Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Pár helyen már hostingoltattam ASP.NET-et, és eddig velük volt a legjobb tapasztalatom. A Sandbox.proserver kb. használhatatlan. A tarhely.eu jó csak rohadt drága. Hostingoltam az ewima-nál is, ők is korrektek voltak, de az asphostpage olcsóbb náluk.
Szvsz magyarországon elég tiszta az asp.net hoszting piac, túl sok találgatni való nincs, hogy hol is hosztingoljon az ember.
Azért a napi 3Gb-be elég sok 100kb-os napi letöltés belefér. És ha jól optimalizáltad a kódodat, akkor minden látogatónak csak egyszer kell letöltenie az oldalad, utána szépen cache-elődnek a css-ek, js-ek. Nem tudom mennyire épültél rá a jquery-re, de én pont a napokban buktam bele mobil web fejlesztéskor abba, hogy a jquery egyszerűen túl nagy. minimalizálva 90kb.
Én per pillanat a xui.js-t használom helyette, ami minimalizálva 10kb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő