Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
SylarHUN #20599 üzenetére
Nekem nem az a valósághűség, ha ingerszegény környezetben (vagyis a grafika és a hang egy nagy nulla) erőltetve irányítom (azaz a controller rossz támogatottsága) a fapados (tehát az ASR, ABS, ESP hiánya) fantázia autót (azaz kitalált valótlan vacak) és közben attól rettegek mi lesz a következő bug.
Ha valóságra vágysz, akkor ülj be egy igazi autóba, a többi csak játék, ahol elsődleges az élmény.
A PT-t úgy jellemezném, hogy egy lehetőségekkel teli játék, amit a lehető legrosszabbul használnak ki a tulajdonosok.
-
Bazzzs
senior tag
Én nem szeretek panaszkodni, meg nem is szándékozom most se, viszont egy dolgot felvetnék. Egyedül azt nem értem, hogy az Aeria ezekkel a húzásokkal (kevés RP pályánként, magas szintkövetelmény, kevés autó, autókkal trükközések stb.) miért zárja ki az új játékosokat? Tudom erős a kifejezés, de sokan pár szint után feladják, és valahogy az az érzésem, hogy nem is nagyon akarnak új játékosokat szerezni, csak a meglévőket rávenni a költekezésre. Igaz van hibája a játéknak, de akkor is szerintem van annyira jó, és élvezetes, hogy ne csak ennyien játsszák. Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy írtó kevés játékos van a rendszerben. Néha szinte vadászni kell a szobákra. És szentül megvagyok győződve, hogy ennek a rossz szintkövetelmények és rossz akciók, illetve teljesen hibás, vagy egyáltalán nem működő marketinggépezet az oka. Miért nem érdeke az Aeriának az, hogy tele legyen játékossal minden szerver? Én szeretném egyszer látni, hogy nem 100-140 játékos van fent, hanem 2000-3000. A játék, ha kis javításokkal is, de simán lehetne ilyen népszerű. Az Aeriának is sokkal több lenne a bevétele. Egyszerűen nem értem mi az ok
Igaz én nem vagyok programozó, de szoktam 3d-ben alkotni, és tudom, hogy ilyen poligonszámú autók egy ember által is simán elkészíthetők 1-2 hét alatt kényelmes tempóban. És felőlem ezek közül is (fantázia autók) lehetnének fizetősek, de legalább jönnének nagy mennyiségben kiegészítőkkel, színekkel, matricákkal, meg mindenféle apró kütyükkel együtt! Magyarul düböröghetne az a marketinggépezet, mert nem az Invictusos srácok tudásán múlik, hogy vagy két hónapig kellett egy kocsira (Cobra) úgy várni mint valami megváltóra, vagy egyáltalán csak arra, hogy a mazdát betegyék a megfelelő osztályba. Mintha nem is akarnák igazából kihasználni a játékban lévő potenciált. És egyszerűen nem értem miért.
Remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni a gondolatmenetemmel. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ténylegesen ennyit érjen a játék, mint ahányak játszanak vele.
-
dokar
addikt
válasz
Ricco_hun #20596 üzenetére
Akit érdekel, az jöjjön át GRID-be. Egyszer megveszed 5000 HUF-ért és a legzsírabb origi járgányokkal téphetsz elképesztő hang és látványeffektek mellett. Nem kell plusszban rákölteni, max a gépedre ha nem bírja. Tegnap nyomtam ott egy online versenyt, hát vmi elképesztően jó volt. Feleségem is csak annyit jegyzett meg, hogy nem ezzel szoktam játszani, de ez sokkal szebb és valósághűbb. Na én téptem oda játszani. Majd visszalesek később, hogy van -e vmi pozitív fejlemény.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20595 üzenetére
"Ha ennyire szidod a játékot nem értem mért költöttél rá egy fityinget is.. "
Egy árva centet nem költöttem soha a játékra és nem is költenék. Ezért van MaciG rámszállva, hogy akkor milyen jogon merem én szidni a játékot. Hát mondjuk az igényesség vagy a józan ész jogán. Vagy azon, hogy ingyenesnek van beharangozva a játék. Mindenhol megy 100-as betűmérettel, hogy FREE, majd a játékban (amikor már beregeltél, hogy legyen 199 million members
) úgyis kiderül, hogy AP így, AP úgy. Vagy ami ingyenes (de hát nem az!!
), akkor az már következmények nélkül lehet szar? Legalább annyi következmény legyen, hogy itt fórumon szapulom a játékot/kiadót/fejlesztőt
. Csak gondolom fura, hogy egy "ingyenélő" (ez a lenéző kifejezés is csak mostanság jött szóba, régen nem volt ilyen) szapulja a játékot. Gondolom nagyon sok AP-t vásárló játékos ugyanúgy elégedetlen...csak nem írják le. (lásd: Dokar említette, hogy az egyik csapattársa jogi útra terelné a dolgokat)
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #20592 üzenetére
Ha ennyire szidod a játékot nem értem mért költöttél rá egy fityinget is..
Na mindegy te tudod..
Ez az fps esés nálam és pár haveromnál is előjön,bizonyos map-eknél.Ilyenkor kb 12 körül van az fps szám...jácchatatlan!
Elég érdekes mert a Grid full grafikával megy 40 fps-el és soha sem esik le.
Itt csupán szerintem optimálizálatlanságrol van szó,régebben is előfordult,eleinte csak serpentinen aztán jött a többi..(pl még a Circuit.) -
PaJa1
őstag
Elképzelhető, hogy a sok fa csökkenti az FPSed. Szerintem valami gebasz van a speedtree technologiával, összekad valamivel, eddig jól ment, lehet az új patchban van valami amivel nem komálja egymást.
Ha az angol bill kiosztást használja a játék a loginnál akkor a 9es utáni a 0 a felső soron. Amúgy a billentyűzet numerikus részével sokkal gyorsabban lehet számokat megadni, tuti ;)
Az Invictus egy programot ad el több piacra átcímkézve. Eddig jó volt nekünk mert előnyben volt a sim handling/fizika. Az ázsiaiak (mert nyomik v nem tom) arcade fos kell, most nekik lett fejlesztve ez. Egyszerűbb egy programot fejleszteni és azt több helyre eladni. De most, mert tényleg fos ami van, muszáj lesz 2 fajta játékot fejleszteni, egy arcadosat-keletre és egy olyat ami volt-kicsit szim, kicsit arcade az amcsiknak.
Eddig tartalomban, kiadó ízlése szerint, különböztek a termékek, most már magban is fognak, több munkája lesz a fejlesztőknek, mert 2 játékot kell figyelni és terelgetni.
LEGALÁBBIS ÉN ÍGY GONDOLOM.ui: nekem is RX7 FD volt az eslő APs autóm, lassan másfél éve vettem és még mindig a KEDVENC.
-
bbm
csendes tag
Nem igaz már kezd elegem lenni evvel az uj patchel 20 alá megy az fps em vlameik mappokon és így nem lehet játszani, biztos nem a gépemmel van baj...és ha leveszem az optionsban a cuccokat akkor is , remélem van rá megoldás vagy hamar kijavítják mert egyre jobban elb@sznak mindent...
-
Ricco_hun
senior tag
Vettem. De azt még talán sikerült egy 50% rebate sale-ben venni. Első AP-s kocsimat, az RX-7-et, még anno 100% (
) rebate sale-ben vettem. Most hol vannak az ilyen akciók? Sehol!
Azóta már vagy 3-szor csavart önmagán az aeria a rossz irányba (Vegyél AP-t, költsél AP-t, vegyél mindent AP-ból, vedd meg még a szaros replay mediumot is AP-ból
).
-
Ricco_hun
senior tag
Engem főleg az zavar, hogy nagyon irreális lett a sebességérzet. Így most nagyon kell kapkodni, hogy az ember végigmenjen egy gyors pályán. Tegnap az S2000-el mentem B-Road-on. Hát olyan a sebességérzet, mintha a Morello-val mentem volna, kevesebb idő jut lereagálni mindent. Há mondom mi ez, hirtelen 500 lóerős lett a Honda? Lenézek a kilométerórára és 150-160-nal megyek, pedig olyan volt, mintha legalább 240-nel mennék. Ez azért bosszantó dolog, mert most újra kell tanulni, hogy érzés alapján melyik kanyaron mennyivel lehet átmenni. Mert ugye én tegnap azt hittem, hogy 200-zal közelítek a kanyar felé (pedig lehetett vagy 120), ezért nagyon lefékeztem és éreztem, hogy gyorsabban is be lehetett volna venni azt a kanyart.
-
UnConnecteD
senior tag
erdekes ez. delutan megint csuszkalt mint allat, most estere pedig ujra jo volt az iranyitas. ugyanaz a palya, kocsi, beallitasok. mintha egy masik program lenne. en mar semmit se ertek
-
Blade.T
tag
válasz
Mariann294 #20583 üzenetére
Én is a „Num” billentyűket használom, és rohadt idegesítő volt amikor a betűk fölött kellet nyomkodni a számokat! legalábbis engem nagyon zavart.
Egyébként a 0 még mindig rossz -
Mariann294
őstag
válasz
jacksonfive #20585 üzenetére
Nem heti 1-2 szer hanem minden nap...
-
jacksonfive
tag
válasz
Mariann294 #20583 üzenetére
Ha csak heti 1-2-szer ütsz le számokat a billentyűn, akkor el is elhiszem, hogy gyorsabb neked, de hidd el, nem véletlenül van num. billentyű csoport is kialakítva.
-
Domonkos
addikt
Off Ha el lenne lopva a kliens akkor én tuti, hogy futtatnék saját szervert! Nem privátot, csak sima publikusat. (Lehetne fun szerver is) Nemtudom, hogy ti mennyire ismeritek a runescape nevű MMORPG-t. Na arról aztán simán lehetne példát venni! (Igaz, talán azt lopkodják a legtöbben de akkor is vagy 100x hangulatosabb!)
Azért, hogy legyen egy kis pozitív hsz.-m is:
Most nagyon tetszik az irányítás -
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20581 üzenetére
Ha nincs Paja, akkor nekem eszembe nem jutott volna, hogy ez lehet a gond
-
Nem tudom hogy egyáltalán megérné-e neki, vagy be tudná-e bizonyítani hitelesen az igazát, de sosem könnyű a jogi út...
Ahogy látom olyan "szardobálás" féleség megy mindkét fél részéről. Az Aeria azt mondja hogy az Invictus akarta lecserélni a fizikát CTF-ben és SimVS-ben, mert az Ázsiai piacnak erre van igénye (nem értem mit keres a PT az ázsiai piacon, ott elvileg LevelR néven fut). Az Invictus fanok pedig azt mondják hogy az Aeria milyen szemét, mert lehúzza az embereket, a pénzükért cserébe egyáltalán semmit, vagy csak nagyon keveset ad. Nincsenek már akkor Rush-ok mint régen.Hogy kinek van igaza, azt kívülről (játékos szemszögből) nem lehet eldönteni.
Szidják itt az ingyenélő versenyzőket is, hogy miért nem képesek fizetni legalább egy 1000-2000AP-nyi dollárt. Ezzel azért gondolom számoltak a fejlesztők és a kiadó is, hogy mi lesz akkor, ha valaki(k) az ingyenes játékot tényleg minden költségektől mentesen szeretnék használni. Eleinte tetszett nekik, nem nézték annyira rossz szemmel, de mára már elhatalmasodott a megélhetési harc és mindenképpen szeretnének a játékosokból "kicsalni" egy kis pénzt. Van aki fizet, van aki távozik...
1, maximum 2 évig fenntartják a játékot, aztán vége lesz, lekapcsolják a szervert és kész. Minden véget ér egyszer. Lehet kapunk egy új játékot helyette, lehet nem...Akik ingyen éltek eddig, azok jól tették, nem vesztenek semmit.
OFF off -
-
UnConnecteD
senior tag
es meg is kaptad? nekem naponta tobbszor is kiirja ezt. de persze csak bug
nekem mukodik a numerikus billentyuzet azota is
-
Blade.T
tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
jacksonfive #20571 üzenetére
Most mi lesz?!
Még jó, hogy a billentyűzeten a betűk fölött is ott vannak a számok. Ja és mégegyszer: -
SylarHUN
senior tag
válasz
jacksonfive #20571 üzenetére
Nem vetted észre, ha lenyomod nem történik semmi?
-
Blade.T
tag
Valaki tud valamit hogy mi van a "Wangan"-al???
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20567 üzenetére
Nekem 180 volt a tuning a cobrára. Kicsivel több mint az FCé de kevesebb mint a Civicé.
Én 42es vagyok már elég jó ideje, ha többet versenyeztem volna akkor már meglenne a kövi szint, de így csak hébe-hóba kocsikázással eltart ez is pár hónapig. Nem használtam se csajt se poppert már jó ideje, várom hogy mikor tudok majd megint jót játszani, szabadidőben és játékélményben. Már nem sok kell a 43hoz
-
Ricco_hun
senior tag
Látom neked sincs jobb dolgod, mint velem kötekedni. Hogy vagyok lvl41? A sok kombózás. Mondom még a karácsonyi pályán tápoltam fel magam lvl40-ig. Aztán sokáig annyi is voltam. Majd kaptuk a bulákat már nem emlékszem melyik eventen és vagy 1,5-2 hónapja el is használtam az egyik hétvégén az xp-s csajt szintén kombózásra, így vagyok most lvl41.
-
PaJa1
őstag
válasz
jacksonfive #20564 üzenetére
A játékban az új patch óta nem működnek a numerikus billentyűn a számok. Használd a betűk feletti sort.
Játékban választhatsz nicknevet amit majd megjelenít. Lehetőleg ne olyat amiben smiley van, nagyon zavaró. Szerencsére futamon már ki lehet kapcsolni a nevek mutatását, de a szobában akkor is sokat takar a smiley, főleg ha valakinek több van a nevében... -
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20564 üzenetére
Sajnos több mint egy éve regeltem, így már nem emlékszem mi is volt a menete, de elvileg lehet külön játékban használt neved, ami nem egyenlő a regisztrált névvel. Ezt már végképp nem tudom, hogy csak a szerepjátékaiknál (Shaiya, Last Chaos stb.) vagy a PT-nél is lehetett-e, de valami ilyesmi jutott még az eszembe. Amennyiben lehetett ilyet választani, akkor a játékosneveddel és nem a regisztrált neveddel kell belépni.
-
UnConnecteD
senior tag
azt vettem eszre, hogy a SimVS nel megjavult az iranyitas. fel oraja, ugyanugy tudtam Cork-on driftelgetni, mint a patch elott. tegnap pl. minden korben vagy 2x megpordult a mazda. most viszont ujra a regi ! tokjo.
csak az drift mod, csak azt tudnam feledni ...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
jacksonfive #20561 üzenetére
Figyelj minden apró részletre. Amennyiben jól emlékszem, a regisztrációkor kötelezően kellett a jelszóban nagybetűnek és számnak is lennie. Szerintem a nagybetűt rontod el, de csak tipp
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Regisztráltam az aeriagames.com-on, de a játékba nem enged belépni, azt mondja rossz user v. pass, mit rontok el? -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #20559 üzenetére
Fura dolgok ezek nagyon...
Alig játszól, mert hetente csak fellépsz és lezúzól pár kört amiért nagyon kevés (te hangoztatod) XP/Rp-t kapsz és mégis LvL 41-es vagy...
Én aki régen nagyon sokat játszott és rengeteget explorerezett ,meg fánkolt, meg wanganozott xp-s bulával meg properrel vagyok lvl 37. Szóval én itt valami ferdítés érzek a történetben. -
Ricco_hun
senior tag
Dehogy játszok vele. Hetente egyszer belépek, hogy van-e valami, majd megyek pár kört, elvernek és el is megy a kedvem jóidőre tőle. Utóljára december környékén játszottam vele normálisan. Azóta csak ilyen fél órákra lépek be, hogy vessek egy pillantást a változásokra. Pedig a karácsonyi pályának milyen fílingje volt.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #20553 üzenetére
Hát ne haragudj akkor ,hogy megbántottalak, de egyszerűen már nem bírtam, hogy ne írjak rá semmit, mert te a kommentjeid 80-90%-ban csak szidod a játékot és eltulzol dolgogat ,de nagyon... Tény, hogy nem játszok sokat mostanában (se ezzel ,se mással), de attól még utazás közben pl. buszon, szoktam olvasgatni a topikot és már tényleg nem bírtam, meg dugó is volt a hídon
. Ennyi!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #20553 üzenetére
Mielőtt megint veszekedés lenne itt a fórumon, tényleg vannak pályák, ahol ennyiket lehet kapni. Nem is tudom melyik circuit map-on kaptam négy kör után győzelemmel és best lap time-al együtt 65 rp-t. Másikon meg 1200 rp-t. Vannak egyenlőtlenségek ez tény, meg az is, hogy csaj, illetve explorer nélkül elég nehezen lehet pontot gyűjteni.
-
Ricco_hun
senior tag
Jajj, most azon vagytok fennakadva, hogy 150rp-t írtam. Lényegtelen mennyit mondok, az a lényeg, hogy szart sem lehet keresni simvs módban. És igen, 150 rp-t kaptam egy versenyért, tiszta low skill vagyok meg mittoménmi, mert a stock kocsimmal kiálltam csupa fullos ellen. Miért ti csak akkor mentek be egy versenyre, ha előtte le van zsírozva az 1. hely?
-
Bedühödtem én is, úgy döntöttem nem lépek be addig ilyen szobákba. Szörnyű hogy ezzel a lépéssel egy újabb szabad utat nyitottak a nyamvadt "csalóknak". Igazából azt sem értem, miért kellenek a játékba backpack cuccok. Akik nem élnek vele, azokat csak bosszantja ha más aljas módon töltésnél beteszi őket a szatyorba, akik pedig használják, azok meg röhögnek a markukba és azt hiszik hogy ők milyen jól tudnak teljesíteni a játékban.
MaciG: Szerintem 1500-ra gondolt... Valóban nem sok. Jó lenne kiegyensúlyozni az egyes módok közti különbséget, mert a legjobb CTF meccs is 1800-2000RP-t fizet.
-
Bazzzs
senior tag
"Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog pályánként egy értéket beállítani, egy fix számot."
Hát, ha azt nézzük, hogy az új mazdát is hetekig tartott átírni cl6-ról 2-reViccen kívül amúgy tényleg királyos az új Cobra, bár én szeretem minden autómat úgy balanszolni, hogy a kanyarokban csússzon kicsit a fara. Jelenleg nekem így túl stabil, de egy kis balansz segít rajta
-
Domonkos
addikt
válasz
Ricco_hun #20547 üzenetére
Nekem maxos és nagyon aratok vele... only cl3-as szobák most vannak dögivel. Az fps-em feltolom 250 fölé és megy mint a karikacsapás!
Ezzel a mostani xp/rp rendszerrel én sem vagyok megelégedve
Nameg ott a CTF - az irányításról nem is beszélek, talán legnagyobbat az f1-es fékek rontják rajta
A fionának a legnagyobb hibája az irányítás!!! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20545 üzenetére
És utána azt a 300k-t hogyan pótolom? 2000 versennyel egy pályán? Mert kb 150rp-t kapok egy verseny után.
Amúgy annyira segít a tuning, hogy dobtam rá 1-es 2-es body-t és meg sem tudtam közelíteni a stock időmet a reptéren.
Ja egyébként az előbb fagytam ki: a ProjectTorque.bin hibát észlelt....anyád.
A chat is bugos. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #20545 üzenetére
-
PaJa1
őstag
Hivatalos Project Torque Team Speak szerver!
72.44.73.51:8767
Itt pedig megnézhetitek ki van fent.
A szobákban angol nyelv az elvárt, kivéve a nem angol nyelvű szobákban. Van magyar szoba is... De amúgy ha nincs ott más akkor olyan nyelven beszéltek amilyenen akartok -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #20542 üzenetére
Reméljük, hogy a már szintén régóta harangozott új XP/RP rendszer kiegyengeti a játékmódok közötti fizetség-különbséget illetve pályánként is optimalizálja azokat. Az utóbbira pl tökéletes a difficulty bonus, csak sajnos ez nincs beállítva most rendesen. Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog pályánként egy értéket beállítani, egy fix számot.
Jó a cobra, balansz nélkül megyek vele én is, még accelt sem vettem rá. Bár nem kanyarodik úgy mint egy RX de egyenesben bőven behozza azt a hátrányt. Stock állapotban legyorsulja a többi CL3at, amik tuningoltak.
Az új pályán a WR bugos.dokar,
nekem a Grid felejtős volt, ha megjön a kormányom akkor rF, GTR-Evo fog menni illetve újra fogok játszani PTvel isBár lehet hogy motorozok egy kicsit és veszek a szomszéd megyeszékhelyen egy xbox controllert IS 7e pénzért.
PTben a HELP volt az assist, ha jól emlékszem akkor régebben még gázadásra is volt segítség nem csak kormányzásra.
De a closed betaban és kicsivel utána még úgy választottad megy a helpet hogy a mértékének megfelelő segédet tettél a táskádba. Volt asszem 3-4 lehetőség így versenyenként tudtad variálni mit viszel magaddal. -
Ricco_hun
senior tag
Jó ez Cobra. Tetszik. No tuning (sajnálom az rp-t, most, hogy elbaszták a sexplorert), no balance, élvezetes vezetni. A reptéren most aláztam a class4-eseket. Én nyertem, enyém lett a blt és erre megjelenik egy world record felirat
. Persze nem lehetett record meg az rp-t sem adta hozzá.
Ja, egyébként, ha egyszer elvették a jónéptől a kombózást (), akkor nem kéne más területeken kárpótolni az embereket. Úgyis arra mennek rá, hogy minél többen legyenek simvs-ben, akkor meg tessék megcsinálni, hogy többet adjanak a pályák, mert ugye azok még mindig csak alamizsnát adnak nem rp-t meg xp-t.
-
dokar
addikt
most elég gázos lett a TA. nagyon csekély lett a szélárnyék hatása. sokszor kanyarban is alig lehet előzni, mert nehezen jön ki a sebesség különbség. falhoz picit hozzáérve irreálisan lecsökken a sebesség. billentyűzettel felejtős az irányítás és pontatlanabb gamepaddal. tehát arról van szó, hogy digitális kanyarodással (vagyis pöckölgetéssel, mert túl nagyot fordulna) sok sebességet veszít az autó, mert minden egyes beavatkozásnál felsír a gumi és súrlódásnak számít. tehát tovább növelték azt a dolgot, hogy vegyél minél drágább és precízebb analóg kontrollert és jobb leszel. eddig ez egyedül intimben volt jelentős hatással, most lement egészen rookie szintig.
nem tudom a pöckölgetős kanyarodás szintén levon -e a sebességből sim vs-ben. bár azt nagyon furcsállom, hogy még mindig nem lehet különböző segítségeket igénybe venni. eléggé vicces, hogy pl egy licenszes AP-s autóban nincsenek meg azok biztonsági funkciók, amik a valóságban igen, pl ABS, ASR, ESP. azzal nem lesz szimulátor, ha fapadra csinálják meg, mert ezek az autók valójában nem ilyenek. ha ezeket a funkciókat kihagyják, akkor ne az utcai sportgépeknél tegyék, hanem egyedi építésű versenyautóknál, mint pl az F1, ahol korlátozások vannak erre.
egyébként, hogy most megy a le mans, elkapott a hangulat és újra beröffentettem az itt oly sokat szidott race driver grid-et, mert abban vannak valós pályák. van már új patch és az irányítás és a kölcsönhatások valósabbak lettek, bár még így is valótlanul gyorsulnak. bárcsak a PT is megkapná ugyanezt a grafikus, fizikai és audió motort. itt van 3 különböző assist, azok kikapcsolásával számomra borzasztó nehéz a játék billel vagy gamepaddal. na szóval assistot is a PT-be.
-
PaJa1
őstag
Egy profi magyarázza hogyan is versenyezzünk! PTre vonatkozólag TAt.
nagyon -
erdol
senior tag
Jó ez a cobra de azt nem lehetne javítani hogy játszani is lehessen?
Nem megyek addig nem klántaggal amíg akarki akármit pakolhat a zsákba.Vagy akkor szedjék ki a ratingot is csak történjen már valami.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #20532 üzenetére
Vegyél Trackir-t
Nem semmi audio cucc van a kígyóban! DOSE
)
-
Mariann294
őstag
Nos.A cobra szerintem gyönyörű
de az irányitásán még javithattak volna..
Íme az enyém:
Előlről
Hátulról
Hátulról..árnyékban
Oldalról
A kormányom
Műszerfal
2. Style:
Előlröl
OldalrólAmugy nem értem hogy mi a fenéért nem lehet mindenkinek free camerája...
Ezerszer jobb videókat és képeket lehetne vele csinálni.
Én mire ezeket elkészitettem volt vagy fél ora... -
válasz
csabeszka12 #20530 üzenetére
Teljesen normális. A letöltött installáló cirka 1,5GB, a játék feltelepítve pedig 3,83GB, tehát elég sok cuccot le kell markolnia a netről. A neted sebességétől függ meddig tart az update, 4-5 óra reális érték szokott lenni...
Leírások amiket érdemes elolvasni.
Ahhoz hogy majd be tudj lépni, regisztrálni kell az aeria oldalán, ezek után léphetsz csak majd be a játékba.
-
Bazzzs
senior tag
Végre megérkezett a Cobra és az új map
-
válasz
csabeszka12 #20525 üzenetére
-
csabeszka12
csendes tag
Sziasztok, nemrég találtam rá a játékra, sokan mondták, hogy jó a játék, de még nem sikerült kipróbálnom. Honnan lehet letölteni?
-
PaJa1
őstag
Szerintem a Force Dynamics jobb ennél.
Amúgy igen én is attól tartok hogy emiatt a léc miatt nem tudom felfogatni rendesen. Vagy lehetséges az, hogy a léchez fogassam fel alulról, ha leérnek odáig a karmai?
Attól hogy rázni fogja az asztalt nem tartok, legalábbis az asztalomat masszívabbnak tartom mint egy mostani játékcuccot. Nem tudom hány kiló lehet, de 2emberes a mozgatása, eléggé oldschool
-
válasz
SylarHUN #20515 üzenetére
Már megint szóba került ez a "cockpit"... Az írásban is volt szó róla, hogy nem azért mozog ennyire a kabin, mert azt akarja mutatni hogy mennyire dől be az autó a kanyarban vagy hogy mennyire bukik be fékezésnél.
Az egész az erőket szimulálja. Látszik is hogy a vezető szemszögéből minden statikus, nem mozdul. Ő belülről csak azt látja, hogy folyamatosan előtte van a képernyő (tehát kinéz előre a szélvédőn kereszül), az ülésben végig "hátradőlhet", be van kötve, nem esik ki belőle.
Az erőket pedig csak így lehet szimulálni. Gondoljatok bele, egyszerű... -
UnConnecteD
senior tag
az engine eleg sokat javult, pl a style-ok kozotti valtas talan meg sose volt ennyire gyors, ez pozitivum, csak azt a jo iranyitast adnak vissza, leeeccciiiiiiiiiiiiiiiii, hulyet kapok ettol, hogy nem csuszik driftnel, sim-ben meg nagyon
-
MaciG
addikt
Yóóóó ez a Fióóóna
Mintha kicsit realisztikusabb lenne az irányítás, de ezt lehet cak azért látom így ,mert régen voltam fenn.
-
dokar
addikt
na megterveztem a PC asztalt, most várom a bútorosoktól az árajánlatot az elkészítésre.
két szintes lesz, továbbá egy harmadik kihúzható tartó is lesz az egérnek és a billentyűzetnek. középen meg majd a kormány fog kényelmesen elférni. már csak azt kell megoldani, hogy a pedál ne csúszkáljon. -
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Blade.T #20514 üzenetére
Hát ez mekkora marhaság? Ilyet a vidámparkban a hullámvasút csinál.
Ha jól megnézitek a monitorát a csávónak, akkor látható, hogy semmi ennyire extrém emelkedés, süllyedés, illetve jobbra és balra dőlés nem történik a játékban. De hát a valóságban is legfeljebb ennyire durva dolog, csak krossz pályán lehetséges. -
Blade.T
tag
erdol 12cm-ezt honnan szedted?
A szimulációt tovább fokozza... [link]
állat!!
-
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #20510 üzenetére
Olvastam már a G25ről elég sokat, csak azt nem tudom hogy fel tudom e fogatni stabilan az asztalomra, mert 12milire az asztal szélétől befele alul van egy 2 centi széles 47mili magas lefele nyúló korlátszerűség, ami végigfut körbe, az asztal lap aljához rögzítve.
Egy oldalnézeti ábra, a manus csak az oldalnézet szemléltetése miatt került oda, arányok nem jók vele -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #20507 üzenetére
A jelen forumozok közül gondoltam.
Gridnek otthon nincs net modem hiba miatt,
Mian nem válaszolt,
Morphy adott infót egy keveset de most nem ér rá, talán később ír vissza. -
PaJa1
őstag
Logi g25-je van valakinek?
-
erdol
senior tag
Na ilyen egy jó sofőr.
[link]
-
Bordoi
őstag
bome és bome_2 végleg kirakva, az Alapelvek értelmében.
bome_2 hozzászólásait és a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat is töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest