- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Az itt levő .rar-ban van egy Waveditf.exe. Ez a UI ugyanaz, mint a Wavedit.exe UI-ja. De egy lényeges változás van benne: nem a memóriában "dolgozik", hanem a meghajtón lévő temp fájlt szerkeszti, majd mentéskor írja ki az adatokat a megnyitott file-ba. Valamikor danában hajj ettől az UI-tól eljutottam eddig. Most a "szívét" is módosítottam. Most már csak a Waveditf.exe-t fejleszt(get)em tovább. Szokásom megtartva ezt sem kell telepíteni. Csak kicsomagolod és használod.
Nem is értem, hogy miért kell minden kis alkalmazást telepítgetni. Egy office esetén még indokoltnak tartom(bár ott sem szükséges), de a legtöbb app esetén teljesen felesleges.
Még elég sok bug és hiányosság van benne, de a "lelke" használható.
Kellemes időtöltést a programmal!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest