- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
nem, nem tudom a pontos szabalyokat uppolasra de azokban a topikokban ahova irni szoktam nem szeretem az ilyen felorankent uppolast, mert annak semmi ertelme, csak telefossa hozzaszolassal az egeszet.
a problema az, hogy a conio.h a borland speci cucca, es csak borland C forditoval mukodik, azaz pontosabban csak abban van benne. szoval ha devC++al fejlesztesz akkor a C vagy C++ standard konyvtaraira kell hagyatkozni, vagy keresni valamilyen libet, amit a mingw (a devc++ forditoja) le tud forditani. persze erre csak akkor van szukseg ha valami tenyel komoly programot fejlesz, menuvel, stb. mert ha nem akkor a standard C library boven eleg lesz. linux alatt a kulonbozo courses verziok ilyen libek, de nem tudom pontosan windows alatt mivel lehet ilyet csinalni. ugy emlekszem devC++ topikokban mar elojott a kerdes, nezd meg ott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest