- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
bocs, de föladom, most meg csak rekurzív megoldást találok...
-
rdi
veterán
válasz
Protezis
üzenetére
Én már régen nem programozok, legfeljebb egy kicsit php-ban, de inkább csak módosításokra futja az erőmből, nagyobb és mösszetettebb problémába nem fognék.

A Hanoira több példát találtam mindegyik rekurzív, egy helyen említi, hogy lehet nem rekurzívan is leprogramozni. Viszont mind lengyel.
-
rdi
veterán
Most nézem, és nálam is csak a hagyományos Hanoi megoldás van, rekurzívval.
Ha a feltételezésem jó, és a korongok véletlenszerűen kerülnek kihelyezésre,akkor azt az állapotot kell elérni, amikor a nagy korong már a C rúdon van, és a többi pedig vagy az Á-n vagy a B-én, vagyis két részre osztanám a programot. Az első részben rekurzívan eléred a z általam leirt állapotot, utána pedig az ismert rekurzívval leprogramozod a második részt.
Viszont a rekurzív megoldások soha nem takarékosak, végrehajtási idő - tárterület kérdése. -
rdi
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére

-
rdi
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Vazze én nem tanulni, hanem tanítani akarom

de azért csak keresd azt a cd -ét
-
rdi
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Errről jutott eszembe, hogy ez a példa is klassz, de tudtok használható gyakorlati feladatokat az emeltszintű érettségire való felkészüléshez (könyvön kívül) ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest