Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Csak ajánlották a "problémám" általános leírásra a CMSt, de gondoltam, hogy semmi sem lesz ilyen kis méretű és hatékony, mint egy asp .net 4.0 minimál kód. Az üres DB 3MB, maga az oldal 1MB(persze ebből egy átlagos betöltés 100kb kb).
Benne minden funkció amit fentebb felvázoltam.
A tárhely terén nagyon simán ráböktél erre az oldalra. Ennyire tiszta a helyzet az ASP-s tárhelyek piacán?
Róluk még nem hallottam és véleményt sem találtam a neten.
Végül is az ingyenes csomagjuk jó lesz egy darabig amíg be nem indul az oldal. A DB fog csak nőni, tehát tárhelyben sem kell pár száz megánál több. Az adatforgalom ami kritikus. Ahogy nézem itt is napi 3GB után lekorlátoznak. Na de hátha lehet velük egyezkedni. Valami spec csomagot majd megérdeklődök náluk, ha arra kerül a sor.
Minden esetre jobb alternatíva az eddig kinézett sandbox.proserver-nél. Ott csak ingyenes van és valszeg költöznöm kellett volna ha beindul az oldal. Amire meg a fentebb említett tarhely.eu-t néztem ki. De ott nem írják mekkora forgalomtól korlátoznak és kicsit drágább is az általad említettnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen házat vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Benne minden funkció amit fentebb felvázoltam.