Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Crea, mi a fakknak képet készíteni róla?
simán kiírod DVDre a mappát aztán azt meg felmásolod ha kell.A Patchek nem elérhetőek külön...csak az updater tölti le.
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Meg lehet csinálni, ki lehet írni az alapjátékot és hozzá a patcheket is elvileg:
Az egész PT mappát be kell imagelni (pl nrg-be neroval, iso-ba power isoval) és az image fájlt kell kiírni dvd-re. Ha később fel akarod rakni, nincs más dolgod, mint bemountolni az image fájlt és felmásolni a benne lévő PT mappát a gépre és az exe-vel futtathatod utána (lakótársamnak a WoW-nál működik, PTnél nem próbáltuk még) -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Ilyen nekem is volt már.
[link] -
SSP33DY
aktív tag
Az újaknak, és mindenkinek ajánlo, hogy ha xaraxik a PT, akkor az 1.5 gigás letölthető verziót szedje le!! A PT telepítője/ update-je úgy xar, ahogy van!! Nem "csak letölti", telepíthetővé teszi az update-et, hanem szerverről installál.. za pedig a lehető legxarabb megoldás (szerintem) Egy kis netingadozás, válaszidő késés, és kész az error...
Ezért Érdeklődnék a Pajától, vagy nálam informáltabb (nem olyan lusta dög nmint én
) valakitől, hogy ha az 1.5 gigás megvan, a patchet magát nem lehetne leszedni pl. egy rar file-ban?? És akkó nem suxna vele mindenki.. 
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Bugsi, még mindig
rakd be ide Bug Report -
[pH]Lacika
tag
-
Karibaba
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Szeva Crea!
dehogy vita!! Álláspontegyeztetés!
És mivel Pajának, és nekem is "tök mindegy" ezért Ghost On

-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Olajbogyesz
üzenetére
Szevasz Bogyesz!
Olvass egy kicsit vissza! Bandi is ugyanebben a cipőben jár! -
Creative997
őstag
Serpentine - Rough and tough, min level követelmény: 38, max 12 kör és hosszú, technikás pálya! De egyébként én nem akarok belefolyni a vitába, nekem abszolút mindegy h ghost off vagy on, úgyis csak fun, ez számít.

-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
.. úgy látszik én
Vedd ki a processek közül, és próbáld meg elindítani a PT-t!
-
Olajbogyesz
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Letöltöttem a játékot, telepítettem. Eddig minden OK. Első indításnál elkezd frissítést letölteni de hibaüzenettel mindig megszakad. "Update Finished with error! File: u_85_00_80.dat Errorcode: 6011!" Vki tudna segíteni? THX
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Lakótelepi suttyó volnék
a legkirályabb hely! -
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Szivesen!!
Nem mondod hogy te is ott laksz? 
Ja vagy ugy!
-
fekeandras
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Köszi, így talán egyszerűbb lesz. (Viva Dunakeszi, gyártelep rulz!
Ott nőttem fel.) -
Mariann294
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
3 óra 13% ??
az nem semmi, nekem 3,5 óra alatt megvolt a patch letöltése, de nekem mondjuk 8mb netem van.. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Talán a 1,5 gigás telepítővel kellett volna indítani és nem a 970 megással.

-
dokar
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
várd csak a ki a játék közbeni bugokat, imádni fogod.

btw remélem te is TA-s leszel

írj a fejlesztőknek, hát ha betesznek a kedvedért egy Audi R10-et és akkor már gázolajat is tankolhatsz a pitben. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Bandibá'!
PunkbusterB.exe LEGYEN! Anélkül nem indul el a PT! Nézd meg majd az processzek között!Aztán.. ha reinstall van.. türelem.. sajnos
BÁR másodszorra max 1-2 óra alatt meg kéne hogy legyen!!!!!!! -
SSP33DY
aktív tag
wweehhee!!! ez 10 pont Lacaaa!! Köszi Farkacska!! JJAA És minden OBB-snek van áámm!!

-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Egyébként a játék oldalán, ha felnéznél ide:
http://forums.aeriagames.com/index.php?f=79Amint az Aeria is írja:
Read This First
If you have a technical problem, please do this first:Update your OS with all current patches, here:
http://windowsupdate.microsoft.com/Update your DirectX to the latest version, here:
http://www.microsoft.com/directx/Update your drivers to the latest version.
(Location dependent on your hardware)Double check all your firewall, anti-virus, security software settings. Some integrated software, like Norton or McAfee, may interrupt your connectivity without any previous warning.
This will help you obtain the best experience possible with Project Torque.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Szia Bandi!
Üdv a PT bugos világában!
Restart winfos..
próba mégegyszer!
és mégegyszer..és..
Aztán ha routered van/tűzfal progid, nézd meg, h. nem blokkolja e a Pt indítását, vagy a netkommunikációdat! A PT.exe akar a PnkBstr.exe-vel együtt kifigyelni a netre!
Remélem rendszergazdaként vagy a windózodban!
Ha nem.. reinstall... sajnos!A hibakódod "header3.dat Error code: 1001""rövid jelentése":
RFC on MIME-Based Secure Peer-to-Peer Business Data Interchange Using HTTP, Applicability Statement 2 (AS2) -
fekeandras
őstag
Akkor nem is érdekel ez a xar!
Korom nélkül semmit sem ér az egész...De viccet félretéve, ez fogadott reggel: "Update finished whit error! File: p_63_22_26.dat Errorcode: 6611!"
Rányomtam újra, hogy frissítsen megint azóta ezt írja ki: "Update finished whit error! File: header3.dat Errorcode: 1001!"
És azóta minden indítási kísérletnél ezt írja ki. Ez mi a f@xomat jelent?
Máshonnan nem lehet letölteni ezeket? -
SSP33DY
aktív tag
És Paja nem adja fel!
7 kör persze! 3 centis pályán!
12 kör,aha 1.5 centis pályán, ahol ugye olyan hihetetlen sebességekkel mész, hogy bexarás! pl. sim drift, vagy a hangar
Állíts be egy Spaghetti 1-2-3-at, vagy Broad/reverse-t vagy olyan mapot ami nem 0.XX.XXX a köridő, vagy 20-30 körre! Az lenne az odabaxós! Jobban má' nem megyarázom! Fölös, nekem mindegy a ghost, de a béke, és a teljes fair-ség miatt szerintem ON.. ennyi
Ha Te indítasz Off, ha én On 
-
Ricco_hun
senior tag
A Spiedo témához hozzászólnék, elég sokat mentem/megyek vele. Erő van benne bőven, gyorsulásban a legjobb (főleg most így acc a+-al). De kb. ennyi a pozitívum. A váltója nagyon sokszor beragad egyesbe. És mire ezt lereagálom, hogy belenyúljak a váltásba, már kb 50 méter hátrányt szenvedtem. És ha még működik is rendesen a váltó, elkezdesz leszakadni a többiektől a rajt után, az első kanyarnál véged is van, mert ha a Spiedo-t egyszer bemozgattad (hogy kanyarodjon is, különben csak túrja az orrát) és elkezdett mind a 4 kerékkel csúszni, onnantól kezdve szinte 0 a tapadása a kocsinak csak csúszol és csúszol kifelé a kanyar külső ívéhez és ha nem fékezel le szinte állóra, akkor palánk/fal/oszlop/homokágy. Na megy ugye hátul (középen
) van a motorja és ezért nagy sebességnél előszeretettel alakul ki a parittya-hatás. Azaz úgy elkezd a hátulja belengeni, hogy hiába a sok ellenkormány jobbra, balra, jobbra......, hogy azt az életben nem fogod meg, tuti bepörgés a vége. Ezen az utolsón lehet segíteni egy grip r-el, de akkor meg végképp nagyon alulkormányzott lesz. Majd meglátom mi lesz, ha szert teszek egy evo-ra vagy wrx-re (ap-s kocsit csak akcióban veszek
), mert most így nagyon az a meggyőződésem, hogy mégiscsak jobb lehet ez a két ótó. -
dokar
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
de dízel verdát nem találsz a játékban

-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Khm... az a 3-4 kör legalább 7
, van ahol 12t is lehet menni
Így egy hosszabb pályán még izmos class6al is elautókázol 10 percet és nem a tájban gyönyörködtél... Bár nem tudom ti mit csináltok a sokadik x (feles
) után 
Ha nem tudod megelőzni, nem ad rá lehetőséget... nem sikerül olyan jól a kigyorsításod, hogy beférj mellé féktávon és el tudj fordulni akkor bizony nem fogod megelőzni. Most már azért a szélárnyék dob valamit a bebújási esélyen... Én eddig is mentem eszméletlen jó szellem mód mentes versenyeket és a szélárnyék bevezetése után is megyek ;) persze ha van kivel.
Mehetünk 60 kört Sunbayen is rúkival... több mint egy óra zúgás
Stalli nagyon baba! Anno még csak a külseje miatt vettem meg, aztán rájöttem. hogy állatul megy!
-
Bazzzs
senior tag
Igen. 3-4 óra biztos kell alap állapotából felfrissítenie magát Sajnos jó sokat pepecsel vele

-
fekeandras
őstag
Letöltöttem, telepítettem,regisztráltam.Elkezdte frissíteni magát de tetű lassú! 20-25perc alatt 4% nál tart.Ez normális?

-
SSP33DY
aktív tag
Pajaaa
És itt a válasz!
Élethűbb.. persze!! DE nem 3-4 körös versenyeken!! Ha be tudnál állítani min. 10-20 körös versenyeket..Isten lenn!! Na ott lehetne taktikázni, draftolni, figyelni a másik rezzenését.. de 3-4 kör alatt.. örülsz, ha u.a. íven 1centivel előrébb vagy.. ha ghost off, akkor (én) anyázol magadban, mert el tudtál volna menni, de 1., akkor kilököd, 2. ez az utolsó kanyar, és már nem tudod megelőzni szélárnyékból.. 3., "oohh..Soorryy"
Paja papi! Én nem vagyok semmi rossznak elrontója
És igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)Nepszter tesó! Azé tudtad "alig" megverni, mert még nem fullos az Evo-d.. ha jól láttam! Nekem is van Szpiedóm.. fullos, és egy kalap szar! Mert megérdemlem

Dani! Stallion! Állat durva gép!! Nagyon jól eltalálták!! Itt-ott az MR-t is veri!!
Na jóccakát PH

-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Nemááá... 2 ezred másodperc... Sim VSben nincsen gondom a rajttal. TAban a hülye váltó szokott galibát okozni, de az sem vészes, 5 mp után mintha mi sem történt volna.
Én sokkal jobban szeretem a ghost OFFot! Onnal nincs felelősség, nem kell figyelni a másikra, sőt az csak zavar, ennyi erővel gyakorolhatnál az erre kijelölt módban is, ha meg más pályavezetésére vagy kíváncsi akkor kérsz tőle replayt. Az Off sokkal élvezetesebb nekem.. igazibbnak hat. Igen nehezebb is! Hasonló tudású játékosokkal menni, éberen vezetni és szoros mérkőzéseket vívni így sokkal jobb, mint egymáson átkószálni, Kawettet...stb készíteni.
Ha ghost offban valakit nem tudsz megelőzni akkor max a végén annyit mondasz áhh ghost onnal átmentem volna rajtad
De akkor valószínű a kövi kanyarban ő ment volna át rajtad.Felőlem lehet ghost on, demokrácia

Spiedo egy állat! Nekem a kanyarkarakterisztikája nem jön be...
GT beállításokat próbálgattunk vasárnap, wrx-evo lvl3, spiedo lvl2...utóbbi picsázott spagetti3on -
ABnormal
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Jóféle képek.

-
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Teljesen igazad van!
Én pl. nem tagadom egy elég kemény versenyzőnek tartom magam. Miért is? Mert ha látok egy icipici rést, ahova már beférek, akkor már ott is vagyok, aztán ha ezért kilököm a másikat, i am sorry! Biztos sokan ki lennének borulva a dolgon.
Kell az a ghost on!Tegnap Karibabával meccseltünk és ha nem lett volna ghost, akkor kb 1000.000 kilöktük volna 1mást. Így meg, egymásba olvadva nyargaltunk. Nagyon jó volt.

-
SSP33DY
aktív tag
Paja tesó! Ha valaki, Te sokat látott PT-s róka vagy, mitöbb GS! Ezért ne írj ilyen *********(sok csillag) dolgot..Az egyforma autók nem rajtolnak egyformán.. Lehet, hogy a PT "rajtgépe" gyszerre enged el minket, de 100%, hogy az adatvesztés miatt Pl. padlógáz, és 00.000.-nál már lódul is a járgányod, nekem, csak 00.002nél.. ha mögöttem vagy legyorsulsz? És ugyan úgy padlógázon nyomom, ugyan olyan járgánnyal vagyunk...
Ez a majd beállunk a "rajtkockára" pedig..lol.. szokott sikerülni
Persze megpróbál6juk.. de itt Ric véleményével egyet értek..
A jutalmazás valóban nem a legfontosabb, hiszen a fun miatt nyomnánk..
A tickettes bulit pedig mindenki nyomja a "családjával"...
És ha ragaszkodsz a Ghost Off-hoz.. nekem mind1, az "ohh sorry" gombot nem nehéz nyomkodni, és utána sem nagyon érdekelne a "persze mer' azér mer' megkoccantottak hátulról" dumák.. Igenis számít ki hol szokott fékezni, kigyorsítani.. Lehet, hogy együtt eddzünk pl Nepszter tesóval, és egymás karosszériájába olvadva fej-fej mellett megyünk.. De lehet, hogy egy kanyar nekem jobban jön ki.. és akkor nem lassítok, csak "ohh sorry"..? Esetleg leköröznél, én pedig elcseszem a fékezést, vagy a kanyart, és keresztbe esek előtted.. "oohh.. sorry.." Kell ez? Csak ugatás a vége, és sértődés.. és oda a fun.. DE mint mondtam, nekem tökmid1.. "oohh sorry", és részemről letudva.. -
Ricco_hun
senior tag
"Amit majd manuálisan rendezünk le, tehát start után nem csőgáz, hanem mindenki elfoglalja a helyét és vagy dudára vagy egy adott időpontra indul a mezőny... a reflex is számít mint valójában, nem csak úgy elenged a rajtgép."
Csak én látom ebben a user error-t? Itt nem sokat fog dominálni a reflex meg ilyenek. Valaki egyszerűen nem 01:00.000-nál nyomja le az előre nyilat, hanem 00:59.400-nál. Ilyenkor mi van? Igen, a kiugrásról beszélek. Mindenkinek viszketne az ujja, kb tizedszerre biztos össze lehet hozni egy normális rajtot.

-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
A hiba nálad van!
Nálam úgy mennek az autók ahogy kell menniük, egyforma autók egyformán rajtolnak.
Ghost OFF kvalifikációval lenne csak, hogy elkerüljük az ilyen nem fékeztem időben dolgot... Aki szólóban gyors az indul előről aki lassú az hátulról, így max körözésnél jelent gondot.A rajtsorrend felállítása előzetes futamteljesítményből aka időmérőből derülne ki. Amit majd manuálisan rendezünk le, tehát start után nem csőgáz, hanem mindenki elfoglalja a helyét és vagy dudára vagy egy adott időpontra indul a mezőny... a reflex is számít mint valójában, nem csak úgy elenged a rajtgép.
A jutalmazás nem fontos, de eddig is volt már jutalmazott PH verseny és ha van rá keret, felajánlás akkor miért ne lehetne megint?
RPt semmilyen formában nem tudsz utalni, APt meg csak challenge tickettel aztán meg hagyod nyerni... bár ez igaz RPre is, hagyod nyerni vagy csak bámészkodsz míg ő tekeri a kilométereket... de ez rohadtul nem mókás
-
Darahian
tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Érdekes hogy kinőtte magát az ötlet, én csak egy olyan szelíd kis házi eventre gondoltam amire a pH fórumon van kitéve a (már említett) adatlap, természetesen a passal együtt, de ha akar valaki AP -s meg egyebes deluxe verziót összetrombitálni, hát azzal - nézetem szerint, de ne legyen igazam - van egy kis probléma. Éspedig: a JÁTÉK örömét fogjuk elveszíteni, mert - és ezt már most borítékolom - ha AP -s mindenfélés nagy eventet akartok akkor lesz egypár belepistult fan, akinél ez túl fog mutatni a játékon, és ez PONT a játszani leülőket fogja elriasztani. Annyit még a témához:
Ghost mode OFF
, és a renitens agresszív játékosok között IP bant sorsolunk ki

Tényleg, miért nincs RP -s kihívósos játék? Azt kevésbé félteném.

-
SSP33DY
aktív tag
Ghost ON.. és akkó' nincs anyázás, ha pl. majd 2 köröm keresztül szinte egy íven megyünk, vagy 1 centivel rövidebbet fékezek.. stb.. stb..
.. VAGY legyen elég egy "bocsi..hehe" ??
A qvalifikáció meg..hát, az tök mind1 nem? az a pár méter, ami különbség van..SŐT a PT-ben szinte rendszeres, hogy a mögüled induló legyorsul, ugyan olyan feltételekkel is!
Én jelenleg tán 70 AP-t tudok felajánlani
De az lófaxra se..
Ezért gondoltam, hogy ez leheetne-e ilyen bulikból valami fél/hivatalos "támogatott" fun-t csinálni... nem a Paja PA-jébő, hanem némi GM hátszéllel..
VAGY tud e egy GS csinálni "nyerős" eventet
-
Domonkos
addikt
Ma kaptam meg az Alexa-s eventre egy emailt, hogy megnézték a képet és "jónak találták".
Pár napon belülre ígérik az AP-t
-
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Ha tét nélkul megy akor ghost OFF! Sokal job igy wersenyezni. Ligán azért on, mert bárki indulhat a wilág minden tájáról. A rajsorendet elozetes kwalifikácio dontené el. Ratinget ki tudom kapcsolni, igy emiatt se kell aggódni. Nyeremény meg saját tőkéből. Én 1000 apt felajánlok, nyilwán wmi cuc ilyen értékben. A szerwezést is wálalom. (telo)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian
üzenetére
JÓ (reggelt)
Naon jó 5let!! (OBB-s
)
Már csak egy kis GM "segítség" vagy szolidarítás kellene.. Hogy PL. engedélyezzenek ilyesmi versenyeken egy kis plusszt.. jólvan.. minnyá' felébredek..Szóval igen jó dolog lenne, és összerázná a társaságot..
Természetesen lehetne "tét" nélkül is menni.. és Ghost On.. hát a rating, az meg megy magától.. ugye..
Uff, igen! Részemről pozitív blind box
-
Darahian
tag
Én hasonlót fotóztam (szintén vagy két hete), ez akkor működött mikor:
1.) új alkatrészt megnézed shopban
2.) garage -ra váltasz
3.) megjelenik a magyar feliratos kék ikon
4.) ha azzal megkísérled "levenni", akkor TELJESEN leveszi az alkatrészt
(nekem hátsó lökhárítóval volt képem hozzá)Hirtelen nem emlékszem, mintha valaki írta volna hogy elégedetlen mert nem talál ellenfélre... Valaki más meg pedzegette egy normális összetartó közösség hiányát. Van egy kérdésem ezzel kapcsolatban: nemhivatalos pH eventlistára nem lenne igény? A tegnapi full stock class4 verseny után fogalmazódott ez meg bennem.
Mert végülis ha összehozunk egy szobányi embert (megfelelően kitöltve 8 versenyzőig), és kötelező a full stock szerelés, akkor ott meg lehet mutatni a tényleges tudást is, pont mint a TA -ban. Meghirdetni meg lehet itt is (pl mindig a következő hetit), hozzáfűzve hogy ki szervezi, stbstbstb. Valahogy így ni:1.) Helye (szerver / kategória / egyéb tudnivaló):
2.) Jellege:
3.) Időpontja:
4.) Pályalista (ha értelmezhető) / szavazás:
5.) Felszerelés (stock / full / "eszel amit hoztál"):
6.) Szervező:
7.) Jelentkezés határideje:Az eredményeket szintén ki lehetne pakolni akármilyen módon, óvást benyújtani pedig replay és screenshot benyújtásával lehet.Megkérem a rangidőseket, nyilatkozzanak

-
csaba0223
senior tag
Grat 3G! Sajnos elaludta a startot a kezdő pilótánk! 2 versenyt megért egy 7-napos csajszi + popper!
+ más finomságok! -
JackShephard
tag
Gyerekek a youtube-os végét tök rég kitolták márc.31-re, szóval még vége sincs, persze hogy nem jön érte AP. Az Alexa toolbaros eventről ma küldtek egy bocsánat kérő mailt, hogy kicsit csúszik, türelem. Az aláírós meg tök rég megjött, a Facebookos is. Ricco, bocs hogy belerondítottam a cl4es sikertörténetedbe.
Crea légyszi told fel valahová a crew döntőt és kérek linket hozzá.
Gratula a 3G-nek a győzelemhez és gratula az FRC-nek a második helyhez. 
-
erdol
senior tag
Újraraktam a winfost ezzel a ghosttal nem volt gond már régen sem, de a probléma nem szűnt meg belassul a net ha kilépek a játékból.Csak win restart után javul meg.A játék is újrarakva a win is.
Érdekes hogy a másik géppel semmi gond ha kilépek a játékból erre varjon gombot valaki.
. -
bome
csendes tag
Én azt vettem észre a legújabb peccs óta a kamera ha beállítom manuálisan hogy kicsit hátrébb legyen a kamera, akkor ameddig nem lépek ki a játékból megjegyzi a játék és a köv. versenyeken ugyanaz a kameraállás van nálam legalábbis!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerintem ha kilépek a játékból és aztán vissza akkor már elveszik ez a kameraállás, de nem biztos majd megfigyelem!

Hajrá =FRC= -sek!

-
vtomi
tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Oké, Majd meglátjuk.
Most az van hogy:
50% FRC
50% Te klánod. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Megteltünk!
Jó mert 8/8 vagyunk de rossz mert két játékost nem tudok bevenni.
Kell fejleszteni a klánt!
Üdv:Vtomi:Gyere hozzánk.
-
vtomi
tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Mariann, én is FAIR PLAYER vagyok de ahogy észrevettem nem nagyon akartok bevenni.
-
Mariann294
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Jajjj ismerem őket azok mindig együtt nyomják!!
Multkor amikor megkaptam a csajokat egésznap velük explorereztem megállás nélkül!
Power csöndes,Arnis már aktivabb! 
-
rsx
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
St. Patrickos eventnél igazad lehet, 10-15 napot irnak.

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
ok irok, meg mindig arra kernelek, hogy LASSABBAN irj, figyelj oda, mit irsz. 80%-os " relibality" -rol meg eleg kevesen hallottak, de a Leagalább szo is eleg szemet szur. De legnagyobb poen a listaban, hogy mindenki "Újonc"
most elegge stabil a jatek, nem hibazik, de meg mindig nem ertem, miert van a szerver bonusz kulonbseg azok kozott, aki csapatban van, vagy nem. most neztem, aki nincs csapatban, az most +27.5% RP es 32.5% XP bonuszt kap, aki igen, az 15-20-at. de MIERT ???
bome : CTF-ben keress olyan szobat, hogy HW. azok elegge jok hozzad, nem fognak kirugdalni a subarud miatt ( ok is azzal mennek) Arnis, Power jol nyomja
-
Bazzzs
senior tag
Ha már így feljött az AP kérdése, akkor én is kérdeznék. Az 'Alexa tool' meg a 'Put your sig...' nevezetű eventekért megkapta már valaki az AP-t? Az a sig-es még az event listából is eltűnt, csak a 2007-es verziója van ott
Furcsák ezek a kontrasztok, mert én viszont mindkét Facebook-os 100 AP-t már másnap megkaptam, de erről a kettőről semmi hír.Crea: Most kisA-tól függetlenül írok, de azt nem vetted figyelembe, hogy régen 13 vagy 15 volt a 4-es class követelménye. Ebben az esetben nem ellentmondás
Ez pont olyan, minthogy nekem 27-es szinten nem lehet cl6 autóm, de rajtam kívül meg kb. mindenkinek van ezen a szinten és tuningolva 
-
Mariann294
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Kisa bazz.Az FRC-be nem azok kerülnek be akik jó versenyzők!!!!!!!Hanem azok akik aki FAIR-ül jáccanak,és sok tag ismeri őket!

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia!
Az rsx klánjába úgy se kerültem volna be mert kb 6000000x írtam neki,hogy beléphetek vagy mi van most??De 6000000x re se irt vissza!
FRC-be nem vettek be!Pedig nem vagyok szar versenyző!
Vannak sokkal gyengébbek nálam aki ott van!
OBB-pedig fiatal vagyok hozzájuk és ennyi!
Más magyar klán meg nem hiszem,hogy van!
De még a R.I.P de ott meg nem tudtak nekem helyet csinálni!!
Szóval ennyi.
Írjatok -
Creative997
őstag
Kisa klánjában van egy kis ellentmondás a feltételekről. "Min level20" vs "min class4 car". Na mármost egyrészt akinek nincs class4ese, még lehet jó csapattag. A másik h a 2 nem fér össze. Tétetellük fel h egy level20as akar csatlakozni, mivel már tud a feltétel szerint, de szerencsétlen akkor sem tud, mert nem lehet class4es kocsija, mivel a szintkövetelménye 22es. Ez csak 1 dolog.
Az St. Patrickos eventről meg annyit h ha jól emléxem azt írták h pár hét múlva kapod vissza a felét. A facebookost meg nem értem, én szinte azonnal megkaptam. A youtubosról én se kaptam semmit és kb 1 hónapja megállt a nézettségem 225nél...
-
bome
csendes tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Köszi, nekem nem volt akkor annyira vicces, de így utólag tényleg elég nevetséges helyzet volt, de szerintem ezzel csak a gyerek mutatta meg mekkora noob!
Szerintem KisA azért alapít klánt, mert ilyen "főnök típus", de szerintem is jobban tenné ha csatlakozna egy magyar klánhoz (már ha beveszik valamelyikbe.
). Húh most gonosz voltam, de szerintem ez az igazság!Most nem a KisÁt akarom sértegetni, de szerintem ha egy klánba úgy kell csalogatni a játékosokat, hogy hé gyere már meg megígérted hogy csatlakozol meg akármi, akkor az mindent elárul a klánról és annak tulajdonosáról!
Mindenesetre sok sikert a klánhoz! -
dokar
addikt
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
sok sikert

én meg lehet upgradelem az istállót 22 személyesre, mert van sok jelentkező.
-
Mariann294
őstag
Például pont tegnap volt, hogy beléptem a szobába, ahol egy fortés gyerek volt. Írja hogy nice car. Mondom neki thx, erre visszaír, hogy ok, bye, és kidobott a szobából.
Hát ezen dőltem a röhögéstől!!
Már bocsi. 
kisA: Te ahelyett hogy alapitgacc miért nem csatlakozol egy már meglévő magyar klánhoz hamár ez álmod és vágyad?Most hogy te alapitod azzal mivel lesz jobb?
-
bome
csendes tag
Szívemből szóltál Paja! Képzeljétek előbb vagy bő fél óráig nem találtam CTF-ben cl5-6 vagy akár 7-es szobát. Tele van a játék kezdőkkel, szinte egész nap ez volt a jellemző CTF-ben, ha mégis találtam egy cl5-ös szobát onnan azonnal ki is dobtak amint meglátták a subarum. Írták is hogy no AP car or kick, pedig nem értem nem egyszer vertek már meg fortésok, szerintem nem gyengébb kocsi mint a suby vagy az evo. Komolyan már kezdem unni, hogy minden szobának az a neve hogy NO ez meg no az. Annak idején mikor kezdtem a játékot kis myato wizzel mentünk a bumbalaci55-el a sok panamás ellen és eszünkbe sem jutott loserezni őket, vagy bármit is beszólni. Mindig az járt a fejemben, lesz ez még másképp is ha jó kocsim lesz. De mire elértem a jelenlegi szintem a játékban mindenki csak kickel, és nem is azért mert sportszerűtlen lennék, vagy valami, hanem mert viszonylag sokszor nyerek. Például pont tegnap volt, hogy beléptem a szobába, ahol egy fortés gyerek volt. Írja hogy nice car. Mondom neki thx, erre visszaír, hogy ok, bye, és kidobott a szobából. Az ilyen emberek rontják el a játékélményem. Azt már megszoktam, hogy sosem tudok 10% tapadást használni CTF-ben mert az már alaból kickelést jelent mindenhol no bp szobák vannak, pedig tudtommal azért van a trunk, hogy aki akarja használja, de ez a legkisebb problémám. Ma legalább tuner55-el összehaverkodtam toltunk jó sok ctf-party-t a subarukkal.
Bocsánat a regényért, de ez most kijött belőlem, amúgy sem szoktam valami sokszor írni a fórumra!

Új hozzászólás Aktív témák

- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
simán kiírod DVDre a mappát aztán azt meg felmásolod ha kell.
) valakitől, hogy ha az 1.5 gigás megvan, a patchet magát nem lehetne leszedni pl. egy rar file-ban?? És akkó nem suxna vele mindenki.. 
rakd be ide

a legkirályabb hely!

BÁR másodszorra max 1-2 óra alatt meg kéne hogy legyen!!!!!!!