Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Most gondoltam bele, hasonló rendszer lenne mint Frank eventjein. Mivel úgy fest, h a létszám 21 alatt van ezért 3 verseny egy körben elég.
Első körben: Első kettő jut tovább a versenyekből, plusz még a két leggyorsabb(teljes futam idő) mögöttük. Ghost ON
Második kör: Ghost on v off?. 2 darab 4 fős verseny. Az elsők jutnak tovább plusz mögöttük a leggyorabb második.
Harmadik kör: Ghost OFF. Aki nyer az nyer
A körökre meg kéne dumálni a pályákat. 1ik körben egy pálya, másik körben másik pálya, akár más fajta. Szerintem serpentint nem kéne a végére szellem mód mentesre hagyni, csak akkor van reális esély előzésre ha a másik hibázik.
Az első körbe úgy jutsz be hogy belépsz a szobába, sorsolára nincs szükség, mivel ghost lesz és igazából az idő számít, így szinte mindegy melyikben vagy, lényegtelen kik ellen mész, ha jó vagy továbbjutsz...
Subtörpön nyomjuk le a futamokat also sim vs lobbyban. Ha 7nél kevesebb kört tudnánk csak futni, valami nevetségesen keveset akkor sárga lesz a szoba

Kezdési időpontnak 20:00 javaslok
A jutalmat majd Csaba kitalálja hogy osztja szét. Csak a nyertes kap cumót, vagy lesznek külön díjak is, több embert jutalmaz meg stb...
elfelejtettem mit akartam még
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest