Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz erdol #10444 üzenetére

Ha valaki most kezdené az tuti meg lenne döbbenve, hogy csupa 30+ feletti játékos veszi körül...
    Amikor én kezdtem akkor még nem voltak ilyen nagy szintbeli különbségek. Szóval jobban éreztem magam :)
    Így legalább ezt az akadályt le lehet küzdeni, ha gyorsan fejlődsz akkor nem érzed magad annyira lemaradottnak. Persze ez csak a statisztkika. Attól hogy még sok pénzed és XPd van nem biztos hogy jól is versenyzel. De egy kezdő lökést adhat a könnyű pénzszerzési lehetőség.

A segítő kezes eventbe még csak Isaten nyomott hozzászólást, Eddig nem sok embert láttam akira 2nél többen szavaztak volna. Szóval ha netán nyomnátok oda pár sor, képpel alátámsztva hogy miként segítettem akkor mindannyian jól járnánk. Hangsúlyozom, jelen állás szerint jó esélyünk van nyerni.

Őrült 8as event!
    A felsorolt játékok közül 8ban kell 1 képet csinálni a karakteredről és beküldni a kép LINKjét a témába. Elég beteg ötlet hogy legalább 30 gigát telepítsek fel 1 event miatt... 10 giga letöltésről nem is beszélve :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés