Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokar

addikt

válasz Ricco_hun #17195 üzenetére

Ez a lehúzás kategóriája. Kapzsiság az egész Aeria. Szeretnétek, hogy ilyen mocskok rajtatok gazdagodjanak meg? Inkább ebből a pénzből vegyetek a gyereknek valami ajándékot vagy a feleségnek egy szép virágot vagy pedig Kisa vigye el Gizit a moziba. Én alapból nem költenék pénzt egy ennyire bugos szoftverre. Egyébként van a játékban elég reklám, arra kellene koncentrálniuk, mint bevételi forrás, nem pedig a Pistike uzsonnapénzére. Ha már ingyenesnek harangozzák be, akkor legyen is az. Nekem a TA-s cimborák is megmondták, hogy azért nem játszanak 'sim vs'-et, mert keményen a zsebedbe kell nyúlnod, ha a legjobb akarsz lenni, vagyis pénz nélkül nem megy. Igazából nem a pénz az, ami visszatart attól, hogy AP-t vegyek, hanem az Aeria hozzáállása a dolgokhoz. Az egészet sokkal jobban fel lehetne dobni. Értem ez alatt azt, hogy sokkal többen játszanának és az Aeriának is lenne bevétele. Jobban rá kéne feküdni a reklámalapúságra. Pl. matricák a kocsin, győzelemhez kötött szerződések, synergy rendszer... Tehát a user eldönthetné egy kocsi vagy upgrade megvételekor, hogy milyen reklámokat vállal be a jobb ár érdekében. Továbbá egy belső kereskedői rendszer is jó lenne, ahol egymás közt el lehetne adni az autókat, alkatrészeket akár aukció formájában is. Lehetne nagyon sok különböző upgrade, ami nem csak pozitív hatással bír és rengeteg kombinációt össze lehetne válogatni egy jó kocsihoz. Tehát ne csak upgrade level 1, upgrade level 2... stb legyenek, hanem konkrét adatokkal ellátott dolgok. Egy ingyenes jó játékért szívesebben adományoznék pénzt, mint hogy erőszakkal követeljék azt tőlem, különben korlátok között játszhatok.

Új hozzászólás Aktív témák