- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
martonx #5966 üzenetére
Csak ajánlották a "problémám" általános leírásra a CMSt, de gondoltam, hogy semmi sem lesz ilyen kis méretű és hatékony, mint egy asp .net 4.0 minimál kód. Az üres DB 3MB, maga az oldal 1MB(persze ebből egy átlagos betöltés 100kb kb).
Benne minden funkció amit fentebb felvázoltam.
A tárhely terén nagyon simán ráböktél erre az oldalra. Ennyire tiszta a helyzet az ASP-s tárhelyek piacán?Róluk még nem hallottam és véleményt sem találtam a neten.
Végül is az ingyenes csomagjuk jó lesz egy darabig amíg be nem indul az oldal. A DB fog csak nőni, tehát tárhelyben sem kell pár száz megánál több. Az adatforgalom ami kritikus. Ahogy nézem itt is napi 3GB után lekorlátoznak. Na de hátha lehet velük egyezkedni. Valami spec csomagot majd megérdeklődök náluk, ha arra kerül a sor.
Minden esetre jobb alternatíva az eddig kinézett sandbox.proserver-nél. Ott csak ingyenes van és valszeg költöznöm kellett volna ha beindul az oldal. Amire meg a fentebb említett tarhely.eu-t néztem ki. De ott nem írják mekkora forgalomtól korlátoznak és kicsit drágább is az általad említettnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- iPhone topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest