- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Most gondoltam bele, hasonló rendszer lenne mint Frank eventjein. Mivel úgy fest, h a létszám 21 alatt van ezért 3 verseny egy körben elég.
Első körben: Első kettő jut tovább a versenyekből, plusz még a két leggyorsabb(teljes futam idő) mögöttük. Ghost ON
Második kör: Ghost on v off?. 2 darab 4 fős verseny. Az elsők jutnak tovább plusz mögöttük a leggyorabb második.
Harmadik kör: Ghost OFF. Aki nyer az nyer
A körökre meg kéne dumálni a pályákat. 1ik körben egy pálya, másik körben másik pálya, akár más fajta. Szerintem serpentint nem kéne a végére szellem mód mentesre hagyni, csak akkor van reális esély előzésre ha a másik hibázik.
Az első körbe úgy jutsz be hogy belépsz a szobába, sorsolára nincs szükség, mivel ghost lesz és igazából az idő számít, így szinte mindegy melyikben vagy, lényegtelen kik ellen mész, ha jó vagy továbbjutsz...
Subtörpön nyomjuk le a futamokat also sim vs lobbyban. Ha 7nél kevesebb kört tudnánk csak futni, valami nevetségesen keveset akkor sárga lesz a szoba

Kezdési időpontnak 20:00 javaslok
A jutalmat majd Csaba kitalálja hogy osztja szét. Csak a nyertes kap cumót, vagy lesznek külön díjak is, több embert jutalmaz meg stb...
elfelejtettem mit akartam még
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest