Új hozzászólás Aktív témák

• Köszi a válaszokat!
    Úgy épül fel hogy van egy fixip-s hely ahol fut az egyik játékszerver, van egy nemnatolt otthoni netes ahol fut a másik játékszerver és az mikrotik cloud dns-ével van összehozva saját domainel.
    A webszerver ahw.hu-ról van totál ingyenes csomag. Domain meg tarhely.eu-s.

coco2
    Api token ezt szerintem meg tudom csinálni. Tanusítványt nem tud szerintem a httplistener.

dabdab
    A webszerver igyenes awh.hu tárhelyről van. Megnézem hogy annak milyen ip-i vannak viszont szerintem az ingyenesben nem teljesen fix.

emvy
    cloudflare mögé maga a weboldalt beraktam és minden szerver dns-ét. Bár a már feloldott ip-ket tudják támadni.

Annyit megcsináltam hogy van egy cache a webszervernél hogy ne kérdezzék le a látogatók egyenként a szervereket hanem egy lekérdezés 10 másodpercig él azaz ha lenne 100 látogató akkor is csak pár lekérés megy 10-15 másodpercenként a szerverek felé. Ez a része védett jelenleg azaz a játékszervereket a weboldalról nem tudják ddosolni. Azaz magát a szolgáltatót igen de elvileg a játékszervereket onnan nem csak ha direktbe az játékszerver ipjeiket találják meg.
    Tervben lenne az hogy ha a mod készen van akkor több szerver keresője lenne nem csak megjelenítő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés