- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Valaki segítsen nekem directx-ben plz. Feltelepítettem a directx sdk-t, vc++ 6.0 alatt használom. Úgy tűnik minden jól megy, sikerült lefordítani egy-két példaprogramot, viszont a textúrázósat nem. Aztán észrevettem, hogy egy olyan példát se tud lefordítani, aminél valamilyen file-t kéne betölteni (pl. .x file-t). Az üzenet, amit a textúrázósnál kaptam:
--------------------Configuration: Textures - Win32 Debug--------------------
Compiling...
Textures.cpp
Linking...
LIBCD.lib(new.obj) : error : Internal error during Pass2
ExceptionCode = C0000005
ExceptionFlags = 00000000
ExceptionAddress = 1030C9DE
NumberParameters = 00000002
ExceptionInformation[ 0] = 00000000
ExceptionInformation[ 1] = 00000014
CONTEXT:
Eax = 00000000 Esp = 0012F0B0
Ebx = 003C1D90 Ebp = 0012F0C0
Ecx = 00000000 Esi = 003C1D90
Edx = 00001003 Edi = 00001003
Eip = 1030C9DE EFlags = 00010256
SegCs = 0000001B SegDs = 00000023
SegSs = 00000023 SegEs = 00000023
SegFs = 0000003B SegGs = 00000000
Dr0 = 0012F0B0 Dr3 = 003C1D90
Dr1 = 0012F0C0 Dr6 = 00000000
Dr2 = 00000000 Dr7 = 00000000
Error executing link.exe.
Tool execution canceled by user.
Ha valakinek van valami 5lete, akkor hálás lennék. -
Orc
senior tag
Megint kellen egy kis unix segítség:
Hogyan tudom megcsinálni, hogy a $1 paraméter egy sed-del modosított változatát paraméterként mentse el a script.Tehát valami ilyesmi kellene:
a=echo $1 | sed s/a/b/g (dehát ugye ez nem jó)
A másik gondom az, hogy a tr nem tud bizonyos karaktereket cserélni:
pl: erről \ erre / (és fordítva) , [ ] , ' ` , van ötletetek, hogy hogyan lehetne a tr-t engedelmességre bírni?
egy példa tr ''[[]]'' ''[][]'' ebben az esetben a tr nem a külső kapcsos zárójelet veszi lezáró jelnek, hanem a belsőt.
Három a magyar igazság:
Hogyan lehet a bemeneti fájl sorait úgy kibövíteni üres hellyel, hogy minden sor azonos hosszúságú legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
nem, nem tudom a pontos szabalyokat uppolasra de azokban a topikokban ahova irni szoktam nem szeretem az ilyen felorankent uppolast, mert annak semmi ertelme, csak telefossa hozzaszolassal az egeszet.
a problema az, hogy a conio.h a borland speci cucca, es csak borland C forditoval mukodik, azaz pontosabban csak abban van benne. szoval ha devC++al fejlesztesz akkor a C vagy C++ standard konyvtaraira kell hagyatkozni, vagy keresni valamilyen libet, amit a mingw (a devc++ forditoja) le tud forditani. persze erre csak akkor van szukseg ha valami tenyel komoly programot fejlesz, menuvel, stb. mert ha nem akkor a standard C library boven eleg lesz. linux alatt a kulonbozo courses verziok ilyen libek, de nem tudom pontosan windows alatt mivel lehet ilyet csinalni. ugy emlekszem devC++ topikokban mar elojott a kerdes, nezd meg ott. -
Miracle
senior tag
-
emitter
őstag
vagy annak a megoldásnak is örülnék, ha egy sorban, de mondjuk vesszővel (vagy szóközzel) elválasztva adhatnám be a számokat, és a végén egy [enter] hatására beolvasná a vesszők között álló számokat egy tömbbe
ja, az előző verziót is egy tömbben szeretném tárolni, melynek méretét előre nem tudom, annyi eleme lesz, amennyi számot az [enter] lenyomásáig beolvasott a progi.
mintha úgy emlékeznék, h hasonló probléma megoldása pascalban egyszerűbb volt... -
emitter
őstag
az lenne a kérdésem, hogyan oldható meg c-ben a köv. probléma:
be akarok kérni (konzolban) x számot, úgy, h egy szám beadása után az enter-rel kérné a progi a köv. számot. Ezt addig kellene csinálni, amíg egy üres enter (vagy akármi más vezérlőkarakter) nem kerül lenyomásra.
szóval valahogy így:
1. szam=25 //[enter]
2. szam=12 //[enter]
...
n. szam=[enter]
remélem, érthető
(én a getch()-csel próbálkoztam, de kevés sikerrel. A referencia, és a c-könyvem se hoz ilyesmire példát)
köszi -
Orc
senior tag
Unix: Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy amikor a kódban ''baba'' kifejezést talál a script, akkor ugorjon arra a helyre, ahol a baba definiálva lett(illetve hogyan definiálhatom ''babát'', mint valamilyen müveletet?
Ergo ha baba van a kódban, akkor baba müveletet hajtson végre. -
Attila1978
csendes tag
Hello!
Van két gondom a Delphiben! Tudtok segíteni?
1. A Help Workshoppal készített HelpContext a HelpWorkshopba működik de a programomban egy Help ablakban hozza elő a szöveget, és nem egy kis úszó táblában ahogyan kell.
2. Van egy kis gondom. Vannak videófájlaim. Egy külön formon van a MediaPlayer lejátszóm. Szóval az lenne a feladat, hogy ha egy videófájlra kattintva bejöjjön a MediaPlayer ablakban. Ha leállítom, és ha kattintok más fájlra akkor ugyanabba az ablakba (MediaPlayer ablakba) szeretném hogy megjelenjen. Az a probléma hogy hogyan adom át a fájl nevét a MediaPlayer ablakba. -
OddMan
őstag
Linux scriptek írásának megtanulásához egy jó magyar nyelvű könyv: Bővebben: link
-
emitter
őstag
ha tudsz angolul:
Bővebben: link
egyébként gugli 1-2 találata a ''unix script sed''-re -
Orc
senior tag
Unix scripthez szeretnék egy kis segítséget kérni:
A sed-del ki akarom cserélni az ''a'' betüket ''b''-re és a ''b''-ket ''a''-ra, de nem tudom hogyan lehet megadni a sednek, hogy amihez már hozzányúlt, ahhoz mégegyszer ne nyúljon hozzá.
echo ''abba'' | sed ''s/a/b/g; s/b/a/g'' erre abba-t ír ki
Hogyan fog baab-t kiírni? -
emitter
őstag
és a hozzá tartozó a,b,c stb. sztringeket pedig úgy tudnád kiírni, hogy kétdimenziós tömböt csinálsz, amibe az egyik sorba az értékeket, a másikba meg a sztringeket írod
de ez csak egy 5let, lehet h van egyszerűbb megoldás is -
Pala
veterán
Hali! Újra a segítségeteket szeretném kérni!
Az a feladat, hogy írjak egy programot C-ben, amelynek megadhatunk 3 számot (a, b, c) és utána ezeket kiírja növekvő sorrendben, méghozzá úgy, hogy a számhoz hozzáírja azt is, hogy melyik volt az ''a'', melyik a ''b'' és melyik a ''c''.
Tehát pl:
a=7
b=4
c=5
és akkor ezt adná ki, hogy: b=4, c=5, a=7.
Abban kéne egy kis help, hogy milyen gondolatmenet alapján készítsem el a progit. Létezik valami olyasmi művelet, amellyel az (a,b,c) halmaz legkisebb v. legnagyobb elemét ki lehet választani?
Nem kell megírni helyettem, csak szeretném, ha valaki tudna segíteni, hogy milyen algoritmussal kell ezt megcsinálni...
úgy meg tudom írni, hogy szépen végig beprogramozom egyesével az összes esetet, ahogy a számok lehetnek egymás után, de ez elég macerás, és szinte biztos, hogy van ennél optimálisabb megoldás. -
AND1
őstag
Sziasztok!
Nem indul el a Borland C nekem. Nagyon kivagyok, hisz gyakorolnom kéne itthon, hogy tudjam fősulin. Ezt a hibát írja ki a win:
Bővebben: link Itt egy kép a hibáról!
Vkinek vmi ötlet? 64 bites cpu, 32 bites xp van fent. Mennkie KÉNE!
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
az ablak eltunese ellen a devc++ altal generalt standard konzol applikacio ket programsorabol a felso nyujtja a helyes megoldast:
system(''pause'');
ez bill.lenyomasig tartja majd a konzolablakot.
pontosvesszot azert nem tudsz irni mert a decomment line gyorsbillentyu van rakonfiguralva a kerdeses bill.kombinaciora. keresd meg a gyorsbillentyuk beallitasait es szedd ki ezt a hotkeyt. -
emitter
őstag
válasz
Protezis #859 üzenetére
Köszi, így működik.
De nincs erre mégis másik megoldás? Visual C++ simán megtartja a konzolablakot.
Újabb probléma: nem tudok pontosvesszőt írni, nem csinál semmit az ''AltGr+,'' kombináció, az ''AltGr+.'' kommentet nyit, a többi altgr-es cucc jól műxik, csak ez a kettő nem.
Megnéztem a hotkeys-nél, semmi nincs beállítva erre a kombinációra. -
emitter
őstag
Hali!
C-hez devc++ környezetet (4.9.9.2) használok (használnék), de a fordítás/futtatás után rögötn bezárja a konzolablakot (amiben a progim futna). Ezen lehet vhogy segíteni? Vagy visszanézni vmi bill.kombinációval?
Sőt, ha a lefordított exe-t indítom el, azt is rögötn bezárja...
Egyáltalán mi értelme van ennek, mármint az azonnali bezárásnak? Mindenki szeretné látni a programja futását, vagy eredményét, nem? -
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby #855 üzenetére
up
-
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby #855 üzenetére
up
-
Forest_roby
őstag
Hi!
script kellene, ami kiírja az első 1024 db prímszámot.
bár ez nem fontos, akármilyen megoldásnak örülök:
a programnyelv: While
a lényeg az, hogy nem lehet függvényeket használni:
összeadás, kivonás, szorzás osztás, relációk, ciklusok stb. lehet használni (még asszem hatványt is)
(elvileg nem haszálhatok függvényt, ami eldönti, hogy a kapott változó egész szám -e vagy tört)
Ebben tudnátok segíteni?
Előre is kösz
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
bocs, de föladom, most meg csak rekurzív megoldást találok...
-
rdi
veterán
válasz
Protezis #851 üzenetére
Én már régen nem programozok, legfeljebb egy kicsit php-ban, de inkább csak módosításokra futja az erőmből, nagyobb és mösszetettebb problémába nem fognék.
A Hanoira több példát találtam mindegyik rekurzív, egy helyen említi, hogy lehet nem rekurzívan is leprogramozni. Viszont mind lengyel. -
Protezis
őstag
Semmi gond!
Igen, én is a rendezett állapotot érem el az algoritmusommal. Azon a rúdon lesznek a korongok, ahol a legnagyobb korong van. Vagyis a végén újra rendezni kell az egészet arra a rúdra amit a felhasználó ad meg. Ez teljesen megegyezik az alap Hanoi problémával.
Látható, hogy bár működik a programom (megírtam és jó), csak rengeteg felesleges lépést hajt végre. Nem rekurzívan hogy csinálod meg? -
rdi
veterán
Most nézem, és nálam is csak a hagyományos Hanoi megoldás van, rekurzívval.
Ha a feltételezésem jó, és a korongok véletlenszerűen kerülnek kihelyezésre,akkor azt az állapotot kell elérni, amikor a nagy korong már a C rúdon van, és a többi pedig vagy az Á-n vagy a B-én, vagyis két részre osztanám a programot. Az első részben rekurzívan eléred a z általam leirt állapotot, utána pedig az ismert rekurzívval leprogramozod a második részt.
Viszont a rekurzív megoldások soha nem takarékosak, végrehajtási idő - tárterület kérdése. -
Protezis
őstag
-
Pala
veterán
Egy kis help kellene!
#include <stdio.h>
void osszeadas ();
void szorzas ();
int main ()
{
int c;
c=0;
printf (''Udvozlom a szamologepben! Kerem valasszon muveletet!\n\n'');
while (c!=3)
{
printf (''1 - Osszeadas\n'');
printf (''2 - Szorzas\n'');
printf (''-------------\n'');
printf (''3 - Kilepes\n\n'');
printf (''Valasztott muvelet szama: '');
fflush (stdin);
if (scanf (''%d'',&c)!=1) c=0;
switch (c)
{
case 1: osszeadas (); break;
case 2: szorzas (); break;
case 3: break;
default: printf (''Nem megfelelo muveletszam [%d]. Adjon meg egy masikat!\n\n'',c);
}
}
printf (''\n\nTovabbi jo munkat!\n'');
return 0;
}
void osszeadas ()
{
double a,b;
printf (''\nOsszeadas\n'');
printf (''---------\n'');
printf (''Kerem az elso szamot:\t '');
fflush (stdin);
scanf (''%lg'',&a);
printf (''Kerem a masodik szamot:\t '');
fflush (stdin);
scanf (''%lg'',&b);
printf (''EREDMENY: %g\n\n'',a+b);
}
void szorzas ()
{
double a,b;
printf (''\nSzorzas\n'');
printf (''-------\n'');
printf (''Kerem az elso szamot:\t '');
fflush (stdin);
scanf (''%lg'',&a);
printf (''Kerem a masodik szamot:\t '');
fflush (stdin);
scanf (''%lg'',&b);
printf (''EREDMENY: %g\n\n'',a*b);
}
ez egy kis progi, amit én írtam (most kezdtem c nyelven tanulni). azt tudja, hogy két tetszőleges számot összead vagy összeszoroz a ''felhasználó'' igényeinek megfelelően
na most.... az ''osszeadas'' és ''szorzas'' programrészekben a scanf-eknél ott van a ''%lg'', illetve az eredmény kiíratásánál a ''%g'' ezek pontosan mit jelentenek, konkrétan a ''lg'' és ''g'' érdekel, és hogy ebben a progiban a megfelelő helyeken miért az(oka)t kell használni...a progit példaprogramokból kiemelt részek alapján írtam, ezért nem tudom, hogy mit jelentenek pontosan; maga a program működik. milyen esetekben használjuk továbbá a ''%d'', ''%u'', ''%lg'' és ''%g''-ket???...annyit tudok, hogy ezek mind adatbevitelkor a változó értékének megadására vonatkoznak. -
Protezis
őstag
Lenne egy kérdésem a Hanoi tornyai egy módosított változatával kapcsolatban.
Szóval az eredeti feladat kibővítve azzal, hogy nem 1 tornyon vannak a korongok, hanem szétszórva a 3 rúdon.
Az algoritmusom működik, csak épp nem túl takarékosan.
Megkeresem a legkisebb elemet és azt, ami utána jön, majd meghívom rá a rekurzív hanoi függvényt, hogy tegye át a köv számra. Aztán 2 korongot rakok át a köv számra, aztán 3-at stb. Tehát megkeresi az 1-est, azt rárakja a 2-esre, aztán az 1,2-őt rakja a 3-ra, majd 1,2,3-at a 4-re stb. És minden új számra helyezésnél meghívja a rekurzív fv-t.
Van ennél jobb algoritmus? (gondolom aki tudna segíteni, ismeri a hanoi-tornyai problémát, valamint ismeri az azt megoldó rekurzív algoritmust, így ezeket nem részletezném.) -
rdi
veterán
válasz
Drótszamár #839 üzenetére
-
rdi
veterán
válasz
Drótszamár #836 üzenetére
Vazze én nem tanulni, hanem tanítani akarom
de azért csak keresd azt a cd -ét -
Drótszamár
őstag
Hát így első nekifutásra nem.
Elősször ülj le, és seggeld be az alap programozási tételeket, aztán a rendezési algoritmusokat.
Ha megvan még cd-n amiket a középiskolában kaptunk feladatokat, akkor azt oda tudom adni. (hogy megvan, annak kb 20% esélyt adok.) Ha nem felejtem el, még a héten utánanézek. -
rdi
veterán
válasz
Drótszamár #833 üzenetére
Errről jutott eszembe, hogy ez a példa is klassz, de tudtok használható gyakorlati feladatokat az emeltszintű érettségire való felkészüléshez (könyvön kívül) ?
-
b14
senior tag
válasz
Drótszamár #833 üzenetére
Mi meg még sose programoztunk, uh én nyertem.
-
b14
senior tag
válasz
Drótszamár #829 üzenetére
Igaz.
Igaza volt.
Viszont a tanárnál jó pontot jelenthat az, ha leírja, mit csinált (átlag(a,b,c)=a+b+c/n) -
Drótszamár
őstag
Hát szerintem van optimálisabb megoldás.
Tehát szám beolvas.
Ha nem negatív, akkor hozzáadod egy változó értékéhez.
Megnöveled 1-gyel azt a változót, amiben számolod hányadik számnál jársz
Ha negatív, akkor pedig az első változót elosztod a másodikkal és kiiratod a végedeményt.
Ez szerintem eccerűbb megoldás, és nem kell hozzá előre egy nagy tömböt lefoglalni. -
b14
senior tag
válasz
#16741888 #824 üzenetére
Egy jó nagy tömbbe olvasod be őket és folyamatosan nézed, hogy mennyinél jársz.
Mikor kiugrik a ciklusból, akkor egy forral végigmész a számokon és összeadod őket.
A fornál használd azt a számot, amivel nézted, hogy a tömbnél mennyinél jársz.
Ennyi az egész.
Jaj, bocs nem összeadni kelett volna...
Minegy.
Az átlag pedig az, hogy az összeadottakat elosztod azzal a számmal, amit a bekérő ciklusban növelgettél.
Ha nem világos akkor kérdezz, vagy meg is írhatom a progit. -
9CS
senior tag
válasz
#16741888 #824 üzenetére
A számok ASCII kódját figyelve kérdd be a számokat. Mivel ezek sorban vannak, be lehet határolni, hogy mi az amiket hozzá lehet adni ahhoz a változóhoz, ami az eddig beírt számokat tárolja. Kell hozzá egy másik változó ami csak a darabszámot tárolja. Az egész elé teszel egy feltételt, ha nem a ''-'' jelet érzi addig fusson. A ''-'' ra gyors számolás, és kiíratás.
-
törölt tag
tudna nekem valaki segíteni, Pascalba
Készítsen programot, amely beolvas a billentyűzetről számokat, ha a beírt szám negativ, kiírja az addíg beolvasott számok átlagát.
Igazából egy kis logikai segédletre lenne szükségem, nem a megírt programra, mert annak sok haszna nincs, jobb az ha én magam írom meg, jobban megmarad.
szóval addíg ok, hogy beolvas számokat, az is ok, hogy ha a beírt szám negativ... de hogyan iratom ki az addíg beolvasott számok átlagát? -
Khraath
csendes tag
Nem hiszem, hogy ez a kérdés ide való.
Amúgy, ha megmondtad volna, hogy csomagból akarod, vagy forrásból, akkor esetleg tudnánk válaszolni. Tapasztalataim szerint a legtöbb programnak, vagy valamilyen változatának van UHU változata. Szóval érdemes a synapticban körülnézni.
Amúgy a Bővebben: link címen sokkal több segítséget fogsz kapni (itt vannak az UHU fórumok ). -
UhuMan
csendes tag
HY All!!
Lehet hogy kicsit hülyének tünek de most kezdtem!!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék egy nem
UHU-s progit UHUra lefordítani és jól is működjön!!
Semmijenm programnyelvet nem tudok!!
üdv.huMan
-
Aaalbi
tag
Hi
Jó ez az OpenGL téma.
Engem is érdekel a dolog. -
c4-eXp
aktív tag
Directx könyv már nincs meg, de ha opengl-ezni akarsz, akkor itt egy vaskos, átfogó irodalom: Bővebben: link
-
Miracle
senior tag
csak en olvastam rosszul, vagy valoban csak a windowsos es a MAC-es valtozat lett nyilt, a linuxos meg nem?
ja, es ha most kezdesz programozni akkor szvsz 3-4ev minimum mire ertelmes szinten hozza tudsz allni egy Q3 alapu projektnek(szerk : ez mar mobalnak szolt)
[Szerkesztve] -
sziasztok! arra lennék kíváncsi ,hogy hogyan lehet a quake 3 enginet programozni -> játékot csniálni. linux alatt és mi kell hozzá?
naon megköszönném ha valaki elmondaná/magyarázná röviden érthetően ,hogy működik.
2. kellene valami c programozás könyv for kezdők e-book formátumban. megoldható -e ez?
köszi! -
Major Major
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de remélem tudtok segíteni. Szeretném ezt a progit összeállítani Bővebben: link , de sehogy sem sikerül. Nagy nehézségek árán (ez az első találkozásom mind c++-al, mind visual c++-al) sikerült eljutnom odáig, hogy mehetne a build recmp3.exe, de nem találja hozzá a lame.h fájlt. Kipróbáltam régebbi nasm binaryval és lame source-al, de nem sikerült életet lehelnem bele. Valaki hozzáértő belenézhetne nekem, hátha ki tud valamit szűrni a forrásból, én csak bámulok, mint borjú az új kapura. -
shark70
csendes tag
Mi lenne a megoldás? Valaki tudja?
-
shark70
csendes tag
Köszi KPepe ezzel már próbálkoztam. Találtam is egyet, de ezzel sajnos nem tudtam visszafejteni. Ez egy régebbi Excel file-om és már nem tudom, hogy mi volt a password. Át kellene javítanom egy pár sort, de így nem tudom szerkeszteni, sőt belenézni sem, hogy egy másik file-ba másoljam.
-
shark70
csendes tag
Szükségem lenne valami programra, amivel vissza lehet fejteni Az Excelben a VBAProject Password-jét. Van valami ötletetek?
-
Khraath
csendes tag
Az egyetemtől és a szaktól függ. A szaktantárgyaidhoz semmi köze sem lesz, csak ha mü.inf.-ós leszel, mert ők tanulnak fizikát. Amúgy legjobb esettben annyi hasznod lesz belőle, hogy nyugodtan fel tudsz venni néhány fizika szabadon választható tantárgyat, mert könnyebb lesz a vizsgára felkészülnöd.
[Szerkesztve] -
8472
aktív tag
Sziasztok.
Kicsit off, de nem tudom máshol megkérdezni. Idén faktot kell felvennem, később programozáson szeretnék továbbtanulni (legalábbis most úgy néz ki) és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Szóval az stimmel, hogy matek és számtech alap dolog hozzá, de a fizikával mi a helyzet? Van-e valami olyan tantárgy egy ilyen programozó szakon, amihez feltétlen szükséges lenne a fizika fakt felvétele vagy csak elég a matek + számtech?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest