- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
molntomi
csendes tag
Kapkodva írtam meg a kérdést, de szeretném akkor pontosítani kicsit.
SIEMENS típus: S7-300 IM151-7 CPU
Analóg értékek: 4..20mA
Tartály mérete: 60L, 1-3barA töltőgéppel 2,5kg . 5kg . 10kg termékeket töltünk.
Eredeti felépítés szerint:
PIW418 - Mérem a nyomását a tartálynak (Negele típusú)
PQW624 - FESTO Proporcionális szelep
PQW626 - FESTOProporcionális szelepFESTO pp szelep: [link]
A két proporcionális szelep segít a túlnyomást tartani a tartályban, egyik a tartály tetején található, a másik pedig a túlfolyón.
A gond vele elég sok, nem megfelelő kialakítás, nyomás változás, stb..
A gépgyártó programozója próbált vele valamit kezdeni 2 éve, én még nem dolgoztam itt, csak az elmondottak alapján nem sok sikerre jutott.Amit én szeretnék:
Tartályt átalakítva egyszerű túlnyomásos tartályt kialakítani, szerintem felesleges két pp szelep is.
Ez egy kezdő projekt, de a programozásban szeretnék már utána járni, hogy is működhetne.Elvárás: Kezelő a felületen beállít egy nyomás értéket, és ez legyen a nyomás a tartályban, de nehezen indulok el vele.
A kérdésem, hogy elég egy FC105,FC106 függvény hívás, vagy nagyban függ az eszközöktől mivel lesz megvalósítva, ha van ötlet örülnék példának is mivel valósítanátok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest