Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5850) mh197 válasza King Unique (#5849) üzenetére


mh197
senior tag

Igen, én is így tudtam, de most írtam meg a lemezt XP alatt 4x-el, és windows 7 alatt meg sehogy nem lehet 4x-en írni a lemezt.

Miért kell a 4x? --> autóban mp3 lejátszó nem ismeri fel a lemezt (CD), csak ha 4x-el van írva.. 4x-el írtat gond nélkül indít, de a gyorsabban írtat kiadja még az elején.

Néróból volt 9.xxx, 10, 11-es is, minddel végigpróbáltam, más egyszerű netes progiból is egy tucattal végignéztem, de azokban is csak a 8x-et lehet minimum sebességnek megadni a lemez írásához!

Azt értem, hogy próbáljam verbatimmal, de ha itt van erre a célra a két TDK újraírható, akkor adott volt a szitu. Csak nem értettem/értem, hogy miért nem lehet win7 alatt 4x-re állítani, ha xp alatt simán.

Amúgy semmi gondom tényleg az íróval, IDE-s igaz, de egyszer volt egy sh-222 samsungom, az folyton lefahyasztotta a DFI lapomat a SATA miatt. Eltelt egy jó idő mire rájöttem, hogy az írótól fagyogat randomra.. Azt azóta kivettem, és érdekes, azóta nem fagyott kék képernyővel a gép. Most meg jött ez a hülye írási sebesség mizéria az LG-vel. Logikusan azt gondolnám, hogy régi író lévén az alacsonyabb sebesség jobban menne neki, de nem, win 7 alatt mindenképp 8x-en akarja minimum írni.

A TDK ennyire szar lenne a bolti holo matricás nagy dobozos is?? Nem egy mai vásárlás, van már egy-két éve, hogy vettem, de nincs velük semmi gond. Max 20-szor lett újraírva a két lemez ennyi idő alatt. Szóval elhasználtnak se mondanám őket, ráadásul az egyik sokáig csak tartalék volt.

Milyen újraírható CD-t érdemes akkor ma venni, amit írna is az íróm 4x-el?

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.