Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Hogy mekkora farok ez a l3GlMicster. Only Combo szoba, tele ilyen nagy klánokba tartozó csajos, popperes egyénekkel. Lemegy 3-4 kör, én mindig az ilyen 4.-5. helyen végzek. De már közben furcsállottam, hogy a kombózás legelején amikor én felszedtem vagy 8-at ez a Micster már 21-nél tart meg ilyenek. Mondom jól van, megesik. Erre mondom magamban kicsit meghúzzuk a következő kört. Én 78-at szedek fel ő meg 71-et. De utána láttam a chatboxban, hogy mikor még nem is előztem meg a felszedett itemekben már akkor kérdezgette, hogy mennyi rp-m van most stb. A többiek ott javasolták neki, hogy rúgjon ki meg ilyenek. Na vége a körnek, én kapok 16k, ő 16,3k. Igen többet kapott kevesebb itemmel, mert én nem tudtam befejezni minden kombót és nem fogom a végtelenségig keresni azt az átkozott 3. nitrót. És akkor én már masser vagyok, mert több itemből kevesebb rp-t kaptam mint őfelsége. Utána a szobában már a többiek erősen javasolják neki hogy rúgjon ki, meg ő is írkálja, hogy ő látta, amint én egy helyen mindent fölveszek. Kérdem én, ő honnan tudja, hogy én éppen milyen kombót fejeztem be és mondjuk milyet kezdek el? Mi van ezekkel? Féltik a rating-jüket vagy csak nem szeretik ha nem ők vannak az első helyen? Ez a baj az ilyen nagyobb nevekkel a játékban, el vannak szállva maguktól. Még jó hogy nem kezdett el report-tal fenyegetni csak kirúgott a szobából, ó hogy megmutatta nekem ki az úr a háznál. Szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ADATA Ultimate SU650 1TB - 2.5", SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest