Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
válasz
moseras
üzenetére
Én most futottam bele az általad említett puffer rétegződési problémába.
200 literes indirekt 2hőcserélős álló tároló amiben pontosan szeretném tudni, hogy mennyi melegvíz áll rendelkezésemre.Bedugtam egy PT100 hőellenállást a termosztát és a hőkioldó mellé. Szépen elférnek egymáson. Aztán elkezdtem monitorozni a hőmérsékletet. A távadó kalibrált és 4-20mA és kimenete van.Tehát nem mutat hülyeségeket. Azt vettem észre, hogyha kinyitom a csapot akkor a meleg víz helyett szinte a beérkező hideg víz hőmérsékletét látom 20C körüli értékeket.
Arra gondoltam, hogy a tároló felső részénél is kellene hőmérsékletet mérni, de ott csak a csőhöz vagy a köpenyhez tudok hozzáférni. De gondolom az is jobb lenne mint így.
Erre kellene vmi jó ötlet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest