Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Most BI vonalon mozgok. De nem vagyok tanácsadó karakter. Gondolkodom, hogy kellene valami olyan munka, képzettség, amit akár otthonról is lehetne csinálni majd 5-10 év múlva fő jövedelemforrásként. Ez lenne a cél. Szóval nem 1 hét alatt akarok senior lenni. Csak BI területen nem látni azt, hogy nagyon nagy piac lenne freelancerekre
SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

SQL ismeretekkel se túl nagy. Önmagában az még kevés. Olyat se találtam, hogy írj meg egy package-et, amit majd telepítünk és eredményét használjuk. Hisz elég nagy ismeret kell, hogy egy csomagot minőségileg megírjon az ember.