Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
válasz
molntomi
üzenetére
Üdv!
Ha jól értem a skálázó blokkjaidat, akkor megméred a nyomást egy külső jeladóval, a felső skálázó blokk ezt számmá alakítja, aztán ezt a számot a másik skálázó blokkal visszaalakítod az analóg kimenetnek megfelelően,
illetve ezt az analóg kimenetet rávezeted a Festo szelep alapjelére, az alapjel bemenetére.Ennek így mi értelme van ? Szerintem semmi.
A mért értéket nem lehet beadni az alapjel bemenetre, az alapjel bemenetre az alapjelnek megfelelő feszültséget/áramot kell beadni.
A másik, hogy a linkelt pdf alapján, bár ilyen szelepet még nem láttam, de szerintem ebben van egy zárt hurkú szabályzás (valószínű, hogy egy PID). Ennek csak alapjelet kell adni 0-10V vagy 4-20mA formájában. Maga méri a tényleges nyomást, és szabályoz is egyben.
Ha így van, akkor amit mérsz nyomást, azt ki kell rakni a kijelzőre. Aztán a kijelzőn bekérni a Setpointot is, azt feszültségre/áramba konvertálni, beadni a Festonak, aztán próba.
Itt egy videó, beadja a feszt, és tartja a nyomást:
De lehet, hogy rosszul értem, hogy mi a célod. Azt én sem értem, hogy miért kell kettő szelep.
Imi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Alienware 17r4 olvass
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest