még friss volt a PT), de akkor még elég nyomorék gépem/netem volt. Most már jó kis gép, jó kis net van, úgyhogy ha lehet, szeretnék pár emberrel "barátkozni" online, mert fogalmam sincs az egész játékról
Ha engedni fogja, Nephrit néven leszek fenn - néhány órán belül (el kell mennem itthonról, meg a kliens is most csordogál lefelé)
-
PaJa1
őstag
Penge alkotott, addyduss megint!
-
Creative997
őstag
-
sanye89
csendes tag
Nyirádi Rally kis részletek
Videó
Ma volt az Ucsó verseny. Voltak jó pillanatok. -
szacsee
nagyúr
válasz
griffhun #20311 üzenetére
Majd a következő Build fogja csak támogatni sajna..
Nem tudni mikor jön, de én is várom már.
Lehet megpróbálom futtatni virtuális gépen.. -
griffhun
csendes tag
Sziasztok!
Regen project torque-oztam, de mar egy ideje nem. Gondoltam ideje lenni leporolni, es jatszani kicsit vele. De kozben sajnos (na jo azert nem banom) uj gepet vettem. Core i7, Ati 4870, es oprendszernek win7 RC1. Most nem megy a jatek.(Valahol olvastam, hogy jon core i7 bug fix.) Mi lehet a problema?
Segitsegetek elore is koszonom.
G. -
UnConnecteD
senior tag
ki az az SLX ? regebben nem ez volt a neve, ismeri valaki?
-
Blade.T
tag
1,5 óra Roncsderbi...
Link: [video]
-
SylarHUN
senior tag
Creative mester!
Jelentem elkészűltem az alkotással!
[link] -
Bazzzs
senior tag
Én most olyan másfél hónapot kihagytam, de tegnap felnéztem nyomni pár kört. Most én fogtam ki rossz embereket, vagy tényleg ilyen arogáns lett mindenki?
Olyan 50-en voltak simvs-ben és találtam egy cl4 szobát. Belépek, és látom hogy két játékos azonos klánból van, vagyok én, meg még egy játékos. Elkezdjük a versenyt, fél kör után vezetek. Az egyik klánjátékost kilökhették, mert elkezdett anyázni, bár bocsánatot kért tőle a tettes. Úgy másfél kör után az egyik kanyart elrontottam és beért a második helyezett, aki szintén klánjátékos. Nem rángattam a kocsit, de fogtam az ívet, hogy ne tudjon mellettem elmenni. Verseny után elkezdett a két klánjátékos anyázni, hogy mi milyen rammerek meg tisztességtelen játékosok vagyunk. Én kb. csak annyit csináltam, hogy nem húzódtam le a második helyezett elől a fűre, még csak nem is rángattam a kocsit előtte. Mindegy. Átmegyek másik szobába. Ott is azonos klánból van két játékos. Elkezdünk versenyezni, nyerek, erre elkezdenek anyázni. Belép ezután még egy játékos a szobába, aki szintén nem abba a klánba tartozott. Megkérdezte, hogy lehetne-e szavazós a szoba, erre szószerint azt írta neki a klánjátékos, hogy fogd be a pofád vagy takarodj
Persze én mindig benyomom a hello-t, ha új szobában kezdem a versenyt vagy gratulálok a nyertesnek, de más már ezeket az apró illemszabályokat se alkalmazza.
Most én léptem be csak rossz szobákba vagy tényleg mindenki ilyen bunkó lett?
Régebben pont azért szerettem ezt a játékot a hibákkal is együtt, mert egy-két izgalmas versenyt tisztességesen le lehetett nyomni és mindenki élvezte, beírta hogy good race, illetve gratuláltunk egymásnak, továbbá versenyek közt beszélgettünk is kicsit. Ez a rész teljesen kihalt a PT-ből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest