Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a válaszokat!
Úgy épül fel hogy van egy fixip-s hely ahol fut az egyik játékszerver, van egy nemnatolt otthoni netes ahol fut a másik játékszerver és az mikrotik cloud dns-ével van összehozva saját domainel.
A webszerver ahw.hu-ról van totál ingyenes csomag. Domain meg tarhely.eu-s.coco2
Api token ezt szerintem meg tudom csinálni. Tanusítványt nem tud szerintem a httplistener.dabdab
A webszerver igyenes awh.hu tárhelyről van. Megnézem hogy annak milyen ip-i vannak viszont szerintem az ingyenesben nem teljesen fix.emvy
cloudflare mögé maga a weboldalt beraktam és minden szerver dns-ét. Bár a már feloldott ip-ket tudják támadni.Annyit megcsináltam hogy van egy cache a webszervernél hogy ne kérdezzék le a látogatók egyenként a szervereket hanem egy lekérdezés 10 másodpercig él azaz ha lenne 100 látogató akkor is csak pár lekérés megy 10-15 másodpercenként a szerverek felé. Ez a része védett jelenleg azaz a játékszervereket a weboldalról nem tudják ddosolni. Azaz magát a szolgáltatót igen de elvileg a játékszervereket onnan nem csak ha direktbe az játékszerver ipjeiket találják meg.
Tervben lenne az hogy ha a mod készen van akkor több szerver keresője lenne nem csak megjelenítő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS DUAL GeForce RTX 5060 8G OC
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Ubiquiti UniFi Switch Flex 2.5G 8 PoE + 210W tápegység
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest