Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

válasz PaJa1 #17194 üzenetére

Jóreggelt! Paja megelőzött!
    És így van megéri!
    20 dolcsi:
    -10 RP Popper és egy "koponyás" kulcs

50 dolcsi:
    -7 napos RP-icsa :DDD
    -10 RP popper
    és egy "koponyás" kulcs

100 dolcsi.. odabasz.. (~26.000.-Ft)
    -16 napos RP-icsa :DDD
    -30 combo seeker.. ez viszont vicc...
    -30 TA Fuel additive
    -30 nitro level 4.. ez jó
    -Egy TA PRO járgány..lol
    -7 napos Rp-icsa
    -10 RP popper
    -1 és egy "koponyás" kulcs
    (és igen, 2 csaj van..)

Az 50 dolcsis éri meg a legjobban!.. Hétvégén a popper és a csaj 400% pluszt hoz a konyhára :K
    így jól néz ki, de majd 13.000Ft.. :U
    Tavaj ez csak 8-9000.Ft volt :O

• Ricco_hun

senior tag

válasz PaJa1 #17194 üzenetére

De ezek miért is normális húzások? Ez is csak a "vegyél minél több AP-t" taktika része. Az az egész web item mall az eddigi legnagyobb lehúzás amit az aeria elkövetett. Olyan árak vannak, hogy nem igaz és ilyenekkel próbálják meg vonzóbbá tenni. Nem értem. Amikor elkezdtem a PT-t, rögtön az elején tudtam "szerezni" ingyen poppert, ingyen 3 napos xp rp csajt. Jó ezeket hamar elhasználtam anno, mert akkor még nem bírtak ekkora jelentőséggel. De most mi megy 2-3 hónapja? Az egész a Morello mizériával kezdődött. Nekem ott volt a fordulópont, ahonnan kezdve látom, hogy az aeria nem értünk van, hanem "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t". Akkor volt először olyan, hogy csak AP-ért lehetett valamilyen upgrade-et megvenni egy kocsihoz. Azóta buziskodnak, hogy az új kocsit először mistery boxba teszik, aztán egy hét után kiírják, hogy többszörözve van benne az új kocsi a mistery box-ban és amikor már mindenki kellően kiköltekezte magát (igazi pénzben), akkor rilízelik a shop-ban is, hogy megvehesd az átlagnál drágábban. A Diane bevezetésekor még nem volt érvényben ez a most divatos lehúzó taktika. Szó nélkül jöttek az új kocsik (H3, Camaro, 4runner, Outlander stb.). Nem volt még mistery box, nem volt még web item mall, voltak 50-100%-os rebate sale-ek, be szép is volt.

Új hozzászólás Aktív témák