Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hmmm... köszi a választ
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni? 
Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyre jobban a Stallion felé hajlok. Valahogy azt élvezetesebb vezetni... nekem legalább is (mozgékonyabb). Igazából azért kérdeztem meg itt, mert amennyit én játszok nem hiszem, hogy mostanság másik autót is vennék. Ezért ami leginkább számít az a játékélmény. Az számomra már eldőlt, hogy a Stallion-t élvezetesebb vezetni (mondjuk ez relatív), csak nem tudom melyik szinten mennyi verseny van? Ezt van aki kitapasztalta már? Mármint, ha pl a szoba "no restriction", akkor tele lesz level 6 meg 5 autókkal, vagy a 4-essel is el lehet szórakozni úgy, hogy nem kell szobákra vadászni?