Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nem zavar.
Őszintén szólva nem is tudtam, hogy van ilyen, el voltam az integrált git kliensekkel (eclipse, pycharm), csak most a gist oldalon szembe jött egy "Save ... and use it in Github Desktop", amitől azt vártam volna, hogy letölti a gist file-t valamilyen formában, helyette kaptam az arcomba egy reklámnak is beillő letöltő oldalt (lásd fent), amin ott virít, hogy töltsem le windows-ra...
---------------------------
Ha már git...
Van egy ~/.gitconfig fájlom, benne valódi név, hozzá tartozó mail cím.
Viszont ezt nem akarom a github-on viszontlátni.
Próbáltam az aktuális repo-ban kicserélni, de az csak hozzáad, a "globális" is megmarad a git config szerint. Plusz jó lenne a github számára létrehozott ssh kulcsot használni, de egyelőre csak olyan opciót találtam, hogy az ssh-t eleve úgy állítsam be, illetve, hogy használjam a megfelelő környezeti változót az ssh parancshoz. Olyan opció nincs, hogy a repo .git/config-ban adjam meg, hogy mely ssh identity-t akarom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest