Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Farkas23 #14473 üzenetére

Dredd bíró megérkezett.

Jó reggelt, ez tavaly is így volt, xy átült máshova, attól még a csapat megtarthatta a szerzett pontokat. JColee-lal értek egyet, annak nincs értelme hogy utolsó versenyen átvigye az összes szerzett pontját egy másik csapathoz. A csapat vele szerezte a pontokat.
    Vegyük példának Williams-et. Most üres. Ott szerepelnek futam videón is, erre meg vegyük el a pontot a csapattól, csak azért mert a pilóták elhagyták a csapatot? Az olyan lenne, mintha egész évben senki nem ült volna Williamsben! Pedig a kék autó igenis pontot szerzett, az a csapat érdeme.
    Mondok egy másik esetet. Tegyük fel, hogy van aki nem szarik bele a csapat versenybe és szeretné ha a saját csapata az élen maradna. Én pl ilyen vagyok, mert szeretném ha a BMW az élen maradna (mert egy BMW-nél csak egy másik BMW lehet jobb). Persze most nem az 1. helyen van de ez most lényegtelen. Szabesz kitalálja, hogy ő most abbahagyja a versenyzést. Akkor most dobjuk ki az ő pontjait a kukába, a BMW meg lesüllyed az x. helyre? Akkor a többi csapat csak azért előzne meg, mert a társam nem tudna tovább versenyezni.
    Harmadik eset: Ace a Toyotánál volt az 1. verseny idején, akkor 6 pontot szerzett a csapatnak ... utána ment a Torohoz. Az a 6 pont a Toyotát illeti meg. A gondolatmeneted szerint el kéne venni azt a 6 pontot a Toyotától, és át kéne vinni a Torohoz. De miért? Az a csapat nem érdemli meg, mert nem az ő kocsijukkal szerezte a 6 pontot. Ace-t illeti a 6 pont és a kocsit (csapatot) akivel szerezte.

Egyébként szerintem azért is az eredeti csapatot illetik a pontok, mert a csapat azért csapat hogy a 2 pilóta szorosabb összedolgozást csinál, és ha közös munkával csinálnak jó kocsit, akkor a pontok inkább azt a csapatot illetik meg. Vagy ha az egyik ember nagyon jól setupol, és emiatt a másik ember jó kocsit kap, de aztán a másik ember elmegy a csapattól, ne hogy már vigye a pontokat is, amit egyébként a társa setupjaival szedett össze.

Egyébként ez nincs szabályzatban, az igaz, de eddig még senki nem morgolódott miatta. De ha nem tetszik akkor tarthatunk róla szavazást. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés